ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ - Γ.Γ. ΑΚΕΛ: Φανατικός ΟΧΙάς και οι αχάπαροι επιδημιολόγοι

Κούνησε το μαντήλι σε Στυλιανίδη- Μαυρογιάννη – Δημητριάδη

 • Οδοστρωτήρας ο ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ. Με εμφάνιση που προσομοιάζει με τις αντίστοιχες του Ρονάλντο στην Γιουβέντους, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, έπαιξε φουλ επιθετικά προσδίδοντας μυθικές-ιστορικές διαστάσεις στην εμφάνιση του στο ΡΙΚ και στην εκπομπή «Προκλήσεις» του Αντρέα Κκημήτρη. Ο πολιτικολόγος-ιστορικός, θα κατατάξει την εν λόγω συνέντευξη στις πετυχημένες σελίδες του κ. Κυπριανού, όπου και με μαεστρία κατάφερε να μας οδηγήσει σε απάτητα πολιτικά θέματα και να φανερώσει-ξεγυμνώσει τον ψυχισμό του.

• Κυρίως όμως να αποκαλύψει ότι στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές ρίχνει τελευταία ζαριά για να αποκαταστήσει την φήμη και ιστορία του ως ηγέτης της αριστεράς. Επιδίωξη του να οδηγήσει το ΑΚΕΛ σε νίκη στις βουλευτικές εκλογές και κατάληψη της εξουσίας στις Προεδρικές που θα ακολουθήσουν, μετερχόμενος όλων των μεθόδων. Ωστόσο, υπάρχει και το ενδεχόμενο ηττών που θα τον καταγράψουν ως τον Γ. Γ. του ΑΚΕΛ που οδήγησε το κόμμα στην ανυποληψία. Έτσι είναι ο τζόγος και ειδικότερα τα ζάρια…

• Λέγοντας για μεθόδους ας δούμε περιληπτικά τι είπε στην συνέντευξη του. Επισήμανε ότι το ΟΧΙ στο Σχέδιο Ανάν ήταν ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ κίνηση από το ΑΚΕΛ. Οπόταν αποχαιρετά τον ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, από την λίστα των υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας και μαζί και όλους τους υπόλοιπους ΝΑΙδες, που στήριζαν τον Άντρο. γιατί ήξεραν ότι στις επίμαχες περιόδους ήταν διαπρύσιος κήρυκας της υπερψήφισης του Σχεδίου Ανάν. Μαζί κουνά μαντήλι και στον Μακάριο Δρουσιώτη, τον Διονύση, τους United of Cyprus, τον Νιαζί, τον Τριμικλινιώτη, τους αριστερούς κουλτουριάρηδες και τους αριστερίζοντες που μας έλεγαν ότι ο Άντρος, πάντα ήταν στο στρατόπεδο των ΝΑΙδων, αλλά κρατούσε ισορροπίες... Ε, άλλαξε ο άδρωπος σιορ, που ειπώθηκε με άλλη ευκαιρία από το ΑΚΕΛ για άλλο πρόσωπο, αλλά περιγράφει και τον Άντρο μας.

• Απέκλεισε από την λίστα των προεδρικών υποψηφίων και τον Μόνιμο αντιπρόσωπο στον ΟΗΕ και συνομιλητή ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ, λέγοντας σαρκαστικά ότι «έχασε επεισόδια», επειδή διατύπωσε διαφορετική θέση από την δική του για το θέμα της πολιτικής ισότητας.

• Απογείωσε τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β’ και τον κατέταξε ως άξιο ηγέτη και ποιμενάρχη (μάλλον θα ζητήσει να πάει κρυφά σε λειτουργία την Κυριακή και να τον κοινωνήσει), αφού υιοθέτησε τις ατάκες του περί δυο κρατών που του κοινοποίησε σε συζήτηση ο Νίκαρος. Ο επιχειρηματίας που πρέπει να ασχολείται μόνο με τα ποιμαντικά του καθήκοντα, έγινε αίφνης αξιόπιστος συνομιλητής και έμπιστος Ιεράρχης.

• Χαρακτήρισε αχάπαρους κάποιους εκ των επιδημιολόγων αναφέροντας ότι ορισμένοι εξ αυτών δεν έχουν καν ειδικότητα και έκαναν μόνο cource έξi μηνών για να χριστούν ιολόγοι και να μας συμβουλεύουν. Ε, ναι, δεν το ξέρετε ότι στην Εζεκία Παπαϊωάννου έχουν και σχολές ιατρικής και μπορούν να κατατάξουν επιστήμονες; Αλλοίμονο δηλαδή να μην λοιδορούν δημόσια ανθρώπους που δεν τους τηλεφωνούν (όπως παραδέχτηκε ο Άντρος), όπως άλλους επιδημιολόγους που τους απέβαλαν από την επιδημιολογική ομάδα. Οι επιπτώσεις στην βασανισμένη κοινωνία που θα κλονιστεί από τις επισημάνσεις ενός σοβαρού ηγέτη κόμματος, προφανώς περνούν σε δεύτερη μοίρα.

• Παρουσιάστηκε έτοιμος να γίνει ο πόλος συσπείρωσης για τις Προεδρικές εκλογές (σκέψου το Άντρο, γιατί άλλοι και όχι εσύ Προεδρικός υποψήφιος, ακολουθώντας τα βήματα του πολιτικού σου μέντορα !!!!), αλλά ξαναείπε ΟΧΙ στον Πρίγκιπα να είναι υποψήφιος του μετώπου ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ. Θέλει μας είπε ισχυρό ΑΚΕΛ για να διεκδικήσει την Προεδρία του κράτους και να διώξει τους επικίνδυνους.

• Όσο για την λίστα Προεδρικών υποψηφίων που του παράθεσε ο Κκημήτρης αν προσέξατε στο σημείωμα αποκλείονται οι 3 εξ αυτών. Στυλιανίδης, Δημητριάδης, Μαυρογιάννης. Για δε τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ, α, μπα δεν τον ψηφίζει το ΔΗΚΟΑΚΕΛ. Οπόταν, κάποιο άλλο έχει στο μυαλό του ο Άντρος μας… Ξέρουμε ποιο θέλει και θα τον αποκαλύψουμε σύντομα… Οι υπόλοιποι να σφάζονται στην ποδιά του ΑΚΕΛ.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ξέρουν τι λένε στις ανακοινώσεις τους για τους θανάτους από τον ιό το Υπ. Υγείας; Αν ναι υπάρχει ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Μας ανακοίνωσαν ότι άντρας 63 ετών πέθανε στο σπίτι του από κορωνοιό. Δηλαδή πέθανε χωρίς να νοσηλευτεί; Ο ιός σκοτώνει λες και παθαίνει κάποιος ανακοπή καρδιάς; Μην μας τρελαίνετε με τέτοια. Σκεφτείτε την ισοπεδωμένη ψυχολογία της κοινωνίας και φτάνει να ενσπείρετε τον ιό της φοβίας. Γιατί ο κορωνοιός θα φύγει, αλλά θα αρκετοί θα πεθάνουν από άλλες ασθένειες λόγω άγχους, στρες και ψυχολογικών-παθολογικών προβλημάτων που θα προκληθούν από την πανδημία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X