ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Αννίτα VS Πρίγκιπας - Κουλίας - Ειρήνη - Περδίκης - Οδυσσέας

Αν είχαν ερμηνευτικό ταλέντο θα ήταν συγκρότημα ροκ- heavy metal και ο Πρίγκιπας κιθαρίστας…

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Θρίλερ στην Ευρωπαϊκή ένωση για την θέση της Φον ντερ Λάιεν. Έλα καλέ κωμωδία με τον Άγγλο ηθοποιό Μίστερ Μπίν, που φόρεσε μάσκα Ερντογάν ήταν και εμείς αντί να γελάσουμε, το πήραμε στα σοβαρά. Αφού να φανταστείτε οι Κύπριοι πολιτικοί δεν κατάλαβαν αν νικήσαμε ή χάσαμε από την δήλωση των Ευρωπαίων και ιδιαίτερα του Ιταλού ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ που απεκάλεσε τον Ερντογάν… δικτάτορα. Αφού τα πάντα είναι πλέον θέμα αντί-ληψης της δήλωσης.

• Αφού ο ΝΙΚΑΡΟΣ ευχαριστούσε την Γαλλία για την βοήθεια που μας παρείχε, εμείς νομιμοποιούμαστε ν’ αγκαλιάσουμε τις Γαλλιδούλες και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας. Κι αφού το άλλο το σύνθημα το θεωρούν ουτοπικό, ας φωνάξουμε Κύπρος- Γαλλία - ‘Ένωση. Δηλαδή να ενωθεί το Παλαιχώρι με την Λυών Γαλλίας… Και η Τραχυπεδούλα με το Παρίσι.

• Καλή η πάσα του Γενικού Ελεγκτή στον Πρίγκιπα Νικόλα για ν’ ανακοινώσει πρώτος στους ΔΗΚΟικούς- ΑΚΕΛικούς την νέα έρευνα                 (φθάσαμε αισίως στην 20η ) για πολιτογραφήσεις. Σου λέει τ’ αρνιά θέλουν και καλό χορταράκι για να επιστρέψουν στο μαντρί.

• Αλλά γιατί ο ΆΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ μας, όταν μιλάει σε συγκεντρώσεις του ΑΚΕΛ, φοράει πάντα κόκκινη γραβάτα; Αν βάλει γαλάζια θα τον παρεξηγήσουν; Αχ κι αυτή η Σοφία η ευπροσήγορη και καλοσυνάτη σύζυγος, και σπουδαία αθλήτρια του μπάτμιντον στο πρόσφατο παρελθόν. Αδυναμία στο κόκκινο χρώμα έχει και όλο τέτοιου χρώματος ενδύματα αγοράζει στο σύζυγο…

• Όταν η σοσιαλίστρια υποψήφια βουλευτής μιλούσε «για αλλαγή στα γυναικεία πράγματα του τόπου», φαντάζομαι εννοούσε οι γυναίκες να συμπεριφέρονται σοσιαλιστικά με τα φληναφήματα τους. Δηλαδή να τα μοιράζονται όλοι…

• Προσέξτε πρόοδο που έχουμε ως κράτος. Στις αρχές του αιώνα είχαμε σιδηρόδρομο και τώρα ούτε λεωφορεία για τις συγκοινωνίες . Μιλάμε ότι την οπισθοδρόμηση την κάναμε να φαίνεται πρόοδος.

• Εντυπωσιακή η ξανθιά βουλευτής του ΔΗΣΥ ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Αντιμετωπίζει στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής ΜΟΝΗ τον ορυμαγδό που λέγεται, Πρίγκιπας Νικόλας, Κουλίας, Ειρήνη, Περδίκης και γενικός Ελεγκτής. Αμάν δύναμη που έχει αυτό το λεπτεπίλεπτο κατασκεύασμα. Για ν’ αντέξεις όλους αυτούς μαζί χρειάζεσαι την ημερήσια παραγωγή του εργοστασίου παρασκευής ηρεμιστικών. Πάντα εμείς οι διαφανοκέφαλοι (εσείς οι χώρκατοι – ζηλιάρηδες μας φωνάζετε κκέληδες) έχουμε εκτίμηση στο ξανθό μαλλί. Δεν το βλέπουμε ρε παιδί μου ανταγωνιστικά. Αναβλύζει (ναι το σωστό ρήμα κ. Μπαμπινιώτη μου) κάτι μεταξύ αποχαύνωσης και σταθερότητας.

• Ποια είναι αυτή η ζαχαρένια που τα βάζει με ολόκληρη πεντάδα; Ούτε ξανθός Αντεντοκούμπο δεν θα τα κατάφερνε να τα βάλει σε αγώνα μπάσκετ με αντίστοιχη πεντάδα, ολομόναχος .

• Και εκτός των άλλων είναι και φωνακλάδες οι αντίπαλοι. Αν είχαν ερμηνευτικό ταλέντο θα ήταν συγκρότημα ροκ και ο Πρίγκιπας κιθαρίστας… Φανταστήκατε τον Κουλία να ερμηνεύει άσματα heavy metal;

• Τι είπαν τα μωρά του δημοτικού της Φανερωμένης όταν είδαν τον ΦΟΥΛΗ και την αντιπροσωπεία του ΔΗΣΥ. «Υπάρχουν και Πόντιοι Παφίτες;»

• Το ΑΚΕΛ μας είπαν έκανε το τραπέζι σε Τουρκοκύπριους ομοϊδεάτες τους . . Και φαντάζομαι ο Άντρος και οι άλλοι ακελικοί ψευδοέφαγαν ψευδοψάρι , ψευδοήπιαν ψευδοκρασί και ψευδοχόρεψαν. Και έκαναν και καμιά ψευδοδιακήρυξη για την ψευδοεπαναπροσέγγιση.

• Αφυδατώνεται η δέσμευση για να μπει το μαχαίρι στο κόκαλο των υπαίτιων του οικονομικού εγκλήματος.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό. Δυο κράτη ζήτησε ο ΤΑΤΑΡ και ξαφνιάστηκαν οι πολιτικοί μας. Ναι, τόσο καιρό πίστευαν ότι πέραν της Κερύνειας θα μας δώσει και την Σμύρνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X