ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: ΑΚΕΛ Κερύνειας - Ο Πάμπος Παπαγεωργίου αντίπαλος της Μαύρου

Μετά την απόσυρση του Χρίστου Χριστόφια άλλος αντίπαλος για την βουλεύτρια

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Τιτανομαχία με συντροφικά μαχαιρώματα και όλων των ειδών κόκκινες αναταραχές θα προκύψουν από την μάχη για κατάληψη της βουλευτικής έδρας στην επαρχία Κερύνειας από δυο σημαίνοντα και πετυχημένα στελέχη του ΑΚΕΛ. Αν και σε εκλογές όλα είναι στην ημερησία διάταξη, εντούτοις η εν λόγω κόκκινη μάχη, προκαλεί συνειρμούς, απορίες και εν γένει προκαλεί ενδιαφέρον και σασπένς. 

• Σ’ αυτή την μάχη θα ριχτούν τα εμβληματικά στελέχη του ΑΚΕΛ ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΟΥ και ΠΑΜΠΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, που έχουν και οι δυο την δική τους ιστορία και προσφορά στην κοινωνία από διαφορετικές επάλξεις, αλλά με κοινή πυξίδα την εργατικότητα και ευρυμάθεια που θα πρέπει να χαρακτηρίζει τους πολιτικούς. Ως εκ τούτου μπορεί για τον ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ και το ΑΚΕΛ να είναι ωφέλιμο, αφού η μάχη θα επιφέρει συσπείρωση και ψήφους, αλλά το αποτέλεσμα παραπέμπει στο ότι κάποιο εκ των δυο στελεχών δεν θα καταφέρει να εισέλθει στο Κοινοβούλιο σε μια εποχή που το επίπεδο της νομοθετικής εξουσίας… φθίνει.

• Λοιπόν, ο κόκκινος πράκτορας της ΞΥΠ, σας ενημερώνει ότι η εν λόγω τιτανομαχία Μαύρου-Παπαγεωργίου προκάλεσε και τις ανάλογες συζητήσεις τόσο στην Εζεκία Παπαϊωάννου, όπου και το στρατηγείο του ΑΚΕΛ, αλλά και ευρύτερα σε κομματικές συγκεντρώσεις και άλλες λαϊκές οργανώσεις. Για πολλούς το αποτέλεσμα είναι προβλεπτό, αλλά αρκετοί αναφέρονται σε παραμέτρους που θα επηρεάσουν την βούληση των Κερυνειωτών συντρόφων, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η θέληση της ηγεσίας.

• Όσοι παρακολουθούν την δράση της ΞΥΠ, διαπίστωσαν ότι τους ενημερώσαμε για την πρόθεση του ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ υιού του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, αείμνηστου ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ να διεκδικήσει την βουλευτική έδρα και να εισέλθει στον στίβο της υφαρπαγής πολιτειακών αξιωμάτων μέσω της εν λόγω μάχης. Στην πορεία τόσο η οικογένεια Χριστόφια όσο και η ηγεσία προβληματίστηκαν και με την ανάθεση νέων καθηκόντων στον Χρι-Χρι (Επαρχιακός οργανωτικός Λευκωσίας-Κερύνειας) αποσύρθηκαν από την μάχη. Βλέπετε θα ήταν οδυνηρό για το παιδί να αρχίσει την καριέρα του με ήττα και να πληγωθεί η ψυχοσύνθεση του.

• Ιδού το ερώτημα που πλανάται. Πληγώθηκε όμως έως και εκνευρίστηκε η οικογένεια Χριστόφια και προφανώς και ο Άντρος Κυπριανού που δεν τους χαλάει χατίρι και θέλησαν να αμφισβητήσουν την Ελένη Μαύρου; Ο κόκκινος πράκτορας επιμένει στις εκθέσεις του, ότι πάση θυσία ήθελαν να βάλουν ισχυρό αντίπαλο έναντι της Μαύρου, η οποία κινείται σε δικά της κανάλια και είναι σε κάποιο βαθμό αυτόνομη και αυτόφωτη, ώστε να μην κερδίσει εκ νέου την βουλευτική έδρα.

• Και αυτός είναι ο επιφανής οικονομολόγος και καθηγητής Πανεπιστημίου και πρώην βουλευτής ΠΑΜΠΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. Με την επίκληση ότι μετά την φυγή ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΥΑΓΟΡΟΥ, χρειάζεται το γραφείο οικονομικών μελετών του κόμματος ενίσχυση, πρότειναν τον κ. Παπαγεωργίου ο οποίος και θα πλαισιώσει τον νεαρό ΧΑΡΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ. Ο κ. Πολυκάρπου είναι επικεφαλής του γραφείου οικονομικών μελετών και παρεμπιπτόντως θα είναι και υποψήφιος βουλευτής στην επαρχία Λευκωσίας. Σημειώνεται ότι ο κ. Παπαγεωργίου διετέλεσε βουλευτής Κερύνειας την περίοδο 2011-2016, διαδεχόμενος την Ελένη Μαύρου.

• Οι εσωκομματικές ίντριγκες ενίοτε κρύβονται στο σκοτάδι, αλλά προκαλούν και παρενέργειες. Ξέρουν δε στο ΑΚΕΛ και κυρίως όσοι εποφθαλμιούν την περιθωριοποίηση της, ότι η Μαύρου δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά σκληρό καρύδι, που θα παλέψει και έχοντας σημαντική προσφορά στα πολιτικά και εσωκομματικά δρώμενα. Αξιοσημείωτο είναι ότι ε όλα αυτά τα χρόνια ήταν πάντα δίπλα στους Κερυνειώτες και ιδιαίτερα στους συγχωριανούς της Δικωμίτες.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τρελαίνονται να βασανίζουν τους ταλαιπωρημένους πολίτες, με ατάκες ότι θα σκεφτούμε αν θα χαλαρώσουμε τα μέτρα και κουνώντας συνεχώς το δάκτυλο να είναι προσεκτικοί και κυρίως να υπακούουν τους επιδημιολόγους- κυβερνήτες. Και ιδιαίτερα το νέο τηλεοπτικό αστέρι -πότε βρίσκει χρόνο να κάνει άλλες δουλειές;- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΟΥΤΗΣ που χωρίς να σκάσει ένα χαμόγελο και να πει μια γλυκιά κουβέντα στην κοινωνία, συνεχίζει με κατεβασμένα τα μούτρα να μας φοβίζει. Λες και του χρωστάμε και το δάνειο μας έγινε μη εξυπηρετούμενο κατά τις ατάκες του συρμού…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση