ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η τελευταία ζαριά Νίκαρου - Φούλη για να συσπειρώσουν τους Συναγερμικούς

Κριτήριο για περαιτέρω παραμονή των Υπουργών η απόδοση τους στον προεκλογικό

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Εφ’ όπλου λόγχη και μάχη σε όλα τα μέτωπα για να συσπειρωθούν οι Συναγερμικοί που ξέφυγαν από το μαντρί. Διακυβεύονται πολλά ακόμη και η πρωτιά στην κατάταξη των κομμάτων στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, οπόταν όλοι μπαίνουν στην μάχη. Και ο καθένας για δικούς του λόγους, θέλουν να συσπειρώσουν τον κόσμο του ΔΗΣΥ και να κυνηγήσουν σε όλα τα μήκη και πλάτη της ελεύθερης Κύπρου, όλους τους Συναγερμικούς που παρουσιάζονται και κατά τις δημοσκοπήσεις - δυσαρεστημένοι κυρίως από την Κυβέρνηση και κατά δευτερευόντως από το κόμμα.

• Έτσι και αφέθηκαν κατά μέρος οι όποιες διαφορές και ΝΙΚΑΡΟΣ – ΦΟΥΛΗΣ ένωσαν τις δυνάμεις τους, βάσει ενός στρατηγικού σχεδίου που εκπονήθηκε σε κοινή σύσκεψη τους στο Προεδρικό και το οποίο ήδη βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή για να επιδιώξουν την μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση. Η ΛΥΚΟΦΙΛΙΑ των δυο ηγετών είναι πασίγνωστη, αλλά γνωρίζουν ότι πρέπει να ρίξουν την τελευταία ζαριά ώστε να ανακάμψει το κόμμα.

• Εξάλλου θα χάσουν και οι δυο από τυχόν αποτυχία και η εσωστρέφεια θα κυριεύσει τους πάντες, με το στοίχημα των Προεδρικών εκλογών και την παραμονή στην εξουσία, να τίθεται εν αμφιβόλω. Και ποιος είναι διατεθειμένος να χάσει το νέκταρ της εξουσίας. Οπόταν και σε συνάντηση των δυο Νίκαρου - Φούλη στην παρουσία επικοινωνιολόγων και λοιπών μελών του κυβερνητικού στρατηγείου και λοιπού κονκλαβίου, επικυρώθηκε το πλάνο και χαράχθηκε ο ιδιαίτερος τρόπος προσέγγισης των ψηφοφόρων.

• Οι διαταγές σύμφωνα με τον πράκτορα της ΞΥΠ που κατοικοεδρεύει στο Προεδρικό, σαφείς και ξεκάθαρες προς όλους τους Υπουργούς. Ενεργή εμπλοκή σε όλους τους τομείς και από όλα τα πόστα με παρουσίαση κυβερνητικού έργου, διανθισμένο με εγκαίνια και λοιπές παρεμβάσεις στα προβλήματα των πολιτών. Εκεί και όπου υπάρχει περιθώριο δώστε παροχές και το ΛΕΦΤΟΔΕΝΤΡΟ του Πετρίδη στο Υπουργείο Οικονομικών να παράγει ώριμα φρούτα επί 24ωρου βάσεως.

• Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ήταν σαφής για να καταδείξει και το μέγεθος της σημασίας που δίνει στην εμπλοκή του Προεδρικού και του συνόλου του Υπουργικού Συμβουλίου. Όλοι οι Υπουργοί θα δίνουν εξετάσεις και θα αποτελέσει κριτήριο για περαιτέρω παραμονή τους στους θώκους, η απόδοση τους στον προεκλογικό αγώνα και εάν και εφόσον θα συμπεριληφθούν στον ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΌ που θα γίνει αμέσως μετά τις βουλευτικές εκλογές.

• Όσοι είναι μακριά και μετέχουν χαλαρά στον προεκλογικό αγώνα, χωρίς να επιδείξουν έργο και να ελκύσουν ψηφοφόρους θα πάνε σπίτι τους και θα ψάχνουν δουλειά κατακαλόκαιρα. Οπόταν και όλοι οι Υπουργοί ρίχτηκαν στον προεκλογικό και θα εγκαινιάσουν δυο - δυο από αλιευτικό καταφύγιο έως και μονοπάτι της φύσης στα βουνά. Όλοι θα βαθμολογούνται από τον δάσκαλο τους Νίκαρο και όποιος πάρει απροβίβαστο μένει ανεξεταστέος.

• Όσον αφορά τον Φούλη ήδη συμμετέχει παράλληλα στον προεκλογικό αγώνα, όπως περιγράφει και το σχετικό στρατηγικό σχέδιο, με δικές του επισκέψεις σε όλη την επικράτεια και με παρεμβάσεις σε μείζονα θέματα.

• Σημαντικό ρόλο θα παίξει και το Κυπριακό εξ ου και ο Νίκαρος έβαλε την αγαπημένη του φουστανέλα και διακήρυξε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ και στην ανταποκρίτρια της στην Κύπρο, καλή συνάδελφο ΜΑΝΙΑΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ, ότι θα βάλει βέτο στην τελωνειακή ένωση της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

• Αν και στην ίδια συνέντευξη με την Μανιάνα της ΕΡΤ, απέφυγε να μιλήσει για το διάδοχο του και ξεκαθάρισε ότι δεν θα επαναδιεκδικήσει την Προεδρία, εντούτοις θα ήθελε σαν ΒΑΣΙΛΙΑΣ να δώσει το δακτυλίδι της διαδοχής στον εκλεκτό του στις επόμενες Προεδρικές εκλογές. Και οι βασιλείς φυσικά πρέπει να συγκεντρώνουν την αγάπη του κόσμου για να χρήζουν διαδόχους.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Επιστράτευσαν όλα τα διαθέσιμα χαρτομάντηλα οι καλοί συνάδελφοι του ΑΛΦΑ ΑΙΜΙΛΙΑ ΚΕΝΕΒΕΖΟΥ και ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ για να τα δώσουν στον Πάμπο ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ, που έριξε πολύ κλάμα για το ότι συνέχεια του επιτίθενται οι δημοσιογράφοι - πολιτικοί αντίπαλοι. Μα Παμπούι μου καλό, είσαι αρχηγός κόμματος δεν είσαι καθηγητής σε Πανεπιστήμιο και αν δεν αντέχεις τα χάδια που σου προσφέρουμε, φαντάσου τι θα γίνει όταν θα σε κριτικάρουμε σκληρά. Τα κλαψουρίσματα δεν είναι για αρχηγούς. Φαντάσου τι πρέπει να αναφωνήσουν ο Άντρος, ο Φούλης, ο Πρίγκιπας, ο Νίκαρος, ο Σιζόπουλος με την κριτική που δέχονται. Πάντως οι αντίπαλοι σας παρακαλούν να εμφανίζεστε πιο τακτικά σε τηλεοπτικές συζητήσεις . Καταδεικνύεται - ιδιαίτερα με τις θέσεις σας στο Κυπριακό- ότι ο χαρακτηρισμός από την στήλη του ψηφοδελτίου των Οικολόγων σαν ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ήταν ακριβής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X