ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η Πύλη του ανεξήγητου των εμβολιασμών και η ΑΛΤΑΜΙΡΑ ετοιμάζει αγωγές

Ενδεχομένως αγωγή να κινηθεί και κατά του πρώην δικαστή Γεώργιου Αρέστη

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

  • Αυτή δεν είναι Πύλη εμβολιασμών αλλά εκείνη του ανεξήγητου. Μα λαλίστατε - τηλεοπτικέ Υφυπουργέ της καινοτομίας ΚΥΡΙΑΚΕ ΚΟΚΚΙΝΕ, θα πρέπει να κοκκινίσετε και λίγο από όσα συμβαίνουν με την πύλη σας. Λόγια - λόγια μπουχτίσαμε από τους πολιτικούς και είπαμε να φέρουμε τεχνοκράτες για να κάνουν την δουλειά. Σας περιβάλαμε με εμπιστοσύνη δεν σας επέκρινε ΚΑΝΕΝΑΣ, από όλο το φάσμα του πολιτικού κόσμου και της κοινωνίας, κάτι που είναι πρωτόγνωρο, αλλά μας διαψεύσατε πανηγυρικά.
  • Η υπερέκθεση στην τηλεόραση, μάλλον σας οδήγησε σε άλλες ατραπούς και διαφορετικές κατευθύνσεις και την εμπιστοσύνη που σας αποδώσαμε δεν την εκτιμήσατε επαρκώς. Μας διαβεβαιώνατε με παρέλαση στα κανάλια ότι δεν θα πέσει η πύλη εμβολιασμού, έστω κι αν μπουν χιλιάδες ταυτόχρονα. Φληναφήματα και έπεα πτερόεντα Κάκο μας. Τσουπ και ταλαιπωρία για τον ούτως ή άλλως βασανισμένο και φοβισμένο Ευρωτττοπουζοκυπραίο που είναι τόσο ανεκτικός, που και τις δικές σας υποσχέσεις τις ξεχνάει και δεν σας υποδεικνύει κάποια άλλη πύλη. Εκείνη της ιδιωτικής σας εργασίας.
  • Παρακολουθούμε καθημερινά ειδήσεις και ελέω επαγγελματικής διαστροφής, για όσα συμβαίνουν στον πλανήτη. Δεν ακούσαμε σε καμία χώρα του κόσμου - στην Μαδαγασκάρη, την Ζιμπάμπουε και την νήσο Άου - Άου πάντως δεν υπήρξε πρόβλημα - που να πέφτουν οι πύλες εμβολιασμών στο διαδίκτυο. Μα εσείς οι σπουδαγμένοι και οι ειδικοί πως και δεν καταφέρνετε να κάνετε το απλό και δεδομένο.
  • Ξέρετε μας θυμίζετε τον διαχειριστή ενός μπλοκ πολυκατοικιών στο Μανχάτταν, που περίπου κατοικούν όσοι και στην Κύπρο, που επιχειρεί να συνδέσει τους ενοίκους με μια πύλη στο διαδίκτυο για να πληρώνουν τα κοινόχρηστα. Ξαφνικά τους ειδοποιεί δυο φορές, ότι συνέχεια υπάρχουν προβλήματα στην πύλη. Μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Κι αυτούς τους αριθμούς που αραδιάζετε ότι χιλιάδες μπαίνουν ταυτόχρονα και οδηγούν σε προβλήματα δεν τα πιστεύουμε.
  • Πάντως αν ήσασταν σε ιδιωτική εταιρεία και ακούγατε τα προβλήματα στην πύλη εμβολιασμού του κράτους, θα χαχανίζατε με το υφάκι των παντογνωστών γιάνκηδων, αφήνοντας υπονοούμενα για το επίπεδο των κομπιουτεράδων του κράτους. Τώρα πάλι θα μας δικαιολογηθείτε. Α, Κάκο μου και οι πολλές φορές που εμφανιστήκατε στα κανάλια, σας οδήγησαν να προσβληθείτε από το σύνδρομο του τηλεπαρουσιαστή. Κι αυτά όλα που μας έλεγαν ότι είστε κορυφαίος στον κλάδο σας παρακαλούμε να το δούμε και στην πράξη. Ακούσαμε πολλά και δεν αντέχουμε ταλαιπωρίες… παντού.
  • Πάμε και πιο κάτω. Φαίνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες από κορυφαίο πράκτορα της ΞΥΠ, οι Ισπανοί της ΑΛΤΑΜΙΡΑ, εταιρεία διαχείρισης προβληματικών δανείων που αγόρασε και τα κόκκινα( δάνεια αλλά μπορείτε να πείτε και σλιπάκια) του Συνεργατισμού, ετοιμάζονται για τσουνάμι αγωγών σε βάρος όσων τους κατηγορούν, ότι υφαρπάζουν τα σπίτια των πολιτών με μεθόδους ανήθικες...
  • Μ επίκληση της δημόσιας διαπόμπευσης τους, θα αντεπιτεθούν και θα κινήσουν αγωγές , ακόμη και σε πολιτειακούς αξιωματούχους που τους αποδίδουν προθέσεις αρπακτικών και δυσφημούν την εταιρεία τους που είναι από τις κορυφαίες παγκόσμια, όπως περιγράφουν και οι ίδιοι. Όπως πληροφορείται η ΞΥΠ, μάλλον δεν θα γλιτώσουν από τις αγωγές και όσοι εκ των προσκεκλημένων σε συνεδρίες της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής καταφέρθηκαν κατά των πρακτικών της εταιρείας. Οι πληροφορίες του πράκτορα της ΞΥΠ επιμένουν ότι ενδεχομένως αγωγή να κινηθεί και κατά του πρώην δικαστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΕΣΤΗ, που συνέταξε το πόρισμα για τον Συνεργατισμό, για πρόσφατες δημόσιες δηλώσεις του σε βάρος της ΑΛΤΑΜΙΡΑ.
  • Όσο για τους βουλευτές καλύπτονται με ασυλία οπόταν και θα πρέπει να τους ζητηθεί να την άρουν, για να αποδείξουν στα δικαστήρια όσα λένε στην Βουλή και αλλού κατά των ΑΛΤΑΜΙΡΑίων. Μύλος η υπόθεση και επεισόδια αρκετά. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε επί σκηνής , πολιτικής ή δικαστικής…
  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Στον εμπορικό πόλεμο μεταξύ φαρμακευτικών εταιρειών επικράτησε κατά κράτος η PFIZER εξοστρακίζοντας τις υπόλοιπες με την γνωστή πανάρχαια μέθοδο της προπαγάνδας . Είναι πολλά τα λεφτά Άρη εκστόμισε ο Σπύρος Καλογήρου στον φίλο του Νίκο Κούρκουλο στην ασπρόμαυρη εμβληματική ελληνική ταινία «Λόλα» και έμεινε στην ιστορία ως καθοδηγητική των πράξεων ανθρώπων, εταιρειών και λοιπών παρεπιδημούντων στον πλανήτη.
  • ΥΓ: Πάντως, ολόκληρη η ΞΥΠ εμβολιάστηκε και σύμφωνα με εκθέσεις πρακτόρων είναι από τις λίγες φορές που ένοιωσαν Ευρωπαίοι γιατί υπήρχε σεβασμός, τάξη και ασφάλεια, χωρίς καθυστερήσεις - ταλαιπωρίες και με τα πάντα να παραπέμπουν στο ότι αν υπάρχει θέληση και γνώση χωρίς άππωμα, όλα πετυχαίνονται…
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X