ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: ΑΚΕΛοπάσο: Λίστα στα κανάλια με τους εκλεκτούς Άντρου- Μαρίνας Σ

Εκτός από τα μέλη του Π.Γ και οι Χρ. Χριστόφιας - Μ. Νικολάου - Γ. Κουκουμάς μόνο στην τι-βι

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

  • Αγανάκτηση, άγχος έως και απελπισία, κατέβαλε τους υποψηφίους βουλευτές του ΑΚΕΛ, αφού και πάλι επιστρατεύτηκε η γνωστή παμπάλαια έως και απηρχαιωμένη μέθοδος της προώθησης των ημετέρων της ηγεσίας, μέσω σχετικής λίστας που κυκλοφόρησε - κοινοποιήθηκε από το γραφείο του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ προς όλα τα κανάλια, με την σαφή υπόδειξη ποιοι θα προσκαλούνται στα τηλεοπτικά πάνελ εκ μέρους του κόμματος της αριστεράς.
  • Προφανώς και οι υποψήφιοι βουλευτές που παραγκωνίζονται - παραμερίζονται και ουσιαστικά αποδομούνται από το ίδιο τους το κόμμα, δεν τρέφουν και τα καλύτερα των συναισθημάτων για τον συντάκτη της λίστας, δηλαδή την διευθύντρια του γραφείου του Γ. Γ του ΑΚΕΛ, ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΒΒΑ - ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, την οποία( λίστα) και επικύρωσε ο ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ και φυσικά συναίνεσαν τα υπόλοιπα μέλη του Π.Γ, αφού αυτοί επωφελούνται κατά παρασάγγας.
  • Όπως το περιγράψαμε, αυτός είναι ο όρος της συντροφικότητας που πρεσβεύει το σημερινό ΑΚΕΛ. Όπερ μεθερμηνευόμενο, γιαλαντζί αριστερά με ξεβαμμένο το κόκκινο, που πάει προς ροζουλίνι και με τα μαχαιρώματα να μην χαρακτηρίζονται συντροφικά, αλλά δολοφονικά. Και προ του προεκλογικού έκανε αυστηρές συστάσεις η ηγεσία του ΑΚΕΛ προς τους υποψηφίους βουλευτές, περί παραγοντισμού. Και υιοθέτησαν αυτοί και τον παραγοντισμό στο μεγαλείο του που αγγίζει τα όρια του νεποτισμού και διαλύει τις αρχές του κόμματος και κάθε έννοια ισότιμης μεταχείρισης των υποψηφίων βουλευτών.
  • Βγήκε λοιπόν φιρμάνι , όπως μας ενημέρωσε ο κόκκινος σύντροφος – πράκτορας της ΞΥΠ, που περιφέρεται στην Εζεκία Παπαϊωάννου, στα ακτίβ, στην επαγρύπνηση και όπου κινείται οτιδήποτε έχει σχέση με το ΑΚΕΛ , από την Διευθύντρια του γραφείου του Γ. Γ, ότι στα κανάλια εκ μέρους του κόμματος θα πηγαίνουν μόνο τα μέλη του Π.Γ., δηλαδή κάποιοι εκ των βουλευτών, τα στελέχη του βαθέος ΑΚΕΛ και οι Επαρχιακοί γραμματείς. Φυσικά πάντα για να επιβεβαιώνονται οι κανόνες υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Ε, αφού τους κανόνες τους οριοθέτησε η Μαρίνα μας, θα άφηνε εκτός τον σύζυγο της ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, την κολλητή της φίλη - συμμαθήτρια- συγχωριανή, ΜΑΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και τον υιό της φίλης της Σκεύης, τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΚΟΥΜΑ; Ακατάγνωτα που λένε στο Δίκωμο, το χωριό του ΧριΧρι, το Πελένδρι τόπο καταγωγής της Μαρί (έτσι λένε οι Πέλενετροι όσους μένουν στις Βρυξέλλες και να λείπουν οι χωριάτικες τουρκικές εκφράσεις- συνειρμοί, όπως ιστέ ποιλέ).
  • Όσο για τα μέλη του Π.Γ, πέραν των προβεβλημένων (Στέφανο – Λουκαίδη – Χριστάκη Χριστοφίδη- Συλικιώτη) ΑΚΕΛοπάσο, κατά τις εκφράσεις του συρμού που καθιερώνει η στήλη, θα εμφανίζονται και Επαρχιακοί Γραμματείς, όπως ο Χρύσανθος Ζανέττου (υιός Βενιζέλου και υπ. Βουλευτής Αμμοχώστου) , ο Γιώργος Γεωργίου βουλευτής Λεμεσού, που διεκδικούν έδρα και σαφώς 20 μέρες πριν την κάλπη και με την ιδιάζουσα προεκλογική περίοδο αποκτούν προβάδισμα έναντι των άλλων υποψηφίων.
  • Μάλιστα προς γνώση και συμμόρφωση και όταν η Μαρίνα Σάββα- Χριστόφια έμαθε ότι κλήθηκε υποψήφιος βουλευτής που δεν είχε το ΑΚΕΛοπάσο και δεν ήταν στην λίστα πήρε τηλέφωνο να κατσαδιάσει τους επικεφαλής των καναλιών. Ε, τότε κατά την ερμηνεία του κόκκινου συντρόφου, αποδεικνύεται ότι ο εξ απορρήτων της Άντρος Κυπριανού, επιθυμεί να ελέγξει την νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΑΚΕΛ, ώστε να ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ στην θέση του Γενικού Γραμματέα χωρίς μουρμουρητά και αντιδράσεις. Έτσι εδραιώνονται οι πολιτικοί ηγέτες με το χειροκρότημα όλων των παρατρεχάμενων. Και παρουσιάζονται αδιαμφισβήτητοι.
  • Ωστόσο, επειδή ο Πιστολέρο και ο κόκκινος σύντροφος της ΞΥΠ είναι φίλοι με τον Άντρο, του επισημαίνουν, δεν βαρούμε καμπάνες γιατί ξυπνούν πολλοί μετά, ότι αυτή η τακτική του, σε διαχωρισμό αρνιών και εριφίων, μάλλον θα του κάψει το κομματικό μαντρί. Οι αρχηγοί πρέπει να δείχνουν μεγαλοψυχία και ειδικότερα σε ορισμένους αγνούς υποψηφίους βουλευτές του ΑΚΕΛ, που αγαπούν το κόμμα αφειδώλευτα, εργάζονται άοκνα και παραγωγικά και νοιώθουν ότι διαλύεται η αριστερή τους πεποίθηση προς εξυπηρέτηση κομματικών παιγνίων. Μην σε πουλήσουν Άντρο μου αυτοί που είναι φίλοι σου και επωφελούνται αυτό το διάστημα και όταν γυρίσεις πλάτη σου τα φορτώσουν τα πάντα…
  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Παρά το ότι το κάνουμε με πόνο ψυχής, όπως κάθε φίλαθλος – οπαδός που δεν υποστηρίζει την Ομόνοια , έχουν το δικαίωμα να πανηγυρίσουν και πρέπει ο Υπ. Υγείας να τους το επιτρέψει με σχετικό διάταγμα. Εξάλλου ο Ανορθωσιάτης Πρόεδρος τους Σταύρος Παπασταύρου έδωσε τόσα λεφτά για να πανηγυρίσει τίτλο.
  • ΥΓ: Το δημοσιογραφικό μένος και πάθος που επέδειξε τηλεοπτικός αστέρας σε συνέντευξη τύπου με αρχηγό κόμματος, πέραν από τα προβοκατόρικα ελατήρια του, την εξόφληση κομματικών γραμματίων, καταδεικνύει ότι θεωρεί τον εαυτό του ανεβασμένο στους θρόνους και το βάθρο και δεν υπόκειται σε κριτική καθότι παντογνώστης και πάνσοφος δημοσιογράφος ολκής. Κι όπως είπαμε και σε κάποιο άλλο φίλο και συνάδελφο του παλαιότερα η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΟΡΥΒΩΔΗΣ. Μάλιστα οσονούπω…
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X