ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: ΑΚΕΛ - Τρέμουν τις προτιμήσεις Κατσουρίδη - ΘΥΡΑΣ 9

Θα εκλέξουν δική του Κοινοβουλευτική Ομάδα ο Κατσουρίδης και η ΘΥΡΑ 9

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Διπολική για το ΑΚΕΛ φαίνεται ότι διαμορφώνεται η γνωστή μέθοδος του τριφυλλιού, την οποία έχτισαν για χρόνια και την εκμεταλλεύτηκαν παντοιοτρόπως. Κι επειδή ως είναι γνωστό ο διπολισμός πάντοτε δημιουργεί προβλήματα και ενίοτε αποδεικνύεται καταστροφική για ανθρώπους και οργανισμούς, έτσι και στο ΑΚΕΛ, εν όψει βουλευτικών εκλογών, φαίνεται ότι ο διπολισμός επιτείνεται. Όταν δε γίνεται και συντεταγμένα με μπροστάρηδες επιφανείς – αναγνωρίσιμους ανθρώπους, τότε τα πράγματα τείνουν να είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά.

• Όσοι δεν γνωρίζουν την μέθοδο του τριφυλλιού, να επισημάνουμε ότι μέσω της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το κόμμα της αριστεράς αντλούσε ψήφους, αφού οι οπαδοί της ομάδας ήταν καταγραμμένοι, αφοσιωμένοι και κυρίως επηρεάζονταν από την ηγεσία του ΑΚΕΛ σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις. ΑΚΕΛ και Ομόνοια είναι ακόμη συγκοινωνούντα δοχεία, αλλά από την όλη μέθοδο του τριφυλλιού αφαιρέθηκε ένα σημαντικό κομμάτι.

• Η ΘΥΡΑ 9, οι οργανωμένοι οπαδοί δεν ακολούθησαν την ομάδα μετά την σύμπηξη εταιρείας και την παραχώρηση της ομάδας στον Ανορθωσιάτη Παπασταύρου, δημιουργώντας τεράστιο κενό στον μηχανισμό του ΑΚΕΛ. Ιδιαίτερα στην δεξαμενή των νεαρών ψηφοφόρων του κόμματος, παρατηρείται ότι δεν έχουν καμία πρόσβαση. Σας ενημερώσαμε δια μέσου εκθέσεων κορυφαίων πρακτόρων της ΞΥΠ, που κατοικοεδρεύουν τόσο εντός των ΘΥΡΑΣ 9, όσο και στην Εζεκία Παπαϊωάννου, ότι την μαύρη τρύπα που προκάλεσε η αποσκίρτηση νεαρών Ομοινοιατών δεν μπορούν να την καλύψουν …

• Η ύστατη τους προσπάθεια με τις πρόσφατες κινητοποιήσεις κατά της διαφθοράς να ελκύσουν τους νεαρούς της ΘΥΡΑΣ 9, απέτυχε ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ και τους άφησε εκτεθειμένους, αφού οι νεαροί εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση που αναφέρουν μάλιστα το επικό «ότι αηδιάζουν όλα τα κόμματα και περισσότερο το ΑΚΕΛ». Ήξεραν οι συνάδελφοι της ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ (η κόκκινη ΞΥΠ ας την ονομάσουμε), ότι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, αλλά κατέστη ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ η στρατηγική τους για προσέλκυση των αποσκιρτημένων. Όπως φαίνεται το τελευταίο διάστημα, υπό το καθεστώς πανικού λόγω χαμηλών ποσοστών που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, η ηγεσία μετέρχεται μεθόδων που επιτείνουν τα προβλήματα .

• Όποιοι έχουν αμφιβολία, τους παραπέμπουμε στην αιφνίδια αναβίωση του ΔΗΣΑΚΕΛ, πιστεύοντας ότι θα προσεγγίσουν τους ψηφοφόρους που αγωνιούν για το Κυπριακό και θέλουν λύση . Εξάλλου η δημοσκόπηση της Χαραυγής ήταν ενδεικτική. Το άγχος και η αγωνία οδηγεί σε λάθη.

• Λοιπόν στο πάζλ της αγωνίας προστέθηκε και η εξαγγελία του ΓΙΑΝΝΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗ του πολιτιστικού ιδρύματος 1948, που αποτελεί ΒΡΑΧΙΟΝΑ και μετεξέλιξη της δημιουργίας νέας ποδοσφαιρικής ομάδας. Το επίθετο Κατσουρίδης βεβαίως και προκαλεί αναταραχή στο ΑΚΕΛ, αφού είναι τοις πάσι γνωστό ότι ο αρχηγός της οικογενείας συγκεντρώνει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΕΙΣΜΑ στην βάση του κόμματος. Ακόμη σημαντικός αριθμός ψηφοφόρων πιστεύει ότι ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗΣ, μπορούσε να αναδειχθεί ο ηγέτης του κόμματος, προσφέροντας με την στρατηγική του (φέρει και το προσωνύμιο Δομάζος) στην αναμόρφωση του ΑΚΕΛ. Ωστόσο ακόμη μένει στο περιθώριο γιατί το κόμμα δεν ασχολείται μαζί του.

• Επιστρέφοντας στον υιό Κατσουρίδη να επισημάνουμε ότι στην εξαγγελία του πολιτιστικού ιδρύματος 1948 ανέφερε ότι αποτελεί συνέχεια του εγχειρήματος με την Ομόνοια 1948, όπως ονομαζόταν η ομάδα που συμπήξανε οι της ΘΥΡΑΣ 9, αλλά λόγω αγωγών και λοιπών άλλαξαν κάπως το όνομα. Αντιλαμβάνεται οποιοσδήποτε ότι ο Γιάννος Κατσουρίδης, πολιτικός επιστήμονας με παιδεία και ιδιαίτερη προσέγγιση λόγω και του ευπροσήγορου χαρακτήρα του, πολιτικοποιώντας και σχηματοποιώντας την κατάσταση που περιβάλει την ΘΥΡΑ 9 και τους νεαρούς αποκτά σημαντικό μερίδιο ψηφοφόρων που θα τον ακολουθούν στις επιλογές του. Εξάλλου αρκετοί λένε ότι είναι καιρός να δημιουργηθεί νέο αριστερό κόμμα αφού το ΑΚΕΛ ξέφυγε από τα πιστεύω και ιδεώδη του.

• Αν και δηλώνει ότι το ίδρυμα δεν θα γίνει κόμμα, εντούτοις το οριοθετεί στον χώρο της ριζοσπαστικής αριστεράς, διαπιστώνει κενά εκπροσώπησης ψηφοφόρων, ενώ θα αναλωθεί και σε πολιτικές παρεμβάσεις. Αμάν Γιάννο μου τους άναψες φωτιές... Τι του λες ότι θα παρέμβεις πολιτικά. Ψάχνουν - ψάχνουν που θα οδηγηθούν οι Κατσουριδικοί και οι Θυρα εννιώτικοι ψήφοι και τρελαίνονται.

• Έχουν και το προηγούμενο που επιχείρησαν κάποιοι βουλευτές να μπουν στο οίκημα στην Παλλουριώτισσα και τους εξαπέστειλαν , οπόταν η κατάσταση είναι ιδιαιτέρως αγχώδης για το ΑΚΕΛ. Θα εκλέξουν δική τους Κοινοβουλευτική Ομάδα ο Κατσουρίδης και η ΘΥΡΑ 9 . Ποιους θα υποστηρίξουν; Μέχρι και τον κόκκινο πράκτορα της ΞΥΠ παρακάλεσαν να διερευνήσει το θέμα. Περιμένετε Άντρο και λοιποί της ηγεσίας στο ακουστικό. Ξέρουμε αλλά δεν θα σας αποκαλύψουμε. Λίγο άγχος κάνει καλό στην επιδερμίδα.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αφού καθαρίσουμε την ερχόμενη Δευτέρα από την Τρίτη θα αναπνεύσουμε ανθρώπινα…Να πιούμε τον καφέ μας και να καταναλώσουμε τα εδέσματα μας παρέα με όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους. Κάτι από προσμονή φυλακισμένου μου θυμίζει όταν επίκειται η αποφυλάκιση- ελευθερία του, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X