ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άντρος: «Ο δικαστής ήταν δικός μας αλλά απέρριψε την προσφυγή»

Για αφαίρεση από το προσωνύμιο των νέων δυνάμεων που αποφάσισε ο Γ. Σεραφείμ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Βόμβα τεραστίων διαστάσεων που θα συντάρασσε τα θεμέλια του πολιτικού συστήματος και θα θεωρείτο σε ευνομούμενες προηγμένες χώρες - ενδεχομένως και στην Μοζαμβίκη-Μαδαγασκάρη-Ζάμπια και νήσο Άου-Άου – η ατάκα του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ ΑΝΤΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, στο περιθώριο της υποβολής υποψηφιοτήτων για τις βουλευτικές εκλογές.

• Και μάλιστα ο Άντρος μας έκανε την δήλωση του σε ομήγυρη δημοσιογράφων, οι οποίοι εν πρώτοις σοκαρίστηκαν στο άκουσμα των δηλώσεων του επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τελικά χρειάστηκε να το επαναλάβουν για να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της δήλωσης του.

• Ωστόσο, λόγω του ότι η πλειοψηφία των παρευρισκομένων ήταν μαρκουτζοφόροι και τηλεοπτικοί συντάκτες, που προφανώς δεν μπορούν να το παρουσιάσουν χωρίς ήχο και εικόνα, είμαστε υποχρεωμένοι να σας μεταφέρουμε εμείς την πολυθρύλητη ατάκα του κ. Κυπριανού που καταγράφεται κι αυτή στα κατάστιχα της πολιτικής ιστορίας και καταδεικνύει τον τρόπο που σκέφτεται το κομματικό κράτος. Στην Ελλάδα θα γινόταν αναφορά σε ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ, στην Αγγλία, Σουηδία, Γαλλία, ΗΠΑ κάποια έρευνα θα διεξαγόταν και κάποιος θα ζητούσε εξηγήσεις, στο σοβαρό όμως Κυπριστάν, κάτσε καλά, όλα διυλίζονται υπό τον φακό της επιδερμικότητας, του σιώπα ρε κουμπάρε και χαράς το πράμα.

• Εμείς όμως ως ΞΥΠ και εφόσον ήταν παρών ο διοικητής της δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε και θα σας ενημερώσουμε. Λοιπόν το ΑΚΕΛ προσέφυγε στο διοικητικό δικαστήριο λόγω της απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών και του Εφόρου Εκλογών, σε συνάρτηση με την γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα περί του ονόματος που θα χρησιμοποιούσε το κόμμα στις βουλευτικές εκλογές. Αφαίρεσαν δηλαδή από το προσωνύμιο το αριστερά - νέες δυνάμεις, καθότι, κατά τους επαΐοντες Νουρή - Σαββίδη, έτσι ήταν γραμμένο στο Μητρώο Κομμάτων και οποιαδήποτε άλλη αναφορά θα ήταν παράνομη .

• Στην προκειμένη να επισημάνουμε ότι ο δικαστής δεν φέρει καμία ευθύνη για τις δηλώσεις του κ. Άντρου, ούτε πως τον θεωρεί και τον χαρακτηρίζει, αλλά εγείρεται ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα προσέγγισης των κομμάτων προς τις εξουσίες. Και φυσικά ο διαχωρισμός σε ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ και ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ, ακόμη και τους δικαστές. Αν ισχύσει δηλαδή και πρακτικά ζήτω που καήκαμε και τα κόμματα έβαλαν χέρι και στην δικαστική εξουσία. Απλούστατα δεν έχουμε σωτηρία. Κι αν κάποιοι δικαστές επηρεάζονται από την κομματική τους ταυτότητα ή έστω πριν ανεβούν στην έδρα δέχονται τηλεφωνήματα για ηπιότερη προσέγγιση των ημέτερων κατηγορουμένων, τότε καταφέραμε στο Κυπριστάν να αποδείξουμε ότι η Θέμις δεν είναι τυφλή και φοράει χρωματιστά γυαλιά και ενίοτε αλληθωρίζει…

• Η προσφυγή εξετάστηκε λοιπόν από τον δικαστή του Διοικητικού δικαστηρίου ΓΙΩΡΓΟ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, που τυγχάνει να είναι υιός του πρώην Προέδρου της Ομόνοιας και μέχρι πριν λίγα χρόνια Γ. Διευθυντή του Λαϊκού Καφεκοπτείου, ενώ και η μητέρα του εργαζόταν για χρόνια στο ΑΚΕΛ. Αυτός ήταν ο δικός του όπως τον θεωρεί ο Άντρος. Και απέρριψε την προσφυγή ο κ. Σεραφείμ λόγω αναρμοδιότητας του δικαστηρίου. Φανταστήκατε να την υιοθετούσε δηλαδή; Αμάν. Ο Άντρος φυσικά δεν θα έκανε την δήλωση του, αλλά θα σιωπούσε. Ενδεχομένως άλλοι να ανακάλυπταν τον δικό του… Φαύλος κύκλος ενός κράτους χωρίς θεσμούς, με ανάμιξη εξουσιών, αχταρμά πολιτειακών προσεγγίσεων και κυρίως χωρίς ηγέτες.

• Α και το άλλο. Όταν ο Άντρος μας λέει ότι θα ζητήσει αποζημιώσεις για τις ζημιές του κόμματος, λες και οι ΑΚΕΛικοί δεν θα εντοπίσουν το κόμμα για να το ψηφίσουν, να επισημάνουμε το αυτονόητο που ενίοτε στο Κυπριστάν γίνεται δυσνόητο και παραβλέπεται, ότι αν κερδίσει στο εκλογοδικείο που τον παρέπεμψε ο Σεραφείμ, τα χρήματα θα τα πληρώσουν οι φορολογούμενοι πολίτες, μη εξαιρουμένων και των αριστερών και φυσικά όχι μόνοι τους από την τσέπη τους ο Νουρής, ο Σαββίδης και άλλοι κρατικοί αξιωματούχοι. Αυτό είναι το κόμμα που σκέφτεται και εκπροσωπεί τον λαό. Να θέλει αποζημιώσεις από τους φορολογούμενους πολίτες σε σχέση με τις διαφορετικές ερμηνείες νομοθεσίας.

• Όσον αφορά το στοίχημα που βάλαμε με τον Άντρο να ξέρει ότι δεν ξεχνούμε. Εμείς θα περιμένουμε την επομένη των εκλογών και κυρίως στο συνέδριο του ΑΚΕΛ για να ξαναμιλήσουμε. Εκτός κι αν θεωρεί όσους εκ των στελεχών του κόμματος προβάλουν διαφορετικές απόψεις και πιστεύουν ότι κάτι πρέπει να αλλάξει στο ΑΚΕΛ… ανόητους.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Βαλτοί είναι αυτοί οι εξουσιαστές - επιδημιολόγοι; Προτού τα πλάσματα, αγχωμένα και ταλαιπωρημένα, βάλουν το εμβόλιο με φόβο και σκεπτικισμό, βγαίνουν στις tv και διακηρύττουν ότι θα χρειαστεί να μπει και τρίτο εμβόλιο και ενδεχομένως να χρειάζεται κάθε χρόνο εμβολιασμός. Να χαίρεσαι τους καθηγητάδες σου ΤΣΙΟΥΤΗ και ΠΑΝΑ κ. Υπουργέ της Υγείας. Μετά παραπονιέσαι γι’ άλλους. Λίγη ψυχολογία δεν κατέχετε; Εκτός κι αν καίνε τους ανθρώπους και κάθονται κάπου και χαχανίζουν για τους χαζοκούμπαρους…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X