ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Αντρικές τηλεοπτικές ευωδιαστές γλάστρες και το απόλυτο χωρκαθκιό

Δεν αντέχεται η κριτική ακόμη και από τους θεούς των καναλιών

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Για να χαλαρώσουμε Κυριακάτικα θα παρουσιαστεί σήμερα ο τηλεοπτικός Πιστολέρο. Θα κουραστήκατε με όσα συμβαίνουν καθημερινά και με όσα σας αραδιάζουμε, οπόταν τάιμ- άουτ.

• Τα δεδομένα αλλάζουν. Έτσι και στην σύγχρονη εποχή οι ρόλοι αντιστράφηκαν και πλέον οι άντρες καταλαμβάνουν γυναικεία οχυρά. Ένα εξ αυτών που έδειχνε μέχρι πρόσφατα να είναι απόρθητο είναι ο ρόλος της τηλεοπτικής γλάστρας. Οι ξανθές γυναίκες ιδιαίτερα, ήταν οι πρώτες που καθιέρωσαν τον ρόλο της τηλεοπτικής γλάστρας και διακοσμούσαν τις εκπομπές.

• Οι καιροί παρήλθαν και φθάσαμε στην σημερινή τηλεοπτική περίοδο όπου οι αντρικές γλάστρες μπήκαν δυνατά στο παιγνίδι. Από τις αντρικές γλάστρες που έχουμε στην κυπριακή τηλεόραση παρουσιάζεται ανθοφορία, συγνώμη, ανοδική πορεία. Άρχισαν φοβισμένα, αλλά φέτος μπήκαν δυνατά και αν ήξεραν και καλύτερα ελληνικά, θα ήταν έτοιμοι λόγω και να παρουσιάζουν μόνοι τους εκπομπή.

• Η αλήθεια είναι όμως ότι τους βοηθούν αφάνταστα οι συμπαρουσιάστριες τους, οι οποίες οποία όντας έμπειρες τους επέβαλαν ως το αρσενικό που καλά είναι οι γυναίκες να το χρησιμοποιούν μόνο για συγκεκριμένους σκοπούς. Πάντως οι αντρικές γλάστρες είναι ιδιαίτερα ευωδιαστές.

• «Μην κρίνεις ίνα μην κριθείς» λέει κάποια σοφή ρήση που ο καναλάρχης ως άριστος γνώστης της αρχαίας ελληνικής γνωρίζει άριστα. Ωστόσο η θεωρία από την πράξη μπορεί ν’ απέχει από ένα εκατομμυριοστό του χιλιοστού έως και έτη φωτός.

• Ιδιαίτερα άνθρωποι που από την πληθώρα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που διοικούν, εξασκούν καθημερινά αυστηρή κριτική σε όλα τα φάσματα της κυπριακής κοινωνίας και σε αρκετούς ανθρώπους, θα έπρεπε να είναι πιο ΔΕΚΤΙΚΟΙ στην κριτική.

• Εκτός κι αν θεωρούν τους εαυτούς τους υπεράνω και περίπου ως θεούς και προς αυτούς δεν επιτρέπεται η εξάσκηση οποιασδήποτε κριτικής.. Θέλουμε κι εμείς να δώσουμε το δικό μας στίγμα σιγανά και ταπεινά, στην δημοσιογραφία. Εξάλλου κι εσείς ως εκδότες θα πρέπει να βρίσκεστε στο ίδιο χαράκωμα μαζί μας για προάσπιση της ελευθεροτυπίας…

• Στο πράιμ- τάιμ(ζώνη ψηλής τηλεθέασης) το απόλυτο χωρκαθκιό που επιδεικνύουν οι ηγέτες των καναλιών συνεπικουρούμενοι από τους επικεφαλής είναι και αξιοσημείωτο και αξιοπρόσεκτο και χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς αφού αποτελεί το κλου των καναλιών

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X