ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: ΕΔΕΚ: «Χαιδευτές» αντάλλαξαν υποψήφιος βουλευτής με έμμισθο-κομματικό

Η λαίδη Έμιλυ και το Χριστόφιας-WATCH

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Φέρουν το προσωνύμιο που τους αποδώσαμε σαν πυγμάχοι ως εκ του εμβλήματος τους και είπαν οι άνθρωποι να το δικαιολογήσουν και να δοκιμάσουν στην πράξη αν μπορούν να αποδώσουν στο ρινγκ. Ε, οι προπονήσεις γίνονται με τους συναγωνιστές και αργότερα θα μπουν στο στίβο μάχης με τους αντιπάλους. Για να δούμε τον Μάιο αν οι προπονήσεις απέδωσαν.

• Λοιπόν στην ΕΔΕΚ όπως και σε όλα τα κόμματα αυτό το διάστημα επικρατεί εκνευρισμός, αφού ο ιός διέλυσε και τους εκλογικούς σχεδιασμούς και κατατρόπωσε την προσπάθεια των κομμάτων και ιδιαίτερα των υποψηφίων για προεκλογικό αγώνα. Που να πάεις και σε ποιο να μιλήσεις τέτοια εποχή που το άγχος και η φοβία κατέκλυσαν τις ψυχές των ανθρώπων.

• Έτσι και οι σοσιαλιστές είναι εκνευρισμένοι και ενίοτε ανταλλάσσουν μεταξύ τους και ορισμένες χαιδευτές , όπως επινόησαν τον σχετικό όρο. Την ίδια στιγμή που ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ τρέχει να πείσει την κοινωνία ότι ανέλαβε ρυθμιστικό ρόλο, το κονκλάβιο του, περί άλλων τυρβάζει. Πάμε να δούμε το παρασκήνιο όπως το παρουσίασε σε έκθεση του ο πράκτορας της ΞΥΠ που κατοικοεδρεύει στην Λεωφόρο Βύρωνος, όπου και το στρατηγείο του κόμματος.

• Για δεύτερη φορά ο πρώην βουλευτής ΕΔΕΚ Γιώργος Βαρνάβα τρώει κλωτσιά από το Σιζόπουλο. Μόνο που αυτή τη φορά έφυγε πυροβολώντας αφού κατάλαβε ότι κάποιοι επιχείρησαν να τον χρησιμοποιήσουν. Αφορμή για τη νέα φυγή του ήταν η επιμονή του να μην συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Αμμοχώστου συγκεκριμένο στέλεχος του κόμματος. Την επιλογή Βαρνάβα ούτε ήθελε να ακούσει ο Μαρίνος Σιζόπουλος, αφού το εν λόγω στέλεχος, θεωρείται εξ απορρήτων του Προέδρου της ΕΔΕΚ. 

• Στην ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την νέα φυγή του, φωτογραφίζει τον οικονομικό διευθυντή της ΕΔΕΚ και τέως πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΛΚΗ, Γιώργο Κουττούκη, (υπενθυμίζεται ότι επί προεδρίας του η ΚΟΠ τιμώρησε την ΑΛΚΗ για το στημένο ματς με τον ΑΡΗ) και άλλο ένα έμμισθο κομματικό στέλεχος, ως τους ανθρώπους που υπόδειξαν στο Γιώργο Βαρνάβα να αποκλείσει το συγκεκριμένο στέλεχος από το ψηφοδέλτιο.

• Όλα αυτά έγιναν πίσω από την πλάτη του Σιζόπουλου, αφού και διαβεβαίωναν το Γιωργο Βαρνάβα ότι θα έπειθαν τον πρόεδρο του κόμματος να δεχθεί την επιλογή τους. Όταν ο Σιζόπουλος κατάλαβε τι έγινε, έδειξε την πόρτα εξόδου στο Βαρνάβα, ο οποίος αποχαιρέτισε και πάλι την ΕΔΕΚ πυροβολώντας και δακτυλοδείχνοτας τους ανθρώπους που τον χρησιμοποίησαν και στο τέλος τον πούλησαν. Μπορεί μεν ο Γ. Βαρβάβα να το έβαλε στα πόδια για δεύτερη φορά, η αντιδεοντολογική συμπεριφορά όμως των κομματικών στελεχών θα πρέπει να προβληματίσει το Σιζόπουλο, που τον άφησαν για άλλη μία φορά εκτεθειμένο με τις μαλαγανιές τους.

• Σε μια άλλη εξέλιξη το έμμισθο κομματικό στέλεχος που βρίσκεται κοντά στην ηγεσία του κόμματος και δίπλα από τον κ. Κουττούκη ήταν πρόσφατα αρνητικός πρωταγωνιστής και σε μία άλλη εξέλιξη, που δείχνει την ζοφερή εικόνα που επικρατεί στην ΕΔΕΚ. Υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα που διαθέτει σήμερα η ΕΔΕΚ, έβαλε φραγμό στην προεκλογική αυθαιρεσία του κομματικού στελέχους, τρίζοντάς του τα δόντια και προειδοποιώντας τον με δυο-τρεις «χαϊδευτές» να μην σπέρνεται εκεί που δεν τον σπέρνουν.

• Μετά την ανεπιθύμητη επίσκεψη που δέχθηκε το κομματικό στέλεχος στο γραφείο του ξέρει ότι την επόμενη φορά που θα κινηθεί αυθαίρετα εναντίον του συγκεκριμένου υποψηφίου θα χρειαστεί αλεξίπτωτο για να προσγειωθεί ομαλά από τον 4ο όροφο της λεωφόρου Βύρωνος. Θαυμάσια. Μόνο με επέμβαση για επιδιόρθωση των ατελειών στο δέρμα μπορεί να σωθεί η βασανισμένη ΕΔΕΚ. Η δουλειά στο χέρι σας Πρόεδρε και δερματολόγε.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ουφ δεν φτάνει η Καρντάσιαν Υπουργός που είχε να θρηνήσει τον Πιερ Γκαρντέν και να διαχειριστεί τον πόνο της, αφού ήταν από τους αγαπημένους σχεδιαστές μόδας και έχει στην γκαρνταρόμπα της αρκετά συνολάκια του οίκου του (α, παρακαλώ όχι αδιακρισίες με τις τιμές…) είχε και τους χώρκατους του ΑΚΕΛ, να την κατακρίνουν και να κατηγορούν την Κυβέρνηση για εκβιαστικές προσπάθειες με την κατάσχεση των υπολογιστών της κυρίας που τρόλαρε (απαίσια έκφραση) την Υπουργό Δικαιοσύνης. Πριτς τους είπε ότι θέλει κάνει η Καρντάσιαν και διέταξε την υπηρέτρια και τον μπάτλερ, ότι κόκκινο υπάρχει στις ντουλάπες της να καεί πάραυτα. Όπως λέει και η αγαπημένη της Αννούλα Βίσση «στην πυρά στην πυρά με τις ξενέρωτες» . Αν δείτε την λαίδη ΕΜΙΛΥ (η στήλη της αποδίδει τον τίτλο και έτσι θα την προσφωνεί πλέον) να το ερμηνεύει με την συντροφιά των προεδρικών θυγατέρων θα τρελαθείτε…Τέλεια , τέλεια.

• Υ.Γ 1. Α, συμφωνούμε , υπερθεματίζουμε και προσυπογράφουμε την ατάκα του ΑΚΕΛ στην ανακοίνωση τους ότι τα πολιτικά πρόσωπα πρέπει να είναι ανεκτικά στην αντίθετη-διαφορετική άποψη. Ναι, όπως έκαναν αυτοί όταν ήταν στην εξουσία και διέταξαν την Αστυνομία να εισβάλει στο σπίτι ενός νεαρού που υποψιάζονταν ότι ήταν ο διαχειριστής της ιστοσελίδας Χριστόφιας-WATCH, η οποία κατέκρινε την διακυβέρνηση ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ.

• ΥΓ2: Πάντως ο νεαρός που έκαναν εισβολή στο σπίτι του οι διατεταγμένοι Αστυνομικοί σήμερα είναι πετυχημένος ΔΙΚΑΣΤΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση