ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η κλίκα των Ελλαδιτών επιδημιολόγων ταλαιπωρεί τους χαζοκούμπαρους

Στις 15 Μαρτίου η επιστροφή σε πλήρη κανονικότητα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Διαφεντεύουν τις ζωές μας. Απ’ αυτούς εξαρτώνται οι συναναστροφές μας, οι εκδηλώσεις αγάπης και τρυφερότητας , οι ελπίδες μας. Διαλύθηκε η ψυχολογία των ανθρώπων και στο άμεσο μέλλον οι θάνατοι που θα προέρχονται από τον μακροχρόνιο εγκλεισμό θα είναι αρκετοί και πολύ περισσότεροι συγκριτικά, μ’ αυτούς που δήθεν προσπαθούν να αποτρέψουν. Κι όμως οι ζωές μας αφέθηκαν σε 3-4, κατά σύμπτωση, Ελλαδίτες επιδημιολόγους που ξαφνικά από καθηγητάκοι σε πανεπιστήμια βρέθηκαν εξουσιαστές σε Ευρωπαϊκή χώρα.

• Κι αφού κατάφεραν να πείσουν δια της μεθόδου εκβιασμού, ότι θα μαζεύουμε τους νεκρούς από τους δρόμους, τους ζαλισμένους από τις ευθύνες στενομάκρουλο Υπουργό Υγείας και τον Νίκαρο, έκαναν/κάνουν copy-paste τα μέτρα που λαμβάνουν άλλες χώρες και μας τα παρουσιάζουν ως δικής τους έμπνευσης και εφεύρεσης. Οι αστοχίες, οι διαφωνίες και τα αλλοπρόσαλλα μέτρα ήταν χαρακτηριστικό της όλης πορείας που διανύσαμε εδώ και ένα ολόκληρο χρόνο προς αντιμετώπισης της πανδημίας.

• Με συμπαραστάτες αρκετά εκ των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης (αυτός είναι ο πραγματικός ορισμός γιατί η Ενημέρωση είναι σοβαρό αγαθό για να το προσφέρουν οι συγκεκριμένοι) φόβισαν, άγχωσαν και διέλυσαν τα πάντα, κυρίως την οικονομία του τόπου. Σε ένα νησί με κατοίκους που αντιστοιχούν με όσους διαμένουν σε μια συνοικία μεγαλούπολης, δεν εφαρμόζεις μέτρα που ακολουθούν χώρες εκατομμυρίων, με τον μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού τους να διακινείται με μέσα μαζικής μεταφοράς, εργάζονται σε εταιρείες με χιλιάδες υπαλλήλους, συναθροίζονται σε πλατείες με εκατομμύρια κόσμο, όπου και υπάρχει μεγαλύτερη ευχέρεια για μετάδοση του ιού.

• Τι να σου κάνουν όμως μια παιδίατρος (ΖΩΗ-ΔΩΡΟΘΕΑ ΠΑΝΑ)  ένας οδοντίατρος (ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) και ένα άπειρο παιδί που πριν από λίγα χρόνια αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΟΥΤΗΣ) για να αντιμετωπίσουν μια κρίση; Η χαρακτηριστικότερη απόδειξη – τεκμηρίωση ήταν η απόφαση τους να κλείσουν τα mall και να αφήσουν τα διπλανά πολυκαταστήματα ανοιχτά. Και όταν ρωτήθηκε στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής ο κ. Τσιούτης και αφού δεν είχε άλλα επιχειρήματα παρέπεμψε στο κλειδί των αποφάσεων. «Περιέχονται στην βιβλιογραφία απάντησε». Αυτά που διάβασες είναι θεωρίες φίλε μου για μεγάλες χώρες. Εδώ μιλάμε για λιλιπούτειο κράτος.

• Και κατάφεραν όλοι αυτοί, για να κρύψουν την λανθασμένη τους στρατηγική με την βοήθεια των ΜΜΕξημέρωσης να κουνούν συνέχεια το δάκτυλο στους πολίτες και να τους κατηγορούν ως τους αίτιους της εξάπλωσης της πανδημίας, γιατί πήγαν να πιουν καφέ στη Στασικράτους ή περπάτησαν στο Τροόδος. Έριχναν και ορισμένους θανάτους ανθρώπων με την υπόδειξη περί υποκείμενων νοσημάτων και καθάριζαν. Ενέσπειραν τον φόβο και αυτοί ικανοποιούσαν το υπερεγώ τους ότι κυριάρχησαν σαν άλλοι κατακτητές στο νησί.

• Δεν μας τρέλαναν ότι θα πρέπει να προσέχουμε να μην κολλήσουν οι γιαγιάδες-παππούδες και όσοι άνθρωποι έχουν σοβαρές παθήσεις; Τι έκαναν; Άφησαν ανεξέλεγκτα τα γηροκομεία και πέθαναν ανυπεράσπιστοι αρκετοί ηλικιωμένοι. Γιατί δεν επέβαλαν τα τεστ στους εργαζόμενους στα γηροκομεία; Κι όποιος δεν έκανε να μην μπαίνει στο ίδρυμα όπως έκαναν και στα σχολεία. Όσο δε για τους αρρώστους, τους κόλλησαν στα νοσοκομεία και τους πέθαναν εκεί γιατί τα μέτρα ήταν ελλειπή και δεν αυστηριοποιήθηκαν…έγκαιρα.

• Καλά και ποιος θα τους πει κάτι; Οι φοβισμένοι Υπουργοί και η Κυβέρνηση μας που έτρεμαν να αντιμετωπίσουν την πανδημία και αποφάσισαν τον μακροχρόνιο εγκλεισμό; Τι θα κερδίσουν οι Ελλαδίτες- επιδημιολόγοι – εξουσιαστές; Πρώτα θα κάνουν τις έρευνες τους και θα τις παρουσιάσουν σε διεθνή συνέδρια, θα κοσμεί το βιογραφικό τους η δράση τους και αργότερα θα πάνε σε άλλα πανεπιστήμια – φυσικά όχι ως καθηγητές επιδημιολογίας- μεγαλύτερων χωρών για να πάρουν έδρες. Τώρα αν αμείβονται από το Υπ. Υγείας περιμένουμε να μας πληροφορήσει κάποιος.

• Αυτή την φορά δεν θα κλείσουμε με αναφορές στον διεθνούς φήμη καθηγητή του Στάνφορντ ΙΩΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, που αναφέρει ότι ο εγκλεισμός και τα lockdown δεν προσφέρουν οτιδήποτε παρά μόνο αύξηση των θανάτων από άλλες αιτίες, αλλά από όσα είπε ο ψυχίατρος ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΚΕΛΛΙΔΗΣ στον Σαββατιάτικο Φιλελεύθερο και την καλή συνάδελφο ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΨΥΛΛΟΥ. «Ζούμε σε ανοιχτή φυλακή με κέρφιου, περιορισμούς καταπίεση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Επηρεάστηκαν όλες οι ηλικίες. Λανθασμένο μέτρο τα SMS που αποτελεί Ψυχαναγκαστική διαδικασία και δεν εφαρμόζεται σε άλλες χώρες όπως Γερμανία-Βρεττανία. Έχουμε αύξηση στις καταθλίψεις , στο μετατραυματικό στρες, στις αγχώδες διαταραχές».

• Καλά όταν έπαιρναν τα μέτρα δεν ρώτησαν και κάποιους συναδέλφους τους άλλων ειδικοτήτων; Και αν δεν το έκαναν αυτοί γιατί δεν το επιχείρησε ο Υπ. Υγείας και η Κυβέρνηση; Για να ακούσουν και άλλους επιστήμονες και να πάρουν αποφάσεις. Τώρα όπως πληροφορούμαστε και αν είμαστε καλά παιδιά και δεν θα μας βάλουν τιμωρία πάλι οι Ελλαδίτες επιδημιολόγοι θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα στις 15 Μαρτίου και αφού περάσουμε και τα καρναβάλια στα σπίτια μας…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τελικά τόση καταπίεση από τον ΓΕΝΙΚΟ ΕΛΕΓΚΤΗ προς τους δημόσιους υπαλλήλους; Πανηγύριζαν χθες από την απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου να κακίσει την Αστυνομία που άκουσε τον Οδυσσέα και ακύρωσε μια προσφορά για σφαίρες. Αυτά και χειρότερα παθαίνουμε αναφωνούσαν οι πάντες. Και η ΠΑΣΥΔΥ τι κάνει; Εισπράττει μόνο εισφορές; Α, ξεχάσαμε ο νέος Γ. Γρ. της ΠΑΣΥΔΥ ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ είναι φίλος και συνεργάτης του Οδυσσέα , οπόταν σιωπά και αυτός να περάσει , όπως λέει και η εθνική ρήση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X