ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Έμιλυ το πεντικιούρ μην χαλάσεις με τους άξεστους που βιάζονται...

Κοπέλα που δηλώνει εκατομμυριούχος μπορεί να αφουγκραστεί τον πόνο του βασανισμένου βιοπαλαιστή;

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Α, πα, πα , πα, πα. Τι είστε μωρέ εσείς. Μα καλά δεν σκέφτεστε ότι πρέπει να στηρίξετε την συμπολίτισσα σας (συγχωριανή δεν γράφουμε γιατί θα υποστεί ανατριχιαστικά σοκ) και διαμαρτύρεστε για την ταλαιπωρία στους δρόμους; Τι να σας κάνει και η ΕΜΙΛΥ ΓΙΟΛΙΤΗ, δηλαδή, αν βιάζεστε και θέλετε σώνει και καλά να πηγαίνετε έγκαιρα στην δουλειά σας, όλοι εσείς οι ελεύθεροι πολιορκημένοι Λεμεσιανοί; Εξάλλου για να ακούτε μουσική από συγκεκριμένο σταθμό το κάνει…

• Δεν φτάνει δηλαδή που κατέβηκε με το συνολάκι της, αξίας 5 χιλιάδων Ευρώ (όσα παίρνουν όλοι μαζί την ημέρα αρκετοί εκ των διαμαρτυρομένων) και το ακριβό της παπουτσάκι, για να επιληφθεί της κατάστασης και να κάνει δηλώσεις στα μίντια να την προβάλουν το βράδυ και έχετε και παράπονα; Εξάλλου πρώτη φορά πατάει στην ζωή της άσφαλτο και ένοιωσε κάπως συνταρακτικά. Για σκεφτείτε όλοι σας την πρώτη σας φορά…

• Καλά ήξερε ότι είστε ιδιότροποι εσείς οι απλοί Λεμεσιανοί, αλλά τώρα που σας γνωρίζει και από κοντά, τίναξε στον αέρα και το ξανθό μαλλάκι της από αγανάκτηση. Άσε που είναι και νευριασμένη (όχι κορίτσι μου μην σου προκαλέσουν ρυτίδες οι βάναυσοι) για τα επεισόδια που κάνατε και παρά το ότι γνώριζε εκ των προτέρων επακριβώς τι και πως θα γινόταν, τόσο αυτή όσο και η ηγεσία της Αστυνομίας, έμειναν στους καφέδες και περί άλλων τύρβαζαν. Ε, ναι να μένετε σπίτι και να υπακούτε στην Έμιλυ. Δεν περίμενε από εσάς τέτοια αντιμετώπιση.

• Η πολιτική είναι φρου φρου και αρώματα, γεμάτη από ευσεβοποθισμούς και ναρκισσισμούς, αλλά χρειάζεται ενίοτε και διορατικότητα, πυγμή και γνώση. Όταν αρχίζουν τα δύσκολα απογυμνώνεται η προσωπικότητα και η πυγμή ενός εκάστου πολιτικού. Και δεν είναι μόνο δηλώσεις και καφέ με τις φίλες -  Προεδρικές θυγατέρες, με σχολιασμούς για τις νέες τάσεις της μόδας και τον προγραμματισμό για τις Χριστουγεννιάτικες αποδράσεις, αλλά έργα και όραμα.

• Πάντως Έμιλυ μου τώρα κατάλαβες που έμπλεξες. Και διάλεξες και δύσκολο Υπουργείο. Στα πρώτα τεστ σου δεν πήρες καλό βαθμό και δικαιώνεις όσους επέμεναν ότι δεν θα αντέξεις το βάρος του Υπουργείου, που έχει υπό την δικαιοδοσία του, όλο τον ανθό της κοινωνίας…

• Α, και πολιτική δεν γίνεται με τα τουίτ και τα σόσιαλ μίντια. Κουβέντες και αντιπαραθέσεις γίνονται επί της πολιτικής σκηνής. Μην σε πάρουν και αθκιασερή δηλαδή και λένε τώρα ότι μπήκες στο Υπουργείο για να την σπάσεις σε κάποιους και να ικανοποιήσεις εσωτερικές ανάγκες και αναζητήσεις.

• Τώρα μια κοπέλα που δηλώνει εκατομμυριούχος με πολυτελείς επαύλεις και κότερα, μπορεί να αφουγκραστεί τον πόνο του βασανισμένου βιοπαλαιστή που βιαζόταν να έρθει στην Λευκωσία από την Λεμεσό στην δουλειά του; Διέταξε λέει να γίνονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στα μπλόκα; Δηλαδή τίποτε, όπερ μεθερμηνευόμενο… φιάσκο.

• Οι υπηρεσίες του κράτους δεν γνώριζαν πόσοι δουλεύουν στην Λευκωσία, πόσοι διακινούνται καθημερινά και να εκπονήσουν συγκεκριμένο πλάνο; Τα υπόλοιπα είναι κουραφέξαλα Έμιλυ και λοιποί κυβερνώντες. Και δεν φτάνει το άγχος των ανθρώπων από την πανδημία, τις ρημαγμένες διαπροσωπικές σχέσεις και την επικείμενη οικονομική καταστροφή, έχουμε και την Έμιλυ να μας μαλώνει ότι δεν είμαστε υπομονετικοί και διαμαρτυρόμαστε.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Οι επιστήμονες-επιδημιολόγοι μας όταν κάνουν εισηγήσεις στην Κυβέρνηση, να γνωρίζουν ότι δεν βρίσκονται στην Βοστώνη και στο Λονδίνο, αλλά στο λιλιπούτειο Κυπριστάν που τα επονομαζόμενα τοπικά απαγορευτικά που επέβαλαν, μοιάζουν με επιτραπέζια παιχνίδια. Καλά είναι να προσγειωθούν σύσσωμοι στην πραγματικότητα και εκτός της τρομολαγνείας να υιοθετήσουν και την αυτογνωσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X