ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: GRECO Κυπριστανοί μασκαράδες σας φωνάζουν διεφθαρμένους

Έπαθαν ανοσία οι άνθρωποι στις κατηγορίες

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Ας μην μας δώσει ιδιαίτερη σημασία ο Μπαμπινιώτης για τον βιασμό της γλώσσας στον τίτλο, αφού τον κατασκευάσαμε, δημοσιογραφική αδεία, ώστε να αποδοθεί η κατάσταση με τους μασκαράδες Ελληνοκύπριους πολιτικούς του Κοινοβουλίου που τους φωνάζει η GRECO (ομάδα κρατών κατά της διαφθοράς- όργανο του Συμβουλίου της Ευρώπης) ότι είναι ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ και το προσπερνούν λες και τους κατονομάζουν σαν ογκόλιθους της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής, που γράφουν ιστορία και παραδειγματίζουν τους συναδέλφους τους άλλων χωρών.

• Δηλαδή σκεφτείτε για λίγο. Να έρθει κάποιος ξένος ελεγκτής διεθνούς φήμης με τον οποίο υπέγραψες συμφωνία να σου παρέχει συμβουλές και να διενεργεί ελέγχους και να σου πει: «Φίλε μου είσαι κλέφτης, απατεώνας και διεφθαρμένος». Κι εσύ να γυρίσεις το κεφάλι και να μιλάς για τον καιρό, τον κορωνοιό και τις δυσκολίες του προεκλογικού αγώνα ελέω πανδημίας.

• Έπαθαν ανοσία οι άνθρωποι. Αυτό είναι το επικίνδυνο της υπόθεσης. Δεν ενδιαφέρονται έστω και αν τους αποκαλούν διεφθαρμένους. Είδατε κάποιο κόμμα ή την Βουλή (καλημέρα Πρόεδρε ΑΔΑΜΟ ΑΔΑΜΟΥ) να βγάλει ανακοίνωση για να τοποθετηθεί περί του περιεχομένου της έκθεσης της GRECO; Αν δε ληφθεί υπόψη ότι τα κόμματα εκδίδουν βροχηδόν ανακοινώσεις επί παντός επιστητού, ακόμη και για την απέλπιδα προσπάθεια των οπισθίων αντιπάλων να ερμηνεύσουν ήχους και άσματα , άριες και όπερες και γίνεται αντικείμενο ανακοινώσεων. Τώρα μούγκα-σιωπή. Κρύβονται.

• Ανατριχιαστικά έως και αηδιαστικά μεν αλλά ενδεικτικά δε της κατάστασης στην Βουλή. Θα μπορούσε να ήταν ιατρική σχολή όπου οι παθολογοανατόμοι έκαναν την πρακτική τους εξάσκηση. Οπόταν ο κατατεμαχισμός πτωμάτων ήταν η καθημερινή τους ενασχόληση. Εξάλλου δεν υπάρχει και άλλος τρόπος να εκπαιδευτούν στην ανεύρεση των αιτιών θανάτου του ανθρώπου χωρίς αυτή την μέθοδο.

• Φυσικά αντί να έκαναν ιατροδικαστική έρευνα για τα αίτια του θανάτου της αξιοπιστίας τους στην παρουσία και των ευρωπαίων της GRECO καλύτερα να έκαναν προληπτική ιατρική αλλά φευ, είχαν άλλες έγνοιες και προθέσεις παρά την διαφύλαξη της υγείας της πολιτικής και εν γένει της χώρας.

* Και όταν έρθει η GRECO με το καλό να ρίξει και μια ματιά για τις υποδείξεις της που δεν τηρήθηκαν. Όπως για τον γελοίο νόμο που ψήφισαν περί του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ που μάλλον μοιάζει με ΠΟΘΕΝ ΑΙΣΧΟΣ, τα περί ασυμβιβάστου της ιδιότητας βουλευτής με επαγγελματική δραστηριότητα όπως δικηγόρος και άλλα συναφή.

Απίστευτο αλλά Κυπρισταικό: Ρε μπας και όταν ερμήνευε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΩΚΑΣ το «Γκρέκο μασκαρά», αυτούς είχε στο μυαλό του και όχι τους νεοέλληνες; Λέμε τώρα. Καλά οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι τα κόμματα στην Κύπρο δεν ανήκουν στα Ευρωπαϊκά (επί της ουσίας και όχι σχηματικά) αλλά στα αντίστοιχα αφρικάνικα;.

Για κάτσετε καλά κύριοι Ευρωπαίοι. Θα λέγατε στους κομματάρχες της Ουγκάντας ή του Ζαΐρ να τους ελέγχετε τα οικονομικά τους; Θα σας παρέπεμπαν στα λιοντάρια της ζούγκλας να βρείτε τους εισφορείς στα ταμεία των κομμάτων τους. Έστω να δώσουν το πόθεν έσχες τους με τα χαριστικά και άλλα δάνεια που πήραν από τις τράπεζες;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση