ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η δικτατορία των κομμάτων και ο εξευτελισμός των πολιτών

Ο πονηρός Παφίτης του ΔΗΣΥ παρασύρει και τον κόκκινο Στροβολιώτη του ΑΚΕΛ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Μην πιστεύετε στο θέατρο του παραλόγου. Σας επισημαίνω ότι συνεχίζουν ακάθεκτοι την νόθευση της Δημοκρατίας επιβάλλοντας με σαδιστικό τρόπο την Δικτατορία των κομμάτων. Οι υποψιασμένοι και νοήμονες άνθρωποι που κατοικοεδρεύουν στο νησί είχαν προ ετών αντιληφθεί την πρόθεση των μεγάλων κομμάτων που συνεπικουρούνται και από τα υπόλοιπα να επικρατήσει η δικτατορία τους, όπου θα διοικούν με το δικό τους απολυταρχικό τρόπο.

• Η κατ’ επίφαση Δημοκρατία που επικρατεί στο Κυπριστάν επιβεβαιώνεται και από το νέο βήμα που ετοιμάζονται ν’ ακολουθήσουν τα κόμματα με μπροστάρη το μεγαλύτερο και το οποίο ακολουθεί το κόκκινο αδελφάκι του. Γαλάζιοι και κόκκινοι έγιναν ένα και το αυτό στο ευρωπαϊκό κρατίδιο με την ψευδεπίγραφη Δημοκρατία.

• Ο πονηρός Παφίτης του ΔΗΣΥ παρασύρει και τον κόκκινο Στροβολιώτη του ΑΚΕΛ και η συμμαχία τους εξελίσσεται σε συμπαγής και αδιαμφισβήτητη. Μετά σου λένε πήραν το μήνυμα των εκλογών και άκουσαν τους πολίτες ότι δεν είναι ευχαριστημένοι από την πορεία τους. Αυτοί είχαν κλειστά τα κινητά ή αν προτιμάτε δεν είχαν μπαταρία εξ ου και δεν πήραν κανένα μήνυμα. Οπόταν ότι τους είπαν οι πολίτες δεν ισχύει.

• Θα επαναλάβουμε την τοποθέτηση μας ότι σ’ αυτή τη χώρα επικρατεί δικτατορία η οποία καταδυναστεύει τη ζωή των πολιτών, έστω και αν αυτοί πιστεύουν ότι ζουν ελεύθεροι. Κυριότερος πόλος δικτατορίας είναι τα κόμματα και συνεπικουρούνται από τη δικτατορία των τραπεζών και άλλων οικονομικών παραγόντων με συμμάχους κάποια εκ των τ Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης (η ενημέρωση τους είναι κάτι άγνωστο).

• Ξεφτιλίζονται οι άνθρωποι, τους υπηρετούν και τους προσκυνούν, για να τα έχουν καλά με την εξουσία. Τσακώνονται οι συντεχνίες λένε για τους διορισμούς ωρομισθίων, κλητήρων, καθαριστριών στο δημόσιο. Για μια θέση δηλαδή που αμείβεται με 800-1000 Ευρώ τον μήνα βάζουν μέσο, παρακαλούν τους πολιτικούς, υποβιβάζουν την ανθρώπινη τους αξιοπρέπεια και όταν τους διορίσουν νιώθουν και ικανοποιημένοι.

• Μάλιστα αν είναι και έκτακτοι του δημοσίου που απολύονται και πάλι με μισθό 800 -100 Ευρώ μιλούν στο ΜΜΕ για δράμα που βρίσκεται υπό εξέλιξη. Ασχέτως, αν στον ιδιωτικό τομέα οι απολύσεις είναι καθημερινές, αλλά ποιος ασχολείται, αφού οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι οι ευνοημένοι της δικτατορίας…

• Τι ψάχνουμε τώρα… Η δικτατορία είναι εδραιωμένη και κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει όσες προσπάθειες και να καταβάλει ο πολίτης. Δημιούργησαν ένα κράτος και τέτοια κατεστημένα που και για να αναπνεύσεις χρειάζεσαι την άδεια τους. Έκλαμψη ελευθερίας στην δυναστεία των κομμάτων θα παρατηρηθεί στο Κυπριστάν όταν οι κάτοικοι της χώρας συνηθίσουν να περπατούν με το κεφάλι ψηλά…


• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ο Κωστρίκκης - ο Καραγιάννης και οι υπόλοιποι κυβερνήτες της χώρας - επιδημιολόγοι υπήρξαν ποτέ καφενόβιοι; Γιατί θα γνώριζαν ότι η φτηνή διασκέδαση που προσφέρουν οι καφετέριες, αποτελεί για αρκετούς ανθρώπους, το καλύτερο αγχολυτικό. Προσέφερε δωρεάν ψυχοθεραπεία η κατανάλωση ενός καφέ σε ανοικτό χώρο με τις εικόνες άλλων ανθρώπων να συνομιλούν…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X