ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Αστέρι του πενταγράμμου αριστίνδην στον ΔΗΣΥ

Οι πράσινες κελαηδιστές σε αστυνομικό από τον Περδίκη

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Βεβαίως-βεβαίως και θα υπάρχει κουλτούρα στα ψηφοδέλτια των κομμάτων. Χωρίς επίπεδο και μουσική δεν μπορεί κανείς να αντεπεξέλθει. Πόσο μάλλον ο κυβερνών ΔΗΣΥ, που έχει να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, ανακατωσούρες και κυρίως να υπερβάλει εαυτό στηρίζοντας την Κυβέρνηση (χμ, ενίοτε και με βαριά καρδιά). Χρειάζεται και λάμψη να τα καταφέρεις όλα αυτά.

• Έτσι και ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, σκέφτηκε να διανθίσει τα ψηφοδέλτια του με τους κατ’ επιλογήν υποψηφίους , όπως του δίνει ευχέρεια και το Καταστατικό του κόμματος του. Οι μετεγγραφές κατά την ποδοσφαιρική ορολογία και προσομοίωση, προσδίδουν άλλες διαστάσεις στα κόμματα και προσθέτουν ψήφους από απάτητες περιοχές ψηφοφόρων, στις οποίες δεν θα είχαν πρόσβαση χωρίς να έχουν τους κατάλληλους οδηγούς.

• Οι πυρετώδεις προετοιμασίες και το έντονο παρασκήνιο βρίσκονται στο απόγειο τους αυτό το διάστημα και στον ΔΗΣΥ, με τον ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ να ετοιμάζεται να ανακοινώσει εντός των προσεχών ημερών και τους αριστίνδην, όπως λένε στην κομματική αργκό υποψηφίους που θα διανθίσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος. Όπως μας λέει και ο γαλάζιος πράκτορας της ΞΥΠ που κατοικοεδρεύει στην Πινδάρου, η πρωτοτυπία θα είναι ότι πέραν των αριστίνδην θα ανακοινώσει και συνεργαζόμενους με το κόμμα υποψηφίους.

• Όσον αφορά τις προτιμήσεις του Φούλη για την επαρχία Λευκωσίας φαίνεται ότι πέραν από τον ογκολόγο ΓΙΩΡΓΟ ΑΣΤΡΑ και τον Πρόεδρο της οργάνωσης παραπληγικών ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗ, το τρίτο όνομα θα είναι αστέρι του πενταγράμμου που διέπρεψε τόσο στον Ελληνικό χώρο αλλά και στο εξωτερικό. Ο γαλάζιος πράκτορας επιμένει ότι η πρόταση του Φούλη απευθύνεται προς την αοιδό ΑΛΕΞΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και αναμένεται η οριστική της απάντηση τις επόμενες ώρες.

• Βλέπετε ο Φούλης είναι λάτρης της ποιοτικής μουσικής και θα ήθελε τραγουδίστρια να ερμηνεύει διάφορα άσματα και να ηρεμεί την  -ταραγμένη ούτως ή άλλως- εσωκομματική του κατάσταση. Σκέψεις-προτάσεις έγιναν και για άλλες ερμηνεύτριες και δεν αποκλείεται να ανατραπούν τα πάντα μέχρι και την τελευταία στιγμή των ανακοινώσεων.

• Για δε την νέα κατηγορία των συνεργαζομένων που προστέθηκε για να καλύψει και άλλες ανάγκες των ψηφοδελτίων, πέραν από τον ΣΤΕΛΙΟ ΚΥΘΡΕΩΤΗ που κλείδωσε η συμμετοχή του, υπάρχουν και άλλα άτομα που γίνονται επαφές και διαβουλεύσεις και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν… οσονούπω. Κάποιοι προβληματίζονται που δεν θα ενταχθούν στην κατηγορία των κατ’ επιλογήν εκφράζοντας την δυσαρέσκεια τους στην ηγεσία του κόμματος και φαίνεται να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.

• Α, πα, πα. Τι μετέφερε ο πράσινος κελαηδιστός πράκτορας της ΞΥΠ, που περιφέρεται στο Πράσινο σπίτι των οικολόγων- περιβαλλοντιστών. Ότι ο τέως Πρόεδρος των Οικολόγων ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ, ενεπλάκη το καλοκαίρι του 2019 σε επεισόδιο στην Ορούντα , όπου και έδωσε δυο-τρεις πράσινες κελαηδιστές σε αστυνομικό… Αμάν και πυγμάχος ο φίλος μου; Μάλιστα ο αστυνομικός έκανε και καταγγελία ετοιμάστηκε φάκελος από τους συναδέλφους του, ως όφειλαν προφανώς, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε, αφού η Νομική υπηρεσία επί ΚΩΣΤΑ ΚΛΗΡΙΔΗ, δεν ήρε την βουλευτική του ασυλία.

• Οπόταν Περτίτζι μου κακκαριστό, όπως λέει και ο πράσινος κελαηδιστός πράκτορας καταλαβαίνεις ότι οι απολογίες που επιζητείς από την Αστυνομία θα πρέπει να είναι αμφίδρομες , αφού κι εσύ κελάηδησες κακόηχα στην Ορούντα.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όταν καταλύθηκε και ο Ναός της Δημοκρατίας και στους πλανητάρχες των ΗΠΑ, εν μέσω πανδημίας και αβεβαιότητας για την επιβίωση των λαών, τότε μην ψάχνεται πότε θα γίνει ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος. Βρίσκεται σε εξέλιξη και απλώς λόγω μορφής που προσέλαβε δεν τον αναγνωρίζουμε. Δεν είναι ανάγκη να πεθαίνουν στα πεδία των μαχών... Σκοτώνουν διαφορετικά τους ανθρώπους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση