ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Δυόμιση εκατομμύρια πήρε το δικηγορικό Παπαδόπουλου από τον ημιθανή Συνεργατισμό

Τον Συνεργατισμό τον κατασπάραξαν όλα τα κομματικά όρνεα και έφαγαν από τις σάρκες του

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Ω, της υποκρισίας το απαύγασμα! Σε θέατρο σκιών άλλη μια φορά μετεξελίχθηκε η Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής, που πλέον ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ, για να προσφέρει στον προεκλογικό αγώνα των βουλευτών της συμμαχίας ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ. Προφανώς θέλουν να πιστεύουν ότι απευθύνονται σε κάφρους ή έστω σε φανατικούς που φοράνε χρωματιστά γυαλιά και αμνήμονες. Όλοι οι νουνεχείς πολίτες γνωρίζουν ότι ο Συνεργατισμός, η μεγαλύτερη κοινωνική κατάκτηση, καταστράφηκε λόγω της εμπλοκής των κομμάτων και του ελέγχου που ασκούσαν τόσο στις τοπικές ΣΠΕ όσο και στην Κεντρική Συνεργατική. Ας μην παριστάνουν τις ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ και τους οσιομάρτυρες και οσίες.

• Αν αναφωνούσαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ, μεταφέροντας την θρυλική ατάκα του πρώην Έλληνα ΥΠΕΞ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ, θα απεικονιζόταν η πραγματικότητα. Διόριζαν τα Δ.Σ των ΣΠΕ, τους Γραμματείς των Συνεργατικών, τα Δ.Σ της Κεντρικής Συνεργατικής, τους Εφόρους Συνεργατισμού και όλη την ηγεσία και τώρα κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτε. Ξέχασαν τις λίστες και τις παρασκηνιακές διεργασίες…

• Το κατέγραψε και στο πόρισμα της η Επιτροπή Αρέστη και καλά θα ήταν ο έντιμος Δικαστής και Πρόεδρος της εν λόγω Επιτροπής, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΕΣΤΗ να το αναφέρει σε επόμενη φορά όταν θα κληθεί να παραστεί σε συνεδρία της Επ. Ελέγχου. Γιατί η καταστροφή του Συνεργατισμού αποτυπώνει την δράση των κομμάτων, που έγνοια τους είναι το ρουσφέτι και ο διορισμός ημετέρων για να ελέγχουν την κατάσταση. Αν μετά οι ημέτεροι αποδεικνύονται ανίκανοι και κλέφτες, ε, φταίνε αυτοί που τους επιλέγουν και τους καλύπτουν.

• Ας μην ξεχνούμε και τα χαριστικά δάνεια σε εταιρείες συνδεδεμένες με κόμματα, τα δάνεια χωρίς εξασφαλίσεις σε ημέτερους και πολιτικά εκτεθειμένα πρόσωπα και άλλα συναφή. Οπόταν τις διακηρύξεις τους, ας τις κάνουν εκεί που πιάνουν τόπο. Ε, μην υποτιμούν και τόσο την κοινωνία, ότι όλοι πάσχουμε από αμνησία και είμαστε αχάπαροι.

• Και ας περάσουμε σε ένα εκ των παρευρισκομένων που σήκωσε την ρομφαία της επανάστασης, αλλά ξέχασε προφανώς ότι οι Πρίγκιπες δεν κρατούν τέτοιου είδους επιθετικά όργανα. Μην χτυπήσουν κιόλας... Έτσι και ο Πρίγκιπας ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ που έγινε τακτικός θαμώνας - ΜΟΝΟ- της Επ. Ελέγχου, αφού εκεί παρευρίσκονται όλα τα φιλαράκια μαζί (Γ. Ελεγκτής- Ειρήνη Χαραλαμπίδου), φώναξε δυνατά για την διαπλοκή και την διαφθορά, αλλά ξέχασε, τυχαίως, σχετικό σημείωμα που κατατέθηκε στην Επιτροπή και αναφερόταν στο δικηγορικό γραφείο Τάσσου Παπαδόπουλου.

• Στο οποίο σημείωμα αναφέρονταν τα γραφεία που παρείχαν νομικές συμβουλές στον Συνεργατισμό. Το 2017 το γραφείο Τάσσου Παπαδόπουλου πήρε συνολικά δυόμιση εκατομμύρια Ευρώ, από τον ημιθανή τότε Συνεργατισμό για παροχή νομικών συμβουλών. Σε δυο δόσεις εκταμιεύτηκε το ποσό και δόθηκε στο γραφείο…

• Και μην μας αρχίσουν τα γνωστά ότι δεν είναι μέτοχος και δεν εργάζεται και άλλα τέτοια.. Τότε, πρέπει να δικαιολογούμε όλους τους πολιτειακούς αξιωματούχους που έχουν δικηγορικά γραφεία οι σύζυγοι, τα παιδιά τους και παίρνουν εκατομμύρια, αλλά αυτοί μας λένε ότι δεν έχουν ιδέα. Καλά είναι να λέμε για όλους διάφορα, ωστόσο ο καθένας να βλέπει και την δική του εμπλοκή... Ειδικότερα τον Συνεργατισμό τον κατασπάραξαν όλα τα ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΝΕΑ και έφαγαν από τις σάρκες του.

• Όταν δε ζητούν έρευνες από την Αστυνομία και καταδίκη των ενόχων που διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα να ξέρουν ότι σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνονται και αρκετοί ημέτεροι τους, που ενδεχομένως όταν κατρακυλήσουν θα συμπαρασύρουν αρκετούς μαζί τους.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πλέον οι σύγχρονες καφετέριες είναι τα σημεία λήψης των ράπιτ τεστ. Εκεί συναντάται ελεύθερα η φοβισμένη κοινωνία. Ελπίζουμε αυτό το αργά-αργά στην επιστροφή στην κανονικότητα, μην γίνει όταν θα έχουν υποστεί οι πάντες τέτοια ψυχική ανισορροπία που θα τους λένε να βγουν έξω και θα φοβούνται, τρέχοντας να κλειστούν στα σπίτια τους.

• ΥΓ: Να μνημονεύσουμε με τον προσήκοντα σεβασμό ένα γίγαντα της δημοσιογραφίας τον ΑΛΕΚΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ που εγκατέλειψε τα γήινα για να βρεθεί στην αληθινή ζωή. Για εμάς τους νεότερους αποτελούσε καθοδηγητικό φάρο έστω και αν δεν είχαμε την τύχη να δουλέψουμε επί μακρόν μαζί του …

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X