ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: ΑΚΕΛ-ΔΗΣΥ: Εσωκομματικά μαχαιρώματα, διαβολές και μαύρη προπαγάνδα

Ιχνογραφούν το πορτρέτο της ψυχής των Κυπρίων και τους καθοδηγούν στην ακατάσχετη τουιτερολογία

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Σε μια περίοδο που οι άνθρωποι τρέμουν μπροστά στην αβεβαιότητα του μέλλοντος οι υποψήφιοι βουλευτές μάχονται μέσω των Μέσων Κοινωνικής δικτύωσης να προσελκύσουν κοινό.

• Δεν γνωρίζουμε αν οι επικοινωνιολόγοι τους ή έστω οι ψυχολόγοι τους είναι αυτοί που ιχνογραφούν το πορτρέτο της ψυχής των Κυπρίων και τους καθοδηγούν στην ακατάσχετη τουιτερολογία (αδόκιμη έκφραση αλλά για την προκειμένη περίπτωση ιδανική) σαν μέσο προσέλκυσης ψηφοφόρων. Ωστόσο σ’ αυτή ειδικά την περίοδο καταγράφεται, σαν ένδειξη-πρακτική ανθρώπων που δεν έχουν σχέση με το περιβάλλον που διαβιούν.

• Η συμπίεση της οικονομικής δεινότητας των Κυπρίων είναι τέτοια που πνίγει κυριολεκτικά τις όποιες επιθυμίες. Και δεν γνωρίζουμε, αν βλέποντας τους μελλοντικούς εκπροσώπους τους στο Κοινοβούλιο, νιώθουν την ανάγκη να τους στηρίξουν ή να τρέξουν όσο το δυνατό πιο μακριά, γιατί πιστεύουν ότι μ’ αυτούς τους ανθρώπους δεν τους ενώνει απολύτως τίποτε. Εξάλλου, αυτοί έχουν τους επικοινωνιολόγους και τους ψυχολόγους και τους καθοδηγούν…

• Εσωκομματικά μαχαιρώματα, διαβολές και μαύρη προπαγάνδα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που περιγράφουν την κατάσταση στα κόμματα. Ιδιαίτερα στα μεγάλα, όπου η μάχη για επικράτηση είναι αδυσώπητη, η κατάσταση ξεφεύγει οποιουδήποτε ελέγχου και μετατρέπει τα κόμματα σε αρένα όπου οι πυγμάχοι προσπαθούν με χτυπήματα να εξουδετερώσουν τους αντιπάλους.

• Ιδιαίτερα σε ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ, όπου και η κόντρα είναι μεγαλύτερη παρατηρείται διαρκής εσωκομματική ρήξη και οι ηγεσίες προσπαθούν με διάφορους τρόπους να κατευνάσουν τα πνεύματα, αν και δύσκολα τα καταφέρνουν.

• Παρά ταύτα τα συναγωνιστικά-συντροφικά μαχαιρώματα βρίσκονται στην ημερησία διάταξη και σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις καταφέρονται με δύναμη για να προκαλέσουν τραύματα στους εσωκομματικούς αντιπάλους, ασύμβατα με τον προεκλογικό αγώνα και την προοπτική εκλογής τους.

• Εξάλλου χωρίς προεκλογικό αγώνα και σε πρωτόγνωρες συνθήκες δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να αποδομούν τους εσωκομματικούς αντιπάλους τους, αφού οι ψηφοφόροι είναι κρυμμένοι στα καταφύγια τους.

• Ιδιαίτερα σε Λευκωσία και Λεμεσό η μάχη των υποψηφίων ΑΚΕΛ-ΔΗΣΥ βρίσκεται στα φόρτε της και κανείς δεν μπορεί να προδιαγράψει το αποτέλεσμα. Οι αποκαλύψεις ονομάτων-διευθύνσεων μέσω της λίστας Γιωρκάτζη, αλλά και όσα θα ακολουθήσουν οσονούπω, με άλλου είδους εκρήξεις που θα συνταράξουν το πολιτικό σκηνικό προδιαγράφουν την εσωκομματική κατάσταση στα δυο μεγάλα κόμματα. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για εμάς που ελέω επαγγέλματος και διαστροφής ασχολούμαστε με τέτοιου είδους σπορ, αλλά και με όλους εκείνους που αγαπούν το κομματικό κους-κους και παρασκήνιο.

• Και τα ερωτήματα είναι πολλά το δε άγχος κορυφώνεται. Θα καταφέρουν να επανεκλεγούν οι νυν βουλευτές; Ποιος εκ των νέων θα μπει σφήνα; Η ηγεσία ποιο θα στηρίξει στα κρυφά; Θα πληρώσουν το κόστος από τα λάθη της Κυβέρνησης οι μεν και της ηγεσίας τους οι δε; Ζοφερές καταστάσεις που μάλλον οδηγούν σε διαδικασίες που αγχώνουν περισσότερο τους υποψηφίους.
• Ποιοι θα είναι οι βουλευτές του κορωνοιού και θα καταγραφούν στην ιστορία θα γνωρίζουμε τον Μάιο. Μέχρι τότε θα σας ενημερώνουμε για το εσωκομματικό παρασκήνιο.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όταν στον αθλητισμό και πολιτισμό, που υποτίθεται καταδεικνύει το επίπεδο μιας χώρας και συμμετέχουν οι βασικοί παίκτες της κοινωνίας, η οποία και προσπαθεί να ανέβει κατηγορία, συμβαίνουν όσα παρακολουθούμε ή ακόμη και δεν γνωρίζουμε αφού επιμελώς κρύβονται, τότε φανταστείτε τι πάγκο διαθέτει η ομάδα. Μάλλον δεν γλιτώνει την διαβάθμιση…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X