ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η μέθοδος του καφενέ, η Τταλλού η κουτσομπόλα και ο ναρκισσισμός

Όλοι σκίζουν τα γαλάζια, κόκκινα, πράσινα τους σλιπάκια αλλά φέρουν ευθύνη

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Καταγράψαμε προ καιρού τον ναρκισσισμό, την επικινδυνότητα των λαϊκιστών-πολιτικών, που με τις πράξεις τους μας οδηγούν στο βάραθρο, ως μια από τις αιτίες καταστροφής της κοινωνικής συνοχής. Ενίοτε τους χαρακτηρίζουμε σαν τον καπετάνιο του Τιτανικού που με τον πιανίστα του επικεφαλής, αλλά και την υπόλοιπη ορχήστρα (κομματόσκυλα) μας οδηγούν κατευθείαν στο Παγόβουνο, έστω και αν βλέπουν την καταστροφική πορεία του πλοίου.

• Εμείς δεν στηρίζαμε υπέρβαση και υπερβατικούς διαλογισμούς για ν’ ανακαλύψουμε εκ των υστέρων ότι οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και πυροβολούν κατά δικαίων και αδίκων. Όλοι σκίζουν τα γαλάζια, κόκκινα, πράσινα τους σλιπάκια (καλημέρα σας κομματάρχες), αλλά φέρουν ευθύνη και συνυπευθυνότητα γιατί εξέθρεψαν την αναλγησία των τραπεζιτών και τη διαφθορά στο δημόσιο βίο.

• Καλά ότι πλήττονται οι θεσμοί από την στάση των πολιτικάντηδων και τους υποβαθμίζουν… το διαβιούμε καθημερινά. Οι άνθρωποι δεν κάνουν γι’ αυτή τη δουλειά.

• Η ανησυχία μας πρέπει να είναι άλλη και να μην κοιμόμαστε τα βράδια. Σκεφτείτε τι λένε και πως χειρίζονται τους ξένους ηγέτες. Τα εθνικά θέματα και τις συνομιλίες για επίλυση του Κυπριακού και τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα του. Όλα αυτά με τη μέθοδο του καφενέ και της Τταλλούς της κουτσομπόλας, που της είπε κάποιος κάτι και το θεωρούν οι γειτόνισσες δεδομένο. Εμείς τους ξέρουμε. Τώρα που τους γνωρίζετε κι εσείς αγαπητοί αναγνώστες μας δεν τρέμετε τα βράδια;

• Δεν φοβάστε για το μέλλον σας και την πορεία του Κυπριακού, της οικονομίας, της διαχείρισης της πανδημίας; Οι άνθρωποι όλων των χρωματισμών περιπίπτουν σε απίστευτες γκάφες και θεωρούν ότι δεν συμβαίνει δα και τίποτε το ιδιαίτερο. Όποιος τους πει μια κουβέντα του καφενέ, την υιοθετούν αβρόχοις ποσίν, χωρίς να την εξετάσουν, να την διασταυρώσουν.

• Θα μου πείτε καλά να τους κάνει, αφού τέτοια αξίζουν. Ναι, αλλά για μια στιγμή φανταστείτε τι γίνεται στα κόμματα και πως διοικούν. Φοβερό!! Η μέθοδος της στημένης λεμονόκουπας μέσω της οποίας απομυζούν τους ανθρώπους και τους ρίχνουν στον κάλαθο των πολιτικών αχρήστων εν μέσω ψιθύρων και διαβολών είναι το χαρακτηριστικό τους γνώρισμα.

• Οι νάρκισσοι πολιτικοί είναι διάσπαρτοι σε όλα τα κόμματα. Και η μοναδική τους έγνοια είναι να βλέπουν τη φάτσα τους στην λίμνη… των ψηφοφόρων. Γι ‘ αυτό σκεφτείτε πριν ψηφίσετε αυτή την φορά γιατί μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πλέον στα εστιατόρια θα προσφέρεται μαζί με τα άλλα εδέσματα και μπουφές με ψυχοφάρμακα. Τελικά αν δεν μας πεθάνουν θα μας τρελάνουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X