ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: ΑΚΕΛικός Καθηγητής Παν. Κύπρου υπέρ τρομοκράτη Κουφοντίνα

Ενεργό στέλεχος στα επιτελεία Νιαζί Κιζίλγιουρεκ (Ευρωεκλογές) Σταύρου Μαλά (Προεδρικές)

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Στον κυκεώνα των αντιπαραθέσεων περί του προϋπολογισμού και του φόβου που επικρατεί λόγω ιού, καταχωνιάστηκαν αρκετές ειδήσεις που έχουν το δικό τους ενδιαφέρον και σίγουρα θα έπρεπε τα ΜΜΕ να ενημερώνουν τους πολίτες, ώστε να έχουν σφαιρική άποψη. Προφανώς και προηγείται ο άκρατος μικρομεγαλισμός των κομμάτων, όπως επιδείχθηκε με την στάση τους στον προϋπολογισμό, αλλά και η διασπορά του φόβου από τους επιδημιολόγους-κυβερνήτες, αλλά σίγουρα ενδιαφέρον παρουσιάζει και η στήριξη που παρείχε Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κύπρου στον ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ και ηγετικό στέλεχος της 17 Νοέμβρη ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ.

• Λοιπόν, ο Αν. Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κύπρου και Πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικών-Πολιτικών Επιστημών ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΜΠΑΖΟΣ υπέγραψε μαζί με άλλους 66 Ελλαδίτες πανεπιστημιακούς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισμα υπό τον τίτλο ''η Δημοκρατία δεν εκδικείται'' με το οποίο ζητούν μεταξύ άλλων την μεταφορά του Κουφοντίνα από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας Δομοκού στις αντίστοιχες του Κορυδαλλού.

• Να θυμίσουμε για όσους δεν γνωρίζουν ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 11 ανθρωποκτονίες, σε εκρήξεις και σε ληστείες. Ο Κουφοντίνας εκ των ηγετικών στελεχών της 17 Ν θεωρείται από τους πλέον σκληρούς και αδίστακτους τρομοκράτες της Ελλάδας και ήταν ο επικεφαλής των εκτελεστών της οργάνωσης.

• Μάλιστα, γι’ αυτόν τον κύριο ένιωσε την ανάγκη ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΜΠΑΖΟΣ και οι συνάδελφοι του να υπογράψουν κείμενο που μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «θεωρούμε ότι το κράτος δικαίου δεν μπορεί να ισχύει κατά περίπτωση. Επισημαίνουμε ότι η δικαιοσύνη οφείλει να είναι απρόσωπη και οι νόμοι να εφαρμόζονται για όλους, ανεξαρτήτως των αδικημάτων που έχουν διαπράξει. Προασπιζόμαστε τα δικαιώματα των κρατουμένων και υπενθυμίζουμε ότι στόχος του σωφρονιστικού συστήματος δεν είναι η εξόντωση του κρατούμενου. Ζητάμε την άμεση ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος του Δ. Κουφοντίνα για μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού.»

• Ενεργοποιώντας τους πράκτορες της ΞΥΠ ανακαλύψαμε ότι ο κ. Τομπάζος τυγχάνει υιός του αείμνηστου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΜΠΑΖΟΥ, Υπουργού Γεωργίας και Διοικητή της ΚΥΠ επί διακυβερνήσεων Μακαρίου, αμείβεται από τον Κύπριο φορολογούμενο με ένα ιδιαίτερα ευκαταφρόνητο ποσό, που ανέρχεται σε 3-4 χιλιάδες Ευρώ τον μήνα αφού το Πανεπιστήμιο Κύπρου επιχορηγείται από το κράτος. Δεν γνωρίζουμε φυσικά αν ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ του παν. Κύπρου ΤΑΣΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ, ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Πανεπιστημίου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΥΙΔ, ο Αντιπρόεδρος ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ, οι φοιτητικές οργανώσεις, αλλά και ο Υπουργός Παιδείας ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ενοχλήθηκαν από την υπογραφή κειμένου υπέρ των αιτημάτων ενός τρομοκράτη από Πανεπιστημιακό ή απλά και αυτό εντάσσεται στην ελευθερία διακίνησης ιδεών.

• Δηλαδή κάποιος άλλος φοιτητής που θα υπογράψει ψήφισμα υπέρ οποιουδήποτε άλλου τρομοκράτη με άλλο ιδεολογικό χρώμα ή τρομοκρατικής οργάνωσης, θα γίνει αποδεκτό χωρίς να ενεργοποιηθούν τα δημοκρατικά αισθήματα των εμπλεκομένων στο κορυφαίο Πανεπιστήμιο Κύπρου; Μάλλον θα γίνονταν διαδηλώσεις και πορείες διαμαρτυρίας.

• Κάνοντας αναζήτηση οι πράκτορες της ΞΥΠ ανακάλυψαν ότι ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΜΠΑΖΟΣ ήταν εκ των ενεργότερων στελεχών στις Ευρωεκλογές στο επιτελείο του υποψηφίου του ΑΚΕΛ ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΓΙΟΥΡΕΚ. Ακόμη και στις δυο φορές που ήταν υποψήφιος του ΑΚΕΛ στις Προεδρικές Εκλογές 2013-2018 ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΛΑΣ, ο κ. Τομπάζος ήταν εκ των στενότερων συνεργατών του, εμφανίστηκε σε τηλεοπτικά πάνελ εκπροσωπώντας τον υποψήφιο της αριστεράς, ενώ υπέγραψε και πάλι ψήφισμα- προσωπικοτήτων υπέρ αυτή την φορά του κ. Μαλά. Φανταζόμαστε ότι το ΑΚΕΛ και ο κ. Μαλάς που είναι ιδιαίτερα ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ σε θέματα τρομοκρατίας και άκρως δημοκρατικοί θα τοποθετηθούν περί των θέσεων του συνεργάτη τους.

• Ακόμη ήταν υποψήφιος με τους ΕΔΗ των ΓΙΩΡΓΟΥ και ΑΝΤΡΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ στις βουλευτικές εκλογές του 2006 παίρνοντας 350 ψήφους ενώ συμμετείχε και σε Ευρωεκλογές του 2014 με την πλατφόρμα ΔΡΑΣ ΣΥ-ΕΥΛΕΜ που αποτελείτο από 4 Ε/Κ και 2 Τ/Κ κυρίες, προσπάθεια που απέτυχε και διαλύθηκε στην πορεία εν μέσω αντιπαραθέσεων.

• Οι πανεπιστημιακοί και ο κ. Τομπάζος υποστηρίζουν έναν αρχιεγκληματία, αρχιδολοφόνο, καταδικασμένο για σωρεία δολοφονιών. Ο Κουφοντίνας είναι ένας βαρυποινίτης, καταδικασθείς για πολύ σοβαρά αδικήματα… Οι Ελληνοκύπριοι φίλοι του ΑΚΕΛ-ΕΔΗ, ζεύγος Βασιλείου, ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, Νιαζί, Μαλάς και οι υπόλοιποι του Πανεπιστημίου Κύπρου με τον ευαίσθητο Πρύτανη, που εκδίδει ανακοινώσεις στήριξης σε άλλες περιπτώσεις, τι έχουν να πουν για τον Πανεπιστημιακό που στηρίζει τρομοκράτη;

• Κι αν αύριο διακηρύττει αυτά που πιστεύει προς τους φοιτητές περί του Κουφοντίνα και της 17Ν εγκρίνονται από την Σύγκλητο, το Δ.Σ και τους συναδέλφους του καθηγητές του Πανεπιστημίου, όπως τον κ. ΧΑΡΙΔΗΜΟ ΤΣΟΥΚΚΑ που έχει πυκνές- συχνές παρεμβάσεις σε καυτά θέματα επικαιρότητας; Αλλά και τα εύθικτα σε άλλες περιπτώσεις ΜΜΕ δεν συγκινούνται από τέτοιου είδους παρεμβάσεις από πανεπιστημιακούς-δασκάλους ή αυτό το διάστημα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην διασπορά του φόβου…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Εκατομμύρια σπαταλά το κράτος για τα Πανεπιστήμια και την ίδια στιγμή που οι πολίτες βασανίζονται και ζουν στην ανέχεια, οι καθηγητές έχουν χρόνο να στηρίζουν τρομοκράτες. Άποψη δεν μπορεί να διατυπώσουν οι διαχειριστές των χρημάτων του λαού, όπως είναι η Κυβέρνηση; Α, δεν λέμε για τα κόμματα γιατί αυτό το διάστημα έχουν έγνοια να παραπλανήσουν τους πολίτες…

• ΥΓ: Αύριο θα ανακοινώσει ο ΔΗΣΥ τους κατ’ επιλογήν υποψηφίους – συνεργαζόμενους με αρκετές εκπλήξεις. Το δε ΕΛΑΜ μέρος των υποψηφίων του για τις βουλευτικές εκλογές…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση