ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Άλλη μια ήττα της συμμαχίας ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ

Φανταστήκατε σε πάνελ Μυλωνά - Νιαζί να στηρίζουν τον κοινό υποψήφιο

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Δεν ταιριάζουν τα χνώτα σας. Η ιδιοσυγκρασία, η κοσμοθεωρία, ο τρόπος ζωής ή λάιφ σταιλ όπως το λένε στο Πριγκιπάτο, οι θέσεις σας στο Κυπριακό και την οικονομία. ΜΟΝΟ ΗΤΤΕΣ. Θα μετεξελιχθείτε σε λούζερ και θα διερωτάστε όταν κλαίτε επί ερειπίων, ποιοι είναι οι αίτιοι της καταστροφής και κατολίσθησης των ποσοστών σας. Σας το μετέφεραν οι πολίτες με την ψήφο τους στην αναπληρωματική εκλογή στην Αγλαντζιά, το αντιληφθήκατε φντάζομαι και με την ήττα στον κρατικό προϋπολογισμό.

• Ξεκάθαρο είναι πλέον ότι η συνεργασία ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ με κάποιες προσθήκες-ουρές, όπως αυτή των Οικολόγων, δεν μπορεί να ευδοκιμήσει. ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ είστε και δεν είναι δυνατό σε καμία των περιπτώσεων να σας αποδώσει οτιδήποτε, παρά μόνο κατήφεια και ήττες. Το διαζύγιο σας θα είναι θορυβώδες και στην προκειμένη, πάλι θα την πληρώσουν τα παιδιά σας, δηλαδή οι βασανισμένοι σας ψηφοφόροι.

• Αν δεν το καταλάβατε ούτε τώρα Γενικέ Γραμματέα του ΑΚΕΛ ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ και Πρίγκιπα ΝΙΚΟΛΑΕ του ΔΗΚΟ, τότε εθελοτυφλείτε και ζείτε στο δικό σας συννεφάκι. Τι καταφέρατε δηλαδή με την καταψήφιση του προϋπολογισμού; Πιστεύετε ότι η κοινωνία πήρε κάποιο μήνυμα; Το μοναδικό που εισέπραξε είναι ότι πετύχατε πέραν του άγχους και του βίαιου εγκλεισμού, να της μεταφέρετε και την έγνοια της καθυστέρησης στην παραλαβή των επιδομάτων-συντάξεων και λοιπών απορρεόντων από τον προϋπολογισμό.

• Θέλετε και απτό δείγμα γιατί δεν ταιριάζετε σε οτιδήποτε και η όποια προσπάθεια για συνεργασία είναι εκ προοιμίου καταδικαστέα; Αρκούσε μια αναφορά ή αν προτιμάτε ενέσπειρε καινά δαιμόνια, του Προέδρου του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, για το περιβόητο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ WATCH, για να ακολουθήσει διελκυστίνδα βουλευτών ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ. ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ και ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΥΛΙΑΣ εξερράγησαν και καταφέρθηκαν κατά του βουλευτή του ΑΚΕΛ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, που επισήμανε ότι η περίπτωση Γιολίτη δεν είναι ίδια με την εισβολή αστυνομικών στο σπίτι δικηγόρου που φερόταν ως ο διαχειριστής της ιστοσελίδας ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ WATCH. Θυμήθηκαν την εισβολή στο σπίτι του ΞΕΝΗ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ και εξεμάνησαν κατηγορώντας τους τότε εισβολείς. Κάποιος που θέλει συνεργασία θα σιωπούσε και δεν θα μετέφερε με πρώτη ευκαιρία την δυσαρέσκεια του…

• Φανταστήκατε δηλαδή σε τηλεοπτικό πάνελ να βρεθούν Μυλωνάς με τον Νιαζί Κιζίλγιουρεκ για να στηρίξουν την κοινή υποψηφιότητα ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-Οικολόγων με θέμα το Κυπριακό; Εκτός κι αν θέλετε τον Κουλία σε πάνελ με τον ΓΙΩΡΓΟ ΛΟΥΚΑΙΔΗ να στηρίζουν ανυπερθέτως τον όποιο υποψήφιο θα επιλέξουν οι σοφοί Άντρος και Πρίγκιπας. Έλεος δηλαδή θα μας παντρέψετε μ’ άδρωπο που λέει και ο Κουλίας…

• Άσε που προέκυψε και μια άλλη παράμετρος από την συζήτηση των προϋπολογισμών. Εν δυνάμει υποστηρικτές και συνέταιροι στην προσπάθεια για να εκλέξετε τον άγνωστο Χ ( θυμάστε τις αλήστου μνήμες ατάκες του αείμνηστου ΣΠΥΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ) απομακρύνονται ταχέως και το δυστύχημα για εσάς είναι ότι δημιουργείτε χάος ανάμεσα σας.

• Αν αρχίσετε από τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΛΛΗΚΑ, που στην συγκλονιστική του ομιλία αναφέρθηκε για το ψέμα , την λοιδορία και τον κανιβαλισμό όπως και την πολιτική αλητεία που παρεισέφρησε στην πολιτική ζωή και προφανώς παρέπεμπε στους πρώην συνεργάτες του. Όπως και στην ΕΔΕΚ και τον ΜΑΡΙΝΟ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ που μίλησε με σκληρό τρόπο σε βάρος σας και τον οδηγήσατε κατευθείαν στις αγκάλες Προεδρικού-ΔΗΣΥ.

• Πλέον οδηγηθήκατε στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ και όσοι εν δυνάμει θα μπορούσαν να σας ψηφίσουν, καθίστανται πλέον ΣΦΟΔΡΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ σας. Το μήνυμα στάληκε και αν δεν το ακούσατε το πρόβλημα είναι δικό σας. Συνεχίστε έτσι και προσφέρετε την καλύτερη εξυπηρέτηση στην Κυβέρνηση και τον ΔΗΣΥ. Εκτός κι αν θέλετε αυτό που ανέφερε και ο Σιζόπουλος στην ομιλία του ότι κάνατε στις Προεδρικές εκλογές του 2018. Κάνετε επιλογή ήττας γιατί δεν θέλατε εξουσία.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πάντως η ιστορία με τα ράπιτ-τεστ θυμίζει το παζάρι του ΟΧΙ. Αγοράζεις ντομάτες και αγγούρια κάθε τρεις μέρες. Έτσι λένε κι αυτοί που τα διενεργούν. Κάθε 3 μέρες πρέπει να κάνεις και ράπιτ. Πολλά τα λεφτά Άρη…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X