ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η κοινωνική ευθύνη των Ευρωττοπουζοκυπραίων, ο Τζιοβάνης, ο Τσελεπής και ο Συλλούρης

Η «εκκωφαντική σιωπή» χαρακτηριστικό γνώρισμα των φοβισμένων ανθρώπων

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

* Τα κατάλοιπα της τουρκικής εισβολής-κατοχής, αλλά και το γενετικό υλικό των ανθρώπων που έζησαν σκλάβοι στους Άγγλους και μεταφέρεται σε επόμενες γενιές, είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των Ελλήνων της Κύπρου. Εξ ου και η ΒΟΥΒΗ αντίδραση στα κατεστημένα, στους κυβερνώντες-αντιπολιτευόμενους που λένε πελλάρες και μας οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή και εν πάσει περιπτώσει στην οποιαδήποτε εξουσία.

• Στα πλαίσια αυτά, εντάσσεται και η «ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ» που παρατηρείται σε σχέση με τη δράση των κομμάτων, ενός θεσμού που οι κάτοικοι του Κυπριστάν τον σέβονται σε σημείο που να τους προκαλεί τρόμο. Φυσικά αν οι κάτοικοι του Κυπριστάν έχουν και μια δικαιολογία (πάντα βρίσκουμε κάτι να τους δικαιολογήσουμε λες και όλοι είναι απροστάτευτα μωράκια) να μην εκφράζουν την απαρέσκεια τους για τη δράση των κομμάτων, τότε οι επιφορτισμένοι με αυτό το καθήκον, πολιτικοί και δημοσιογράφοι, γιατί σιωπούν είναι το εύλογο ερώτημα.

• Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ που πάει δηλαδή. Ψηφίσατε στην Αμμόχωστο τον εργολάβο τον ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΤΖΙΟΒΑΝΗ και τον εκλέξατε πανηγυρικά έναντι του ΤΟΥΜΑΖΟΥ ΤΣΕΛΕΠΗ, του θεωρητικού γκουρού του κόμματος για το Κυπριακό, τίμιου και συνεπή εργάτη του ΑΚΕΛ. Εσείς οι μορφωμένοι σύντροφοι που είχατε σαν παντιέρα το ηθικό πλεονέκτημα…

• Δώσατε την ψήφο σας εσείς όλοι οι δεξιοί στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΥΛΛΟΥΡΗ σε τρία διαφορετικά κόμματα με τα οποία πολιτεύτηκε και τον εκλέξατε πέντε φορές βουλευτή. Ε, φταίτε ρε Ευρωττοπουζοκυπραίοι μην καμώνεστε τις αθώες περιστερές.

• Μα η κοινωνία της Κύπρου οδηγείται στο ΒΑΡΑΘΡΟ, γιατί έντιμοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι είναι ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ. Δεν λένε και δεν γράφουν την άποψη τους γιατί προσδοκούν όλοι τους σε εύνοια- ρουσφέτι- θέσεις από τα κόμματα, αφού όλο και κάποια προσωπική περίπτωση θα τους παρουσιαστεί ή έχουν μια γενική φοβία απέναντι στον εν λόγω θεσμό… Οι μεν πολιτικοί γιατί στα πλαίσια της μιας και μοναδικής αποστολής τους, δηλαδή της εξυπηρέτησης των πελατών-ψηφοφόρων, πρέπει να σιωπούν μπροστά σε όσα συμβαίνουν στα κόμματα τους και στην κοινωνία.

• Οι δε δημοσιογράφοι γιατί είναι γενικά φοβητσιάρηδες και δεν τολμούν να θίξουν κάποια πράγματα ή να απηχήσουν μέσω της γραφής τους τα συναισθήματα της κοινής γνώμης. Και προφανώς είναι γενική η πεποίθηση ότι κάτι δεν πάει καλά στη δημοσιογραφία. Δεν ακούμε τους ψιθύρους περί εξαρτήσεων και άλλων τινών από την εξουσία, γιατί δεν ενστερνιζόμαστε κουβέντες του καφενέ χωρίς τεκμηρίωση. Προφανώς κι εσείς διαπιστώνετε ότι χάσατε την ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ που είναι απαραίτητη στην επιτέλεση του έργου σας. Ειδικά το τελευταίο διάστημα η μεμψιμοιρία εντείνεται. 

• Εκτός κι αν κάποιους σας προέτρεψαν να οδηγήσετε τον ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ . Μα εσείς δεν έχετε άδεια οδήγησης για τέτοιου είδους οχήματα που χρειάζονται ιδιαίτερης γνώσης για να χρησιμοποιηθούν, οπόταν μπορεί να προκαλέστε και ατυχήματα αλλά και οι ίδιοι να χτυπήσετε ανεπανόρθωτα. Και δεν πιστεύουμε ότι σας παροτρύνουν να χρησιμοποιήσετε τον οδοστρωτήρα όπως διατείνονται κάποιοι πολιτικοί που έχουν οι ίδιοι γνώσεις από χρήση τέτοιων μηχανημάτων…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μην περιμένετε απ’ αυτή την στήλη να ασχοληθεί με την πανδημία και όλη την τρομολαγνεία που ενσπείρετε από επιστήμονες και άλλους αδαείς. Κάποια στιγμή θα περάσει κι αυτό αλλά τα ερείπια του ανοσιουργήματος αρκετών με τα ψυχικά τραύματα θα μας απασχολούν για χρόνια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X