ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Επιτέλους κάποιος να προστατεύσει τον Αρχιεπίσκοπο

Να αποσυρθεί ήρεμα και να παραδώσει τον Θρόνο στον διάδοχο του

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Σε μια περίοδο ψυχολογικής κόπωσης, ιδιαίτερης αναστάτωσης, η κοινωνία ψάχνει αποκούμπι για να τοποθετήσει την πονεμένη της ψυχή. Να ανασάνει και να πάρει δυνάμεις από όλη αυτή την αλλόκοτη πίεση που δέχεται ελέω εγκλεισμού και ιού. Παντού φόβος και ανησυχία, συνεπικουρούμενα από ανασφάλεια για το μέλλον και την οικονομική κατάσταση, έτσι που να δημιουργείται εκρηκτικό, το δίχως άλλο κοκτέιλ, που θα προκαλέσει επιδείνωση των καθημαγμένων σχέσεων των ανθρώπων και τεράστια ψυχολογικά τραύματα.

• Σε αυτές τις περιπτώσεις αναζητείται καταφύγιο και προστασία. Που όμως να βρει ο ταλαιπωρημένος άνθρωπος κάπου ν’ ακουμπήσει το κεφάλι του; Οι περισσότεροι άνθρωποι στην Εκκλησία και στους πνευματικούς πατέρες. Ειδικότερα σ’ αυτή την εποχή που οι εκκλησίες είναι κλειστές, αφού οι επιδημιολόγοι-κυβερνήτες, αποφάσισαν ότι μπορείς να κολλήσεις τον ιό ευκολότερα σ’ αυτές, παρά στις υπεραγορές, χρειάζονται όσο ποτέ άλλοτε οι Ιεράρχες.

• Κι όμως ειδικά σ’ αυτή την περίοδο βλέπουμε τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας να κάνει δηλώσεις και να παρουσιάζεται στις τηλεοράσεις, για να δώσει κατάθεση για εμπορικές δοσοληψίες, μίζες και όλα τα συναφή. Μάλιστα με ατάκες που γίνονται και θέμα στα δελτία ειδήσεων και μέρος κομματικών συζητήσεων. Όταν οι πιστοί δεν έχουν πρόσβαση στις εκκλησίες και αντί να ακούν τον Προκαθήμενο να πιέζει την πολιτεία να τις ανοίξουν, παρακολουθούν ΘΛΙΜΜΕΝΟΙ τον Αρχιεπίσκοπο περί άλλων να τυρβάζει και να τοποθετείται σαν αρχηγός κόμματος, τότε η ψυχή… τραυματίζεται ανεπανόρθωτα.

• Κάποιος εκεί στην Αρχιεπισκοπή δεν έχει την δύναμη να του επισημάνει ότι πρέπει να σταματήσει αυτές τις τοποθετήσεις ο Προκαθήμενος και καλύτερα είναι να αποσυρθεί ήρεμα και με την βοήθεια του Θεού να παραδώσει τον Θρόνο στον διάδοχο του; Η υστεροφημία για τους Ιεράρχες είναι επίτευγμα. Έφθασε ο καιρός ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος να παραδώσει την ποιμαντορική του ράβδο και να αναλάβει κάποιος άλλος Ιεράρχης την Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Κύπρου.

• Όσοι αγαπούν την Εκκλησία αυτό θέλουν. Οι υπόλοιποι που ψάχνουν ευκαιρία να λοιδορήσουν τον θεσμό χαίρονται βλέποντας την καταπονημένη εικόνα του Προκαθημένου να αναφέρεται όλη μέρα σε μπίζνες.

• Πάμε και στα πιο λάιτ θέματα. Η απάντηση του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΡΔΙΚΗ στην προσπάθεια περιθωριοποίησης των απόψεων του περί του Εθνικού θέματος με την τοποθέτηση στα ψηφοδέλτια ατόμων που βρίσκονται σε άλλο στρατόπεδο έρχεται δυναμικά και με θόρυβο ως απάντηση στους αμφισβητίες πράσινους. Στα ψηφοδέλτια των οικολόγων θα συμπεριληφθεί και ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ πρώην Διευθυντής τεχνικού Ελέγχου στην Ελεγκτική Υπηρεσία και εξ απορρήτων του Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Γνωστό είναι εξάλλου ότι ο κ. Χασαπόπουλος είναι και διαχειριστής της σελίδας υποστηρικτών του Γενικού Ελεγκτή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Άντε και καλά ξεμπερδέματα.

• Κουίζ για μέτριους λύτες. Ποιο κόμμα θα ψηφίσει στις βουλευτικές εκλογές ο Οδυσσέας; Να ληφθεί υπόψη ότι θεωρεί τον Χασαπόπουλο σαν αρχιστράτηγο αλλά η ψυχή και η καρδιά είναι δοσμένη αλλού. Λύστε το…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Δηλαδή οι επιδημιολόγοι και ο στενομάκρουλος Υπουργός Υγείας θέλουν να βασανίζουν ακόμη και τα παιδιά; Τι θα αλλάξει σε μια βδομάδα δηλαδή και αντί να ανοίξουν τα δημοτικά σχολεία την 1η Φεβρουαρίου θα υποδεχτούν τα μωρά στις 8 του μήνα; Ξέρουν τα παιδιά πόσο υποφέρουν χωρίς το σχολείο, τους φίλους τους και την κοινωνικοποίηση; Θα εκκολαφθούν τραυματισμένα πλάσματα…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση