ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Εσωκομματικά μαχαιρώματα, διαβολές και μαύρη προπαγάνδα στα κόμματα

Η συμπίεση της οικονομικής δεινότητας των Κυπρίων είναι τέτοια που πνίγει κυριολεκτικά τις όποιες επιθυμίες

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Η σαφής προσπάθεια παραπλάνησης των ψηφοφόρων μπήκε σε εφαρμογή και καταδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι παρά τα όσα λέγονται και γράφονται η απόφαση τους να μας σώσουν είναι δεδομένη και δεν τυγχάνει οποιασδήποτε αμφισβήτησης.

• Εσωκομματικά μαχαιρώματα, διαβολές και μαύρη προπαγάνδα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που περιγράφουν την κατάσταση στα κόμματα. Ιδιαίτερα στους μεγάλους κομματικούς σχηματισμούς, όπου η μάχη για επικράτηση είναι αδυσώπητη η κατάσταση ξεφεύγει οποιουδήποτε ελέγχου και μετατρέπει την κατάσταση σε αρένα όπου οι πυγμάχοι προσπαθούν με χτυπήματα να εξουδετερώσουν τους αντιπάλους.

• Ιδιαίτερα σε ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ, όπου και η κόντρα είναι μεγαλύτερη παρατηρείται διαρκής εσωκομματική ρήξη και οι ηγεσίες προσπαθούν με διάφορους τρόπους να κατευνάσουν τα πνεύματα αν και δύσκολα τα καταφέρνουν.

• Δεν γνωρίζουμε αν οι επικοινωνιολόγοι τους ή έστω οι ψυχολόγοι τους είναι αυτοί που ιχνογραφούν το πορτρέτο της ψυχής των Κυπρίων και τους καθοδηγούν στην ακατάσχετη θαθαρολογία (αδόκιμη έκφραση αλλά για την προκειμένη περίπτωση ιδανική) σαν μέσο προσέλκυσης ψηφοφόρων. Ωστόσο σ’ αυτή ειδικά την περίοδο καταγράφεται σαν ένδειξη ανθρώπων που δεν έχουν σχέση με το περιβάλλον που διαβιούν.

• Η συμπίεση της οικονομικής δεινότητας των Κυπρίων είναι τέτοια που πνίγει κυριολεκτικά τις όποιες επιθυμίες. Και δεν γνωρίζουμε αν βλέποντας τους μελλοντικούς εκπροσώπους τους στο Κοινοβούλιο, νιώθουν την ανάγκη να τους στηρίξουν ή να τρέξουν όσο το δυνατό πιο μακριά, γιατί νοιώθουν ότι μ’ αυτούς τους ανθρώπους δεν τους ενώνει απολύτως τίποτε. Εξάλλου αυτοί έχουν τους επικοινωνιολόγους και τους ψυχολόγους και τους καθοδηγούν…

• Δεν χρειάζεται τα πιο πάνω να αναφέρονται σε συγκεκριμένο πολιτικό κάποιου κόμματος. Όλοι τους είναι τόσο ίδιοι μεταξύ τους που ταιριάζει σε οποιονδήποτε. Οι όποιες εξαιρέσεις, ας μας συγχωρέσουν για την ισοπέδωση, αλλά να τους επισημάνουμε ότι δεν τους ξεχωρίζουμε πλέον, γιατί η δικτατορία των κομμάτων δεν τους αφήνει να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

• Αίφνης στον συρφετό μπαίνουν και οι συνήθεις ύποπτοι. Πλέον η δημοσιογραφία των fake news, όπως το λέμε και στο χωριό μας, κάνει τα τρολ (ου αυτό να δείτε πως το συνηθίζαμε στις καθημερινές συνομιλίες με τους συντοπίτες) να μοιάζουν με αρσακειάδες, όπως λένε στο κλεινόν άστυ ή αν προτιμάτε με καλόγριες στην Μονή Αγίου Ηρακλειδίου (Μεγάλη η Χάρη του).

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όταν είσαι καθηγητής του Πανεπιστημίου Κύπρου και αμείβεσαι από το δημόσιο, και χαρακτηρίζεις καθεστώς του νότου την Κυβέρνηση της πατρίδας, που υπηρετείς μέσω κρατικού ακαδημαϊκού ιδρύματος, δεν λέγεσαι κι εσύ καθεστωτικός; Ας μας καθοδηγήσει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου αν υπηρετεί κι αυτός σε καθεστώς του νότου, όπως διατείνεται ο συνάδελφος του…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση