ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Απόρρητα έγγραφα της Ε.Φ. αποκαλύπτονται μέσω εκθέσεων του Γ. Ελεγκτή (vid)

Δεν φανταζόμαστε ο Γερμανός-Άγγλος-Ισραηλίτης-Τούρκος Γενικός Ελεγκτής να δημοσιοποιεί εκθέσεις περί στρατού

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Μακριά από εμάς οι αντιπαραθέσεις, ο διχασμός και η πόλωση. Ευνοεί εκείνους που θέλουν να ξεγλιστρούν εύκολα και να προωθούν όσα έχουν στα άνομα σχέδια τους. Προς τούτο και ο διαχωρισμός σε διαπρύσιους κήρυκες και φανατικούς υποστηρικτές του ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ, αλλά και ένθερμους πολέμιους του δεν μας απασχολεί και ούτε μας αφορά. Εμείς μεταφέρουμε γεγονότα και ο καθένας ας κρίνει για οτιδήποτε συμβαίνει.

• Όπως και στην προκειμένη που παρουσιάζεται στο σχετικό βίντεο που εξασφαλίσαμε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σας παρουσιάζουμε, που απεικονίζει όσα ο ίδιος ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ μετά ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ και ΠΑΘΟΥΣ επιχειρεί να πείσει ότι σε καμία των περιπτώσεων δεν θα προέβαινε. Η εικόνα όμως και τα λεγόμενα του σε σχέση με τις πράξεις του παραπέμπουν σε αντίθετες καταστάσεις και καλά θα ήταν να επεξηγήσει με σαφήνεια ο ίδιος τι συμβαίνει με τις εκθέσεις του περί της Εθνικής Φρουράς.

• Συγκεκριμένα στην συνέντευξη που έδωσε στο ΡΙΚ και στον ΑΝΤΡΕΑ ΚΗΜΗΤΡΗ λέει μεταξύ άλλων: «Έχετε δει ποτέ να δημοσιοποιείται έκθεση της υπηρεσίας μας για το Υπουργείο Άμυνας;». Κι όμως η Ελεγκτική Υπηρεσία δημοσιοποίησε το 2019 έκθεση που περιγράφει την λειτουργία της εφεδρείας της Εθνικής Φρουράς. O τίτλος της έκθεσης του Γ.Ε είναι χαρακτηριστικός: «Έλεγχος συστήματος επιστράτευσης της Εθνικής Φρουράς.»

• Στην εν λόγω έκθεση περιέχονται και διαβαθμισμένες απόρρητες πληροφορίες γύρω από τον τρόπο λειτουργίας της εφεδρείας της Ε.Φ, όπως η σύνθεση μονάδων, τοποθεσίες, πληρότητα και ευάλωτα σημεία της εφεδρείας. Τα εν λόγω απόρρητα έγγραφα που αριθμούν γύρω στα 300 περιγράφουν επακριβώς τα πάντα γύρω από την εφεδρεία της Ε.Φ και την δράση της.

• Σημειώνεται ότι η εφεδρεία για το στράτευμα της Κυπριακής Δημοκρατίας θεωρείται ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, λόγω και του μεγέθους του στρατού και του μικρού αριθμού των κληρωτών στρατιωτών μας . Λέγεται από στρατιωτικούς παράγοντες ότι στα αμυντικά σχέδια της Ε.Φ, οι έφεδροι έχουν να διαδραματίσουν τον καθοριστικότερο ρόλο στους σχεδιασμούς του ΓΕΕΦ και του Υπουργείου Άμυνας. Προφανώς ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι σε κατεχόμενη πατρίδα και με τον αντίπαλο να καραδοκεί, ότι έχει σχέση με την Ε.Φ, όπως εξάλλου φαίνεται και στο σχετικό βίντεο να υποστηρίζει ο Γ.Ε δεν δημοσιοποιείται.

• Δεν φανταζόμαστε ο Γερμανός- Άγγλος-Ισραηλίτης-Τούρκος Γενικός Ελεγκτής να δημοσιοποιεί εκθέσεις περί στρατού ή έστω να ζητεί και να του δίνονται απόρρητες πληροφορίες περί των αμυντικών σχεδιασμών της χώρας.

• Για να είμαστε ακριβείς ούτε έξω από το Αρχηγείο στρατού δεν θα του δινόταν η ευχέρεια να περάσει, πόσο μάλλον να επιζητεί με πάθος για να ελέγξει οτιδήποτε έχει σχέση με το στράτευμα και μάλιστα να τα δημοσιοποιεί. Ακόμη και στην Μποτσουάνα που επικαλείται μάλλον ο Γ.Ε της χώρας δεν ζητεί θέματα που έχουν σχέση με την άμυνα για να τα ελέγξει.

• Ιδιαίτερα αποκαλυπτική πληροφορία παρέθεσε σε δημοσίευμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ο καλός συνάδελφος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΜΑΡΑΣ, ο οποίος για το συγκεκριμένο θέμα της δημοσιοποίησης της έκθεσης του Οδυσσέα Μιχαηλίδη περί της εφεδρείας της Ε.Φ, ανέφερε ότι προηγήθηκε έντονο παρασκήνιο και δημόσια παρέμβαση-έκκληση και σχετικές προειδοποιήσεις του ΥΠΑΜ, αλλά δεν εισακούστηκαν από τον Γ.Ε, ο οποίος και παρέδωσε τα απόρρητα έγγραφα σε δημόσια θέα.

• Πάντως οι πληροφορίες μας που διερευνώνται από πράκτορες της ΞΥΠ λένε ότι ο Γ.Ε ζήτησε και πήρε και άλλα έγγραφα από την Ε.Φ που έχουν σχέση με άλλο τομέα του στρατεύματος και τα οποία είναι εξίσου απόρρητα. Προφανώς, κανείς δεν γνωρίζει αν θα τα δημοσιοποιήσει ωστόσο και μόνο η κατοχή τους εγκυμονεί κινδύνους, αφού πρόκειται για θέματα που κυριολεκτικά ΑΝΑΤΙΝΑΣΣΟΥΝ στο αέρα όλους τους σχεδιασμούς της Ε.Φ. Φυσικά τα έγγραφα δεν τα βλέπει μόνο ο Οδυσσέας και ο εκπρόσωπος τύπου του, αλλά και άλλοι λειτουργοί της Γ.Ε, κάτι που ενδεχομένως μοιάζει με ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ σε ευνομούμενες χώρες.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Χαζολόγημα ολκής στο Κυπριστάν ακόμη και ο εμβολιασμός. Προέβησαν σε ίντριγκες και αγώνα δρόμου ποιος θα εμβολιαστεί πρώτος και να κάνει επίδειξη στις κάμερες. Έλεος δηλαδή, λυπηθείτε τους καταρρακωμένους πολίτες…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X