ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: ΑΚΕΛ προς ΑΛΚαίους - Διώξτε τον ΕΔΕΚίτη από την Αθάνατη

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες ήταν πάντα για το ΑΚΕΛ ΚΟΙΤΙΔΕΣ ΨΗΦΩΝ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• «Δεν θα στήσουμε την ΕΔΕΚ Λάρνακας». Αυτή ήταν εν ολίγοις η παραπομπή στελέχους της Επαγρύπνησης Λάρνακας στα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στην ΑΛΚΗ, η οποία από εδώ και λίγους μήνες περιήλθε στα χέρια του Οικονομικού Διευθυντή της ΕΔΕΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΤΤΟΥΚΗ. Προφανώς ο στενός συνεργάτης του Προέδρου της ΕΔΕΚ, επένδυσε αρκετά λεφτά στο σωματείο, το οποίο βρισκόταν σε κατάσταση ασφυξίας.

• Ωστόσο, η ΑΛΚΗ την οποία το ΑΚΕΛ λοιδόρησε, ξεφτίλισε και έβγαλε στο κλαρί, αφού η ανάμιξη του σωματείου στο σκάνδαλο Δρομολαξιάς επέφερε στον σύλλογο των κυανέρυθρων… ανεπανόρθωτη ζημιά. Αφέθηκε δε στο έλεος της φιλευσπλαχνίας και της αγάπης στο σωματείο του ΑΝΤΗ ΛΟΠΠΑ, ο οποίος κάποια στιγμή λόγω και επαγγελματικών υποχρεώσεων του, θέλησε να αποχωρήσει. Λύση άλλη δεν υπήρχε εκτός από του να δοθεί σε κάποιο επενδυτή στα πρότυπα που ακολουθήθηκαν και στην ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας.

• Αν και ΑΘΑΝΑΤΗ, όπως είναι το προσωνύμιο της η ΑΛΚΗ, κινδύνευε να βάλει λουκέτο, αφού το ΑΚΕΛ και άλλοι πρόθυμοι σύντροφοι, δεν έβαζαν το χέρι στην τσέπη να διορθώσουν τα λάθη που έκαναν όσοι την εκμεταλλεύτηκαν και την έριξαν σαν ΣΤΥΜΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ στον κάλαθο των αθλητικών αχρήστων. Εκ του μακρόθεν παρακολουθούσε η ηγεσία του ΑΚΕΛ παριστάνοντας την αδιάφορη…

• Ε, τότε βρέθηκε ο κ. Κουττούκης, εκ Μόρφου ορμώμενος και έβαλε το χρήμα παραλαμβάνοντας την ΑΛΚΗ από το περιθώριο, για να της δώσει οντότητα και να την βάλει εκ νέου στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Μάλιστα στην Γενική Συνέλευση του σωματείου, η συμφωνία εγκρίθηκε από το σύνολο των μελών ( πλην της ψήφου του ευπαίδευτου δικηγόρου ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ) και όλα προχώρησαν ομαλά.

• Η κίνηση του επενδυτή στα πρότυπα που ακολούθησε ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ στην Ομόνοια ήταν να εμπιστευθεί δικούς του ανθρώπους στο σωματείο, αφού πλέον η ομάδα έγινε εταιρεία και δεν επιβαλλόταν οι παρατρεχάμενοι του Προέδρου, να είναι γνήσιοι Ομονοιάτες. Ε, σ’ αυτά τα πλαίσια ο Κουττούκης προσέλαβε ως προπονητή τον ΚΥΠΡΟ( Ρούλη γνωστότερο) ΜΟΥΖΟΥΡΟ, ο οποίος τυγχάνει και επικεφαλής της φρουράς του Προέδρου της ΕΔΕΚ ΜΑΡΙΝΟΥ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΥ.

• Οπόταν στο ΑΚΕΛ διαπίστωσαν ότι η ΑΛΚΗ, το φωτεινό προπύργιο στον αθλητισμό σε επίπεδο ποδοσφαίρου του ΑΚΕΛ, χανόταν ανυπερθέτως με την είσοδο των ΕΔΕΚιτών. Έτσι και η διαταγή ήταν σαφής και ξεκάθαρη. Πρέπει πάση θυσία η ΑΛΚΗ να φύγει από τα χέρια του Κουττούκη και των λοιπών ΕΔΕΚιτών. Εξάλλου, όπως προαναφέραμε με άλλη ευκαιρία στον προεκλογικό για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, το ΑΚΕΛ θα χτυπήσει ανηλεώς την ΕΔΕΚ, αφού ξέφυγε από τα πλοκάμια του και θα την χαρακτηρίζει συμπολιτευόμενο κόμμα.

• Οπόταν άρχισε ο πυγμαχικός αγώνας και καθότι και οι ΕΔΕΚίτες γνήσιοι πυγμάχοι (γροθιά το έμβλημα) με αποτέλεσμα οι ανταλλαγές γροθιών-ντιρέκτ να γίνονται επί καθημερινής βάσης. Κάποια δε ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας, λες και οι ροσομπλού της Λάρνακας θεωρούσαν ότι έχουν τα χρώματα θα έχουν και την χάρη της ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ ( καλημέρα Ζαβρέ και Κώτσιο Ξ. ερχόμαστε με Μέσι- Φατί) προσέφεραν πρόσφορο έδαφος για να επιδιώξουν την επιδρομή στην ΑΛΚΗ.

• Εξάλλου, οι ποδοσφαιρικές ομάδες ήταν πάντα για το ΑΚΕΛ ΚΟΙΤΙΔΕΣ ΨΗΦΩΝ. Δεν θα άφηναν για πολύ να τους ξεφύγει η ΑΛΚΗ. Που θα πάει η ομάδα; Ε, καλά δεν την έσυραν στα δικαστήρια και της άλλαξαν όνομα; Θα το ξανακάνουν εκ του μακρόθεν από τα γραφεία της Εζεκία Παπαιωάννου. Φτάνει να φύγει ο Κουττούκης και οι άλλοι ΕΔΕΚίτες.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Υπερβολή έως και ασύγγνωστη βλακεία συνιστά η χρησιμοποίηση του στρατού για επιβολή της τάξης έναντι των εχθρών που θα διακινούνται σε Λεμεσό-Πάφο. Άστε που είναι παράνομο να επιτάσσεις στρατό παραπέμπει και σε ψήγματα ναρκισσισμού και αππώματος με πινελιές δικτατορίας.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X