ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: ΑΚΕΛικοί αποκαλούν Εθνικιστές τους ΔΗΚΟικούς συμμάχους τους

Η Ένωση Συντακτών παράρτημα του ΑΚΕΛ δεν υπερασπίζεται δημοσιογράφους

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Σχηματίστε εικόνα. Κοινό Εκλογικό επιτελείο ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ για τις Προεδρικές εκλογές του 2023 με κοινό υποψήφιο π.χ. κάποιον κύριο που πετάει... Στο εν λόγω επιτελείο να συμμετέχουν πρωτοκλασάτα στελέχη του ΑΚΕΛ, όπως οι Ευρωβουλευτές ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΓΙΟΥΡΕΚ και ο βουλευτής ΝΙΚΟΣ ΚΕΤΤΗΡΟΣ και από το ΔΗΚΟ ο Ευρωβουλευτής ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ. Και άντε η ανάγκη να διαμορφώσουν θέση στο Κυπριακό και να την παρουσιάσουν στην κοινή γνώμη μέσω σχετικής δήλωσης.

• Πως δηλαδή; Θα ξεχαστεί ότι η ΑΚΕΛική κομπανία αποκάλεσε τον Μαυρίδη Εθνικιστή-λαϊκιστή-ακροδεξιό επειδή δημοσιοποίησε δήλωση του κατά των Γκρίζων Λύκων; Ποιους θα πείσουν δηλαδή; Θα συμμαχήσουν μόνο για να καταλάβουν την εξουσία, όταν τους χωρίζει ΧΑΟΣ σε βασικές πολιτικές τους θέσεις και απόψεις; Πώς να το πούμε διαφορετικά σύντροφε ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ και Πρίγκιπα ΝΙΚΟΛΑΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ; Δεν ταιριάζουν τα χνώτα σας, οι πολιτικές σας κατευθύνσεις, οι απόψεις σας και γενικότερα το στυλ που πολιτεύεστε.

• Αν δεν το αντιλαμβάνεστε τότε υπάρχει πρόβλημα και θα φανεί οσονούπω. Και μην τρέφετε την ψευδαίσθηση ότι δεν θα επηρεαστείτε στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Ο τυχοδιωκτισμός δεν αρέσει στους πολίτες. Εξάλλου γιατί να σας δώσουν πλειοψηφία στην Βουλή και να συμμαχήσετε ευκαιριακά να εκλέξετε Πρόεδρο του σώματος; Εκτός κι αν τους πολίτες που θα είναι αποκαμωμένοι από την οικονομική καταστροφή που θα προκαλέσει η πανδημία πιστεύετε ότι θα τους ελέγξετε… ευκολότερα

• Πως όμως έγιναν όλα αυτά; Γιατί ζήτησε ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΚΟ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ και υποτιθέμενος σύμμαχος των ΑΚΕΛικών συναδέλφων του, να υπογράψουν πανευρωπαϊκό ψήφισμα κατά των γκρίζων λύκων. Ε, δεν σας είπε δα, ότι ήθελε να υπογράψετε και αποκήρυξη του κομμουνισμού και θέλατε να το μελετήσετε και άλλα τέτοια φληναφήματα. Κατά μισητών-τρομοκρατών εχθρών της πατρίδας που αποκηρύσσουν άλλες χώρες όπως Γερμανία-Γαλλία-Ολλανδία ήθελε να υπογράψετε την καταδίκη. Για ποιές προειδοποιήσεις και αρλούμπες μας λέτε σύντροφοι;

• Άτε και ο Μαυρίδης είναι όσα του καταλογίζεται. Προ δεκαημέρου όταν ο Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ,σας έστειλε ψήφισμα κατά της δίωξης από το ψευδοκράτος του συνδικαλιστή Τ/Κ δασκάλου ΣΕΝΕΡ ΕΛΤΖΙΛ, γιατί και πάλι δεν το υπογράψετε; Και ο Παπαδάκης είναι Εθνικιστής-λαϊκιστής και όλα τα συναφή; Ως άριστος φιλόλογος Γιώργο Γεωργίου γνωρίζεις την ρήση: «Το δις εξαμαρτείν ουκ αντρός σοφού».

• Και για να τελειώνουμε με το ΑΚΕΛικό παραμύθι. Τα πράγματα είναι απλά. Μπορεί οι Ευρωβουλευτές – τουλάχιστον ο Γεωργίου είμαστε σίγουροι-να ήθελαν να υπογράψουν τα ψηφίσματα των συναδέλφων και να μην επωμιστούν τις μεμψιμοιρίες και κατηγορίες φίλων και αντιπάλων μπαίνοντας σε κυκεώνα αντιπαραθέσεων που αφήνει κατάλοιπα και στην εικόνα τους, αλλά το ΒΑΘΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ του ΑΚΕΛ, που θέλει να ελέγχει τα πάντα και να ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ τους πάντες, διέταξε για άλλους λόγους να μην υπογράψουν οι Ευρωβουλευτές.

• Φίλε μου όμως Γιώρκο μου από την Σκάλα, όπως σε αποκαλούσα επί θητείας στου στο Κοινοβούλιο του Κυπριστάν. Μπας και όλα αυτά είναι παγίδες που σου στήνουν από την Εζεκία Παπαϊωάννου, για να σε αποδομήσουν και να αποκαθηλώσουν την άριστη εικόνα που έχουν οι ψηφοφόροι του κόμματος και να σου κόψουν τα φτερά, για να πετάξεις και να υλοποιήσεις περαιτέρω φιλοδοξίες, που ενδεχομένως να έχεις ως ικανός και προοδευτικός πολιτικός; Λέμε τώρα… Οι επιτελείς σου, που είναι όλοι φίλοι μου, ας το σκεφτούν…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Για όσους περίμεναν αντίδραση από την Ένωση Συντακτών Κύπρου ( ΕΣΚ) για τις κατηγορίες των Ευρωβουλευτών κατά δημοσιογράφων περί εθνικιστικών αλχημειών και άλλων τινών, να τους πληροφορήσουμε ότι πλέον η ΕΣΚ είναι ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ του ΑΚΕΛ. Όπως π.χ η ΕΚΑ-ΠΕΟ-ΠΟΓΟ-ΕΔΟΝ και ο Πρόεδρος της ΕΣΚ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ, όπως οι αντίστοιχοι των άλλων οργανώσεων, ΧΑΜΠΑΣ - ΚΥΡΙΤΣΗΣ - ΚΟΥΚΟΥΜΑ - ΚΟΥΛΑΣ.

• ΥΓ. Αν και απορρέουν φοβερά πράγματα από την συνέντευξη ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΖΑΝΕΤΤΟΥ στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επιφυλασσόμαστε για τις επόμενες μέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X