ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: ΑΚΕΛικοί αξιωματούχοι στην μαύρη λίστα του Κοτζιά

Αμάν Άντρο μου μαχαιριά από σύντροφο - Τρεχει στην Αθήνα να σταματήσει τις αποκαλύψεις του πρώην Έλληνα ΥΠΕΞ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Πόσα να προφθάσει και αυτός ο ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ. Διαβατήρια, ψηφοδέλτια, προϋπολογισμούς, συντροφικά μαχαιρώματα και όλες τις συναφείς παρενέργειες. Τελικά, για να είσαι αρχηγός κόμματος θα πρέπει να είσαι άνθρωπος που να κατέχεις όλων των ειδών τα πτυχία και γνώσεις, από οικονομικά μέχρι ψυχολογίας και σίγουρα να διατηρείς αρκετές φυσικές δυνάμεις, ώστε να ισορροπείς ανάμεσα στις φιλοδοξίες αρκετών, τα καμώματα-φανατασιοπληξίες πολλών και τις ίντριγκες των περισσοτέρων.

Στην προκειμένη, άναψε νέα φωτιά στο προεκλογικό σκηνικό, σε μια περίοδο που ο σύντροφος Άντρος και η ηγεσία, τρέχουν με τεχνάσματα να πείσουν τους ψηφοφόρους, ότι δεν φταίνε σε μεγάλο βαθμό για τις πολιτογραφήσεις και να τα ρίξουν όλα στην Κυβέρνηση και τον ΔΗΣΥ. Βεβαίως και φέρουν και αυτοί τεράστια ευθύνη, αλλά μην ξεχνούμε ότι ο πρωτεργάτης και ιθύνων νους στο σκάνδαλο που αποκάλυψε ο Al Jazzera είναι βουλευτής του κόμματος σας , ασχέτως αν ο ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΤΖΙΟΒΑΝΝΗΣ δεν ήταν αρκετάαγαπητός στην ηγεσία. 

Έλα όμως που έκανε όμως αρκετά για το κόμμα και τα ΤΑΜΕΙΑ του (χμ, δεν μας ξέφυγε) όλο αυτό το διάστημα…

Λοιπόν, για τους νεοφερμένους αναγνώστες μας, να αναφέρουμε ότι ως στήλη διαθέτουμε την περιβόητη ΞΥΠ ( Ξιούρειος Υπηρεσία Πληροφοριών) η οποία και διαθέτει πράκτορες σε όλους τους πολιτικούς χώρους και ενημερώνουν για τα τεκταινόμενα στα κόμματα, υπουργεία και εν γένει στις δραστηριότητες των ταγών που διοικούν την κοινωνία μας. Παρακαλούμε να μην γίνονται συγκρίσεις με την ΚΥΠ γιατί αυτοί κινούνται σε επίπεδο αγροτικού…

Μετά από ενδελεχή έρευνα, η ΞΥΠ σας αποκαλύπτει ότι οι αναφορές του Υπουργού Εξωτερικών ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΖΙΑ σε Ελληνοκύπριους πολιτικούς, ευρωβουλευτή προσδιόρισε την ιδιότητα για τον πρώτο, και αξιωματούχους που τον λοιδορούσαν και ζήτησαν μέχρι την παραίτηση του από τον τέως Πρωθυπουργό της Ελλάδας ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ , είναι ΑΚΕΛικοί αξιωματούχοι. Ευρωβουλευτές του ΑΚΕΛ την επίμαχη περίοδο ήταν ο ΤΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ και ο ΝΕΟΚΛΗΣ ΣΥΛΙΚΙΩΤΗΣ.

Και τώρα ο Κοτζιάς θέλει να πάρει το αίμα του πίσω για όσους τον διέβαλαν, κάτι που θα αποτυπώνεται και στο βιβλίο του, που θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα. Πασίγνωστο είναι ότι οι σχέσεις ΑΚΕΛ-Κοτζιά ήταν διαλυμένες και οι Ε/Κ σύντροφοι, θεωρούσαν υπεύθυνο τον πρώην ΥΠΕΞ της Ελλάδας, για το ναυάγιο στις συνομιλίες για Κρας Μοντανά.

Αν και ο κ. Κοτζιάς θέλει να δημιουργήσει σασπένς γύρω από το περιεχόμενο του βιβλίου του, εντούτοις οι αναφορές του ότι Ελληνοκύπριοι πολιτικοί ξεπλένουν την Τουρκική ηγεσία για τις ευθύνες της στο Κυπριακό, αποτελούν ΔΑΜΟΚΛΕΙΟ ΣΠΑΘΗ στο κεφάλι των εμπλεκόμενων κομμάτων. Αμάν Άντρο μου μαχαιριά από σύντροφο. Και δεν τα λέει ο Κασιδιάρης, αλλά κάποιος που είναι αριστερός με βούλα και υπηρέτησε σε φίλα προσκείμενη Κυβέρνηση.

Προσέξτε σύμπτωση (έτσι το λένε στην πολιτική-διπλωματία). Ο Άντρος επισκέπτεται την Ελλάδα εν μέσω πανδημίας. Τι σημαντικό δηλαδή έχει να πει με την Πρόεδρο της Ελλάδας και την υπόλοιπη ηγεσία που δεν λέγεται και το επόμενο διάστημα; Ε, μα είναι πασιφανές ότι πάση θυσία θέλει να αποτρέψει τον Κοτζιά να δημοσιοποιήσει τα ονόματα και τις διευθύνσεις αυτών που τον πολεμούσαν και προέτρεπαν να αλλάξει θέση στο Κυπριακό. Ξεχνούν όμως ότι ο Κοτζιάς ξέφυγε από τις κομματικές δαγκάνες του Τσίπρα και δεν επηρεάζεται εύκολα.

Η ΞΥΠ, σας πληροφορεί ότι ο Άντρος και η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ θα επιχειρήσουν να συναντήσουν, με την μεσολάβηση συντρόφων τον Κοτζιά , για να συμμαζέψουν ότι μπορούν. Ε, μα πλέον είναι αργά. Δεν μπορεί να τσαλαπατήσει την αξιοπρέπεια του και να σώσει το ΑΚΕΛ από την κατραπακιά. Τι να γίνει σύντροφε. Όλα των κομμάτων…δύσκολα.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό:

Καθότι είμαστε γνήσιο αφρικανικό κράτος, ονόματι Κυπριστάν (πατέντα της στήλης) ξεπετάχτηκε και ο κονκλαβιούχος (αδόκιμη έκφραση αλλά για να προσομοιάζει με τον περιπτερειούχο) του ΔΗΚΟ και εξ απορρήτων του Πρίγκιπα, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ, να πανηγυρίσει για τις αποκαλύψεις Κοτζιά. Μάλιστα, διατράνωνε σε συζήτηση στο ΡΙΚ, ότι αυτά που λέει ο Κοτζιάς τα διατύπωνε το κόμμα του και κάποιοι τους αποκαλούσαν κακά παιδιά. Ρε Γιωρκούι μου, ρε φιλούι μου, μα ξεχνάς ότι οσονούπω θα συμμαχήσεις με το ΑΚΕΛ και αυτά που λέτε εσείς οι ΔΗΚΟικοί αξιωματούχοι, θα σας τα παρουσιάζουν οι αντίπαλοι. Πως θα συμφωνήσετε δηλαδή για να κυβερνήσετε;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X