ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Γράφτηκαν άλλοι ως Ανεξάρτητοι - Ο καυγάς κυνηγών με την Θεολόγου

Πρόλαβαν την Άννα Θεολόγου και πλέον μένουν μετέωροι οι συναγωνιστές της

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

  • « Είναι μια ώρα δύσκολη του χωρισμού η ώρα» ή και το άλλο «πριν από λίγο χώρισα δεν έχω που να πάω» άδουν μετά της σχετικής θλίψεως, συνοδεύοντας τους Βοσκόπουλο - Διονυσίου, οι Ανεξάρτητοι της ΑΝΝΑΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, που πλέον βρίσκονται στα δύσβατα μονοπάτια των πολιτικών αδιεξόδων που φαίνεται οδηγήθηκαν γιατί δεν κατανόησαν εξαρχής το αυτονόητο, αυταπόδεικτο και πασιφανές.
  • Όπως και στην ζωή, πολύ περισσότερο στην πολιτική, δεν μπορούν όλοι να ταιριάζουν με όλους και να μπορούν να συνυπάρχουν αρμονικά. Οι ιδεολογικοί αχταρμάδες σε κόμματα, διαρκούν όσο και ένας καφές, αφού δεν είναι δυνατό αν είσαι από διαφορετικούς κόσμους και προσανατολισμούς και να έχεις τους ίδιους στόχους και κατευθύνσεις. Κάποια στιγμή, όταν δεν ταιριάζουν τα χνώτα σου θα βγουν στην επιφάνεια οι διαφορετικές προσεγγίσεις και πεποιθήσεις, οπόταν τα πάντα θα ανατιναχτούν στον αέρα. Ας το έχουν υπόψη τους όσοι επιχειρούν συνεργασίες που δεν έχουν ιδεολογικό υπόβαθρο και στέρεες βάσεις. Το οικοδόμημα κάποια στιγμή θα καταρρεύσει θα συμπαρασύρει τους πάντες και η πτώση τους θα είναι θορυβώδης.
  • Κάπως έτσι συνέβη και με την συνεργασία Ανεξαρτήτων με το κόμμα των κυνηγών. Σας προϊδεάσαμε για τον χωρισμό με το σημείωμα της στήλης την περασμένη Κυριακή και με την χθεσινή ανακοίνωση - επιβεβαίωση από την Αννούλα μας, οδεύουν πλέον Ανεξάρτητοι και Κυνηγοί σε διαφορετικά μονοπάτια. Κι αν οι κυνηγοί δεν έχουν να χάσουν τίποτε, αφού έχουν το κόμμα τους και τους δόθηκε και η αναγκαία προβολή ελέω και της βοήθειας της Θεολόγου, οι Ανεξάρτητοι μάλλον κλείνουν τον κύκλο τους.
  • Τώρα με ποιο όνομα σκοπεύει να εγγράψει η Θεολόγου το κόμμα της είναι μια άλλη υπόθεση… βασανισμένη. Σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε η ΞΥΠ δια υψηλόβαθμων πρακτόρων της σας αποκαλύπτει όπως φαίνεται και στο σχετικό έντυπο που σας παραθέτουμε, ότι υπάρχει άλλο κόμμα εγγεγραμμένο ως Ανεξάρτητοι.
  • Όπως βλέπετε στο σχετικό πιστοποιητικό εγγραφής πολιτικού κόμματος, που σας παρουσιάζουμε με ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου 2021 κάποιοι πρόλαβαν την Θεολόγου και λοιπούς Ανεξάρτητους. Το όνομα του κόμματος σύμφωνα με το πιστοποιητικό είναι «Ανεξάρτητοι- Συμμαχία Ανατροπής» και ενεγράφη κατά τις πληροφορίες μας από άτομα που απασχολούνται σε Μέσα μαζικής Ενημέρωσης και όχι μόνο.
  • Οπόταν, θα πρέπει να βρουν άλλο όνομα να εγγραφούν οι ακόλουθοι της Αννούλας μας και φυσικά αν έχουν την ψυχική δύναμη και τις αντοχές να αρχίσουν εκ νέου προεκλογική εκστρατεία με διαφορετική ονοματοδοσία και όλα τα συνεπακόλουθα. Μέχρις ότου συνειδητοποιήσουν οι ψηφοφόροι τους ότι άλλαξαν όνομα και να τους εμπιστευτούν μετά απ’ όλο αυτό το αλαλούμ, μάλλον θα είναι αργά και η όποια δυναμική τους φαίνεται να χάνεται στους κυκεώνες των κομματικών παρασκηνίων.
  • Άσε που οι πληροφορίες της ΞΥΠ από καιρό επέμεναν ότι ο αλληλοσπαραγμός μεταξύ Ανεξαρτήτων και κυνηγών ήταν στην ημερησία διάταξη, αφού εμφανίστηκε και το θέμα της εμφάνισης στα τηλεοπτικά πάνελ. Ε, δεν είναι και λίγο ενώ σιεπεθκιάζεις στα βουνά και τα λαγκάδια να βρεθείς στα κανάλια και να τοποθετείσαι περί λαγών – περδίκων και λοιπών θεμάτων, δίπλα από άλλους πολιτικούς που πάσχισαν και ξόδεψαν χρόνο και χρήμα για να καταλάβουν βουλευτική έδρα..
  • Χαρακτηριστική είναι περί του κλίματος που υπέβοσκε στο παρασκήνιο της συνεργασίας και η ανάρτηση των Προέδρου και Αντιπροέδρου των κυνηγών Νικόλα Προδρόμου και Άριστου Αριστείδου που αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι υπερίσχυσε το εγώ και το κόμμα τους δεν είναι προς πώληση. Ακόμη λένε ότι προδόθηκαν, παρά το ότι την εμπιστεύτηκαν και στόχος της ήταν να εξυπηρετήσει προσωπικές ατζέντες και φιλοδοξίες. Ε, δεν μπορούσαν να συνυπάρξουν. Όταν σε λίγους μόνο μήνες κοινής πορείας είχαν τόσα προβλήματα εσωστρέφειας, τότε φανταστείτε στους μεγαλύτερους πολιτικούς σχηματισμούς τι αντίστοιχο συμβαίνει…
  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τα ασθενοφόρα, μας είπε η υπεύθυνη τους, περιμένουν στην ουρά έξω από τα νοσοκομεία για να αδειάσει κρεβάτι και να πάρουν μέσα τους ασθενείς. Που συμβαίνουν αυτά; Στο Κυπριστάν; Μπας και το είδε η κ. Ράνια Κωνσταντίνου σε κάποιο σίριαλ και μας το μεταφέρει; Όσο για τις εκκλήσεις της να εμβολιαστούμε, εμείς δεν τις χρειαζόμαστε γιατί προχωρούμε χωρίς δισταγμό. Ας πείσει τους νοσηλευτές και ιατρούς που την συνοδεύουν στα ασθενοφόρα. Και τα υπόλοιπα να μας εκλιπαρεί ας αφήσει άλλους να το κάνουν…
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X