ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η ΚΙΣΑ εκτός νόμου - κατεβάζει ρολά και ο Πολυκάρπου χωρίς πάνελ

Δεν κατέθεσε εντός των χρονοδιαγραμμάτων που προνοούσε η νέα νομοθεσία τα απαραίτητα στοιχεία

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Απασχόλησε αρκετές φορές την κοινωνία, με τις παρουσίες - αντιπαραθέσεις του Προέδρου της ΔΩΡΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ στα ΜΜΕ και ταυτίστηκε με την στήριξη μεταναστών και λοιπών αλλοδαπών, η Κίνηση για Ισότητα Στήριξη Αντιρατσισμό ( ΚΙΣΑ), αλλά από τις 27 Οκτωβρίου τίθεται εκτός νόμου και πλέον δεν μπορεί να συνεχίζει την λειτουργία της, κλείνοντας έτσι ένα τεράστιο κεφάλαιο ως Μη Κυβερνητική Οργάνωση ( ΜΚΟ).

• Συγκεκριμένα η ΚΙΣΑ, σύμφωνα με πληροφορίες της ΞΥΠ, δεν κατέθεσε εντός των χρονοδιαγραμμάτων που προνοούσε η νέα νομοθεσία τα απαραίτητα στοιχεία, όπως ισολογισμούς, μέλη Διοικητικού Συμβουλίου, πρακτικά συνεδριάσεων κ. ά και ως εκ τούτου παύει να υφίσταται.

• Μαζί της διαγράφονται και άλλες 2500 ΜΚΟ, οι οποίες δεν έδωσαν τα απαραίτητα στοιχεία και έγγραφα και έτσι τίθενται εκτός λειτουργίας. Έτσι, εντός των ημερών ο Επίτροπος Εθελοντισμού – ΜΚΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ θα αποστείλει τις σχετικές επιστολές στις εν λόγω ΜΚΟ, με τις οποίες τους κοινοποιεί ότι τίθενται εκτός νόμου και προφανώς πρέπει να σταματήσουν την λειτουργία τους διαφορετικά θα θεωρούνται …παράνομες.

• Σημειώνεται ότι η νομοθεσία που ψηφίστηκε προνοούσε όπως τα σχετικά στοιχεία είχαν κατατεθεί στον Επίτροπο στα τέλη Ιουλίου, αλλά δόθηκε η σχετική παράταση τριών μηνών από τα κόμματα , κυρίως για να διευκολύνουν την ΚΙΣΑ, παρά οποιουσδήποτε άλλους, που δεν βρίσκονταν στα φώτα της δημοσιότητας.

• Μάλλον, αυτή την φορά δεν θα κάνουν το χατίρι στον κ. Πολυκάρπου και τους συνοδοιπόρους του, οπόταν η ΚΙΣΑ εγκαταλείπει το πεδίο των ΜΚΟ. Τώρα, αν θα επανέλθει με άλλο μανδύα που θα φορέσει ο κ. Πολυκάρπου, κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος, αφού οι κομματικοί προστάτες πάντα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν.

• Σημειώνεται ότι στην Ελλάδα έγινε τεράστια έρευνα για ΜΚΟ, με την συνδρομή Αστυνομίας- Υπουργείων, με την αποκάλυψη ότι κάποιες εξ αυτών που παρουσιάζονταν σαν προστάτες των αλλοδαπών , διαφάνηκε ότι ήταν έμποροι ψυχών, που τους έφερναν στην Ελλάδα, κυρίως στα νησιά, με αντάλλαγμα αρκετά χρήματα. Στην υπόθεση ήταν αναμειγμένοι και ξένοι υπήκοοι που εκμεταλλεύτηκαν την απόγνωση των ανθρώπων να μεταναστεύσουν και το ανύπαρκτο θεσμικό πλαίσιο της χώρας.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αντί να φωνάζουν περί της σύστασης Αρχής κατά της Διαφθοράς, καλύτερα να σιωπήσουν άπαντες και να ζητούν καθημερινά συγνώμη, οδηγώντας τους κλέφτες που ήταν στα κόμματα τους και κυμάτιζαν τις σημαίες τους με πάθος, στην φυλακή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση