ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: ΑΚΕΛικοί Δήμαρχοι κατηγορούν Άντρο - Πρίγκιπα σαν σαμποτέρ

Βύρας και Ξύδιας είναι σούπερ στελέχη και μελλοντικοί ηγέτες που τα λένε για Δήμους

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Οι σαμποτέρ προκαλούν δολιοφθορές στους αντιπάλους. Πάντα στηριζόμενοι σε οδηγίες των ειδικών πρακτόρων που γνωρίζουν τους στόχους, έτσι ώστε να μην προκαλέσουν περαιτέρω προβλήματα, με παράπλευρες απώλειες. Όπως στην προκειμένη, που στον οίστρο τους για να ανατινάξουν την μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι σύμμαχοι Άντρος και Πρίγκιπας δεν άκουσαν τους επαΐοντες που φωνάζουν ότι θα προκαλέσουν θύματα.

• Δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη ότι θα πρέπει να εφαρμοστεί η μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης πάραυτα και με σύνεση και χωρίς τα ξεχωριστά δημοψηφίσματα, που αποτελούν στην προκειμένη το κύριο όπλο του σαμποτάζ, από τις δηλώσεις των ΑΚΕΛικών Δημάρχων Λάρνακας ΑΝΤΡΕΑ ΒΥΡΑ και Γερμασόγειας ΚΥΡΑΚΟ ΞΥΔΙΑ.

• Όταν σου επισημαίνουν οι δικοί σου ότι δεν πάει άλλο και η μεταρρύθμιση πρέπει να γίνει πάραυτα γιατί πνιγόμαστε, αν δεν τους ακούς, τότε πέραν από την σχετική υπόσκαψη στο έργο τους, παραπέμπεις σαφώς σε ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΚΙΝΗΤΡΑ. Και όσοι γνωρίζουν κυρίως περί του ΑΚΕΛ έχουν σαφέστατη εικόνα για την ισχύ που διαθέτουν Βύρας- Ξύδιας στον κομματικό μηχανισμό και μάλιστα ο εκ Λάρνακας ορμώμενος είναι και Πρόεδρος της Ένωσης Δήμων.

• Δηλαδή πώς διαμορφώνεται πολιτική από τα κόμματα επί συγκεκριμένων θεμάτων; Δεν συζητούν με τους ημέτερους επαΐοντες και ειδικούς περί των αναγκαίων αλλαγών και αναλόγως διαμορφώνουν πολιτική; Μα δεν μας είπατε ότι Βύρας και Ξύδιας είναι σούπερ στελέχη και μάλιστα τους προετοιμάζετε για μελλοντικούς ηγέτες. Και για να αντιληφθείτε στις βουλευτικές εκλογές του 2026 θα ηγηθούν των ψηφοδελτίων σε Λάρνακα και Λεμεσό και θα εκπροσωπούν το κόμμα στο Κοινοβούλιο.

• Όσο για τον Πρίγκιπα, δεν είναι ανάγκη να υπακούει από τώρα τυφλά στις προσταγές των συμμάχων του ΑΚΕΛικών για να επιδείξει και καλή συμπεριφορά. Ενίοτε η τυφλή υπακοή παραπέμπει και σε άβουλο πολιτικό όν, που όταν κληθούν να τον ψηφίσουν οι πολιτικοποιημένοι αριστεροί, θα το ξανασκεφτούν. Ουπς τι μου ξέφυγε. Να τον ψηφίσουν γράψαμε. Ε, ναι όταν θα έρθει η στιγμή και ο Πρίγκιπας θα παρουσιαστεί ως αδήριτη ανάγκη για να επανέλθουν στην εξουσία οι ΑΚΕΛικοί, τι θα κάνουν στην Εζεκία Παπαϊωάννου; Δεν είναι της ώρας αυτά, αλλά τα γράφουμε για να τα θυμηθείτε στο προσεχές μέλλον.

• Επανερχόμενοι στην μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης πλέον Βύρας - Ξύδιας και οι υπόλοιποι της ηγεσίας Ένωσης Δήμων τα είπαν ξεκάθαρα. Αν δεν εφαρμοστεί η μεταρρύθμιση σήμερα, τότε την επομένη θα κλαίμε επί ερειπίων. Τα χρέη είναι πολλά και οι Δήμοι θα καταστραφούν, με αποτέλεσμα οι φορολογούμενοι να επωμιστούν τα βάρη άλλης μιας βραδυφλεγούς οικονομικής βόμβας. Οπόταν η ευθύνη θα βαραίνει Άντρο και Νικόλα και μάλιστα δεν θα έχουν και περιθώρια για υπεκφυγές και λοιπές αντιδράσεις. Όλα στον αέρα χαρτοπόλεμος που άδει περιπαθώς στο άσμα η ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ.

• Για τους Βύρα και Ξύδια αποτελεί το πρώτο σοβαρό τεστ στην πολιτική τους σταδιοδρομία. Είτε θα προχωρήσουν την μεταρρύθμιση και θα πάρουν τα εύσημα, διαφορετικά θα συμπαρασυρθούν από τα κομματικά απόνερα.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μακάβριο και απολογούμαι εκ των προτέρων γιατί με αυτή την ατάκα θα νοιώσω και απαίσια. Πόσους θανάτους είχαμε από άλλες αιτίες, πλην εκείνων που παρουσιάζονται ότι έχασαν την ζωή τους λόγω κορωνο:ϊού, το 2020 και τους πρώτους μήνες του 2021; Μπορεί να μας πληροφορήσει ο στενομάκρουλος Υπουργός Υγείας;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X