ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η αναλαμπή του Οδυσσέα, η φίλη του Ρέα και η σφαγμένη αξιοπιστία

Γίναμε Σόδομα και Γόμορρα…

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

*Τα Σόδομα και Γόμορρα δεν είναι πλέον μια βιβλική τοποθεσία αλλά έχουν προσδιορισμένο γεωγραφικό χώρο και βρίσκονται σε μια κουκκίδα της Ανατολικής Μεσογείου. Η ασυδοσία εκφράζεται ενίοτε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων και άλλοτε με απευθείας επεμβάσεις των εξουσιοδοτημένων από τα κόμματα, υπαλλήλων , οι οποίοι βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος, καθότι φίλοι, κουμπάροι, υιοί και ιοί, γαμπροί και θυγατέρες, αλλά κυρίως προσηλωμένοι στο κόμμα και πάντα με σαφή στόχο να εξυπηρετηθούν τα κομματικά τους και προσωπικά τους συμφέροντα.

* Αναδεικνύονται σε μετρ του ρουσφετιού και η δράση τους θα μπορούσε πέραν από την καταγραφή στην πολιτική ιστορία σαν οι γνήσιοι κτίστες των Σοδόμων και Γομόρρων και οι οδοστρωτήρες, κάθε έννοιας ισονομίας και ίσης μεταχείρισης των πολιτών. Έστω κι αν το παίζουν αριστεροί που θα έπρεπε να ήταν πιο ευαίσθητοι σε θέμα ισότητας των ανθρώπων, εντούτοις χρωματίζονται προς το ροζ με πινελιές κόκκινου.

* Όταν εναπόθεσαν όλοι τις ελπίδες τους στον Γενικό Ελεγκτή ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ κι αυτός αποκαλύφθηκε ότι έχει τις αδυναμίες του, με συγκεκριμένη υψηλόβαθμη λειτουργό και τον σύζυγο της, ε, τότε ξεπεράσαμε και τα Γόμορρα. Πάμε κατά την λαϊκή ρήση σε άλλες τοποθεσίες, όπως κατά διαόλου.

* Ε, δεν μπορεί οποιοσδήποτε να πιστέψει ότι η φιλία Οδυσσέα και ΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ μετά του σφαγέα-συζύγου, δεν έχει προεκτάσεις, παραλληλισμούς και συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Μετά τον σάλο και αφού βούιξαν τα πάντα και έγιναν σεισμοί, αίφνης ήρθε αναλαμπή στον Γ. Ελεγκτή, να στείλει για πειθαρχική διερεύνηση την Γ. Λογίστρια και τον υπάλληλο της που ζητούσε επίμονα να μην εξαργυρωθεί η επιταγή-εγγύηση που κατατέθηκε από το σφαγείο από τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες

* Οι τεκμηριωμένες αναφορές του πρώην ΥΠΕΣ ΣΩΚΡΑΤΗ ΧΑΣΙΚΟΥ και του Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΙΠΗ κυριολεκτικά αποτελούν γρονθοκοπήματα κατά του Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Και σίγουρα πλέον οι όποιες του αναφορές , ιδιαίτερα μετά την στήριξη που παρείχε και στον πρώην λειτουργό της Ελεγκτικής Υπηρεσίας ΑΝΤΡΕΑ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ που φώναζε επιμόνως σε υπηρεσιακές συσκέψεις ότι πρέπει να δοθεί η προσφορά στο σφαγείο, αποτελούν ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

*Τι συνέβηκε είναι απλό και διαφαίνεται μέσα από την ατάκα της βουλεύτριας του ΑΚΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, που δεν μπορεί κι αυτή να κατηγορηθεί ως εχθρός του Οδυσσέα. Απευθυνόμενη λοιπόν στον Γ. Ελεγκτή αναφώνησε: «Πήραμε το μονοπώλιο από τον Γαλαταριώτη και το δώσαμε στην CYPRA, εταιρεία που κινούσε αγωγή 23 εκατομμυρίων στην Κυβέρνηση»

*Τι να πεις άλλο; Έχασε και τους πλέον ΔΙΑΠΡΥΣΙΟΥΣ ΚΗΡΥΚΕΣ του έργου του ο Οδυσσέας στην προκειμένη περίπτωση, για να υπερασπίσει την φίλη του Ρέα Γεωργίου και τον σύζυγο της. Καλά είναι να ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ να παραδεχθεί την ολιγωρία του και να προχωρήσει πιο κάτω. Διαφορετικά η ΚΗΛΙΔΑ θα βαραίνει την ιστορία του. Κυρίως θα ΣΦΑΖΕΙ την αναξιοπιστία του. Κι όλα αυτά βρε Οδυσσέα μου για την φιλία με την Ρέα; Α, πα, πα σαν πρωτάρης την έπαθες. Θυμάσαι που η ΞΥΠ σε προειδοποιούσε περί των σειρήνων που θα σε σαγηνεύσουν στο ταξίδι σου. Πλέον θα ερμηνεύεις το άσμα του αξεπέραστου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟΥ «Τώρα πια είσαι ανάμνηση παλιά» όταν αναφέρεσαι στην αξιοπιστία σου.


*Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Κατά πως έλεγε και η τρομερή ΣΑΠΦΩ ΝΟΤΑΡΑ με την χαρακτηριστική βραχνάδα στην φωνή και με το ανάλογο ύφος « γίναμε Σόδομα και Γόμορρα»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση