ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: ΑΚΕΛ Λάρνακας: Το καυτό e-mail που υποχρέωσε υποψήφια να αποχωρήσει

Στόχος να μπει στο ψηφοδέλτιο ο υιός του Κεντρικού Οργανωτικού

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Μιλάμε για τον ορισμό του συντροφικού μαχαιρώματος. Προσομοιάζει με τις τακτικές άλλων χώρων και περισσότερο παραπέμπει σε επιχειρηματικές πρακτικές, που στόχο έχουν τον εκτοπισμό από την αγορά των ανταγωνιστών. Σίγουρα δεν έχει θέση σε κόμμα της αριστεράς- που υποτίθεται - επιδεικνύει ανθρωπισμό και προωθεί την ισότητα μεταξύ των στελεχών του με αγάπη και τον απαραίτητο σεβασμό. Μιλήσαμε όμως για τις προδιαγραφές πραγματικού κόμματος της αριστεράς και προφανώς όχι για το ΑΚΕΛ, που παρουσιάζεται σαν εκπρόσωπος στην σύγχρονη εποχή της γιαλαντζί αριστεράς.

• Μετά ψάχνει ο ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ και οι επιτελείς του στην Εζεκία Παπαϊωάννου, γιατί δεν επωφελούνται από την μείωση των ποσοστών του ΔΗΣΥ και το θολό πολιτικό τοπίο. Ε, μα αφού επιτρέπετε - καλύτερα μετέρχεστε - μεθόδων που επιτείνουν την απαξίωση της πολιτικής και προωθούν την αποστροφή της σύγχρονης κοινωνίας σε παμπάλαιες μεθόδους. Πόσο μάλλον στους αριστερούς που εσείς τους γαλουχήσατε στα αναμορφωτήρια των Περβολιών με άλλου είδους ιδανικά. Το κυριότερο της συντροφικότητας…

• Αν και προσπάθησαν να κρύψουν επιμελώς τα Σκαλιώτικα παρατράγουδα, γιατί αποτελούν ΑΙΜΑΣΣΟΥΣΑ ΠΛΗΓΗ για το κόμμα, εντούτοις εμείς ελέω επαγγελματικής διαστροφής, αλλά και της διάρθρωσης της ΞΥΠ, καταφέραμε να διαλευκάνουμε το σχετικό θέμα και να σας παρουσιάσουμε το παρασκήνιο μιας σκοτεινής για το ΑΚΕΛ... υπόθεσης.

• Κι επειδή ο Άντρος και οι λοιποί ΑΚΕΛικοί της ηγεσίας παρουσίαζαν ως δημοκρατικότατες τις διαδικασίες για καταρτισμό των ψηφοδελτίων και δεν ήθελαν να αφήσουν στίγμα και να ενσπείρουν τον ψίθυρο, που είναι και συνήθης πρακτική στο κόμμα, απέκρυψαν με προσοχή το συμβάν. Λοιπόν, στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας πέρασε από όλες τις διαδικασίες πασίγνωστη κυρία της πόλης , με προσφορά στο κόμμα και την κοινωνία με το σπαθί της , αφού διαθέτει και έρεισμα και αναγνωρισιμότητα.

• Ωστόσο, υπήρχε μια ουσιώδης λεπτομέρεια στον καταρτισμό του ψηφοδελτίου του ΑΚΕΛ στην Λάρνακα. Η κυρία, κατάφερε να εκτοπίσει από το ψηφοδέλτιο τον ΑΛΕΞΗ ΑΛΕΚΟΥ, υιό του Κεντρικού Οργανωτικού του κόμματος και εκπρόσωπο του επονομαζόμενου βαθέος ΑΚΕΛ ΧΡΗΣΤΟ ΑΛΕΚΟΥ, που κινεί τα νήματα στο κόμμα. Ε, δεν γινόταν να μείνει το αγόρι έξω και να μπουν άλλοι που είναι απλώς στελέχη και εργάτες της αριστεράς.

• Άρχισαν λοιπόν οι παρασκηνιακές μεθοδεύσεις που θα έπρεπε να πείσουν και τον Άντρο Κυπριανού και τους υπολοίπους της ηγεσίας - ας μην κρύβονται Στέφανος, Λουκαίδης, Χριστοφίδης, Άριστος γιατί φέρουν και αυτή το δικό τους μερίδιο ευθύνης - ότι πρέπει να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο ο Αλέξης και να μείνει έξω η κυρία που κέρδισε στις εσωκομματικές εκλογές.

• Δεν είχαν κάτι να της προσάψουν, οπόταν παρουσίασαν μια ανάρτηση που έκανε κάποια κοπέλα στο διαδίκτυο που αναφερόταν σε κάποιες επαγγελματικές τους διαφορές, οι οποίες είναι συνήθεις σε όλες τις εργασίες και καθημερινό φαινόμενο. Ε, δεν έπειθαν την ηγεσία. Οπόταν έγινε το επόμενο βήμα της ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ.

• Έστειλαν ηλεκτρονικό μήνυμα στα γραφεία της επαρχιακής γραμματείας Λάρνακας που υπέγραφαν πάλι δυο γυναίκες του επαγγελματικού περιβάλλοντος της κυρίας που διατύπωναν κάποιες αόριστες κατηγορίες. Οι εν λόγω τοποθετήσεις φυσικά δεν μπορούσαν να τεκμηριωθούν και ούτε αποτελούσαν αιτία για να εξορίσουν από το ψηφοδέλτιο την κυρία. Αν ήταν έτσι κανονικά στα ψηφοδέλτια του ΑΚΕΛ- και των υπολοίπων κομμάτων - δε θα έμπαινε κανείς, αφού οι αντιπαραθέσεις και η αντιπαλότητα στους επαγγελματικούς χώρους είναι καθημερινό φαινόμενο

• Η ηγεσία όμως δεν στήριξε την κυρία, αλλά την ενθάρρυνε να αποσυρθεί για να μην υπάρχουν - δήθεν- παρενέργειες στο κόμμα. Η κυρία υπέκυψε γιατί δεν ήθελε να μπει στην διαδικασία δημόσιων συγκρούσεων με το ανάλογο κόστος αφού δεν είχε στήριξη από κάποιους . Και φυσικά η ηγεσία άλλο που δεν ήθελε. Επιτεύχθηκε ο στόχος της προβοκάτσιας και υποχρεώθηκε η κυρία να αποχωρήσει και ο υιός Αλέκου βρέθηκε στο ψηφοδέλτιο. Μ’ αυτό τον τρόπο το ΑΚΕΛ ενέσπειρε καινά δαιμόνια και πλέον ο καθένας θα τραβάει το μαχαίρι και ότι ήθελε προκύψει.

• Να ρωτήσουμε όμως. Καλά γίνεται ο υιός του Κεντρικού Οργανωτικού να είναι υποψήφιος του κόμματος σε μια μικρή – ελεγχόμενη εν μέρει- επαρχία; Δεν αποκτά πλεονέκτημα έναντι των άλλων ανθυποψηφίων του; Α, δεν πειράζει τις ευέξαπτες ΑΚΕΛικές ΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΟΥΜΑ- ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΟΥ- ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, ότι εκτόπισαν με αυτές τις μεθόδους μια γυναίκα; Μα για άλλες περιπτώσεις θα έσκιζαν τα κόκκινα ιμάτια τους και θα διαφαινόταν η υποκρισία τους. Τώρα σώπασαν οι ευαίσθητες.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όταν ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ έκανε μια χυδαία παράσταση με ανήλικα παιδιά και υπήρξε αντίδραση από ανθρώπους της Εκκλησίας, τότε σύσσωμοι οι κουλτουριάρηδες της Ελλάδας και της Κύπρου ( καλημέρα στους Κύπριους φίλους του Λιγνάδη …μήπως τρέμουν;) επαναστάτησαν και κατηγόρησαν τους διαμαρτυρόμενους σαν αρτηριοσκληρωμένους και εκπρόσωπους άλλων εποχών. Ε, ναι οι μοντέρνοι υπερασπίζονταν την παιδεραστία. Τώρα σκάσατε ψευτοκουλτουριάρηδες;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X