ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Αδειάζει τον Καθηγητή-θαυμαστή του Κουφοντίνα ο Πρύτανης

Συνεχίζεται ο πόλεμος επικράτησης στους Οικολόγους

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Τρομάζει η σιωπή τους. Κάνουν ότι δεν ακούν οι εύθικτοι καθηγητές του Πανεπιστημίου Κύπρου και όχι μόνο όταν ο συνάδελφος τους ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΜΠΑΖΟΣ υπέγραψε διακήρυξη υπέρ του τρομοκράτη-εκτελεστή της 17 Ν ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ. Τελικά μετατράπηκαν και οι καθηγητές Πανεπιστημίων από φάροι στην κοινωνία ,ουσιαστικά τροχονόμοι-καθοδηγητές προς μια κατεύθυνση. Μετατρέπονται και αυτοί ευνοούμενοι του συστήματος και τοποθετούνται αναλόγως της ιδεολογικής κατεύθυνσης του συναδέλφου τους ενίοτε και από την κακώς εννοούμενη συναδελφική αλληλεγγύη.

• Δηλαδή αν κάποιος καθηγητής του Πανεπιστημίου Κύπρου υπέγραφε υπέρ του Κασιδιάρη τι θα γινόταν σήμερα; Θα ενεργοποιούνταν όλα τα δημοκρατικά αισθήματα των καθηγητών και θα έβγαιναν στα κανάλια, με μπροστάρηδες τους ΚΩΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ-ΧΑΡΙΔΗΜΟ ΤΣΟΥΚΚΑ-ΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΙΑΝΗ για να μας νουθετήσουν και να μας καθοδηγήσουν. Τώρα άκρα του τάφου σιωπή, που λέει και ποιητής. Αν μας επιτρέπουν άκομψα και χωριάτικα οι πεφωτισμένοι-δημοκράτες καθηγητές των Πανεπιστημίων να το περιγράψουμε με την ρήση «κόρωνος κορώνου εν ιφκάλει μάτι»

• Στα πλαίσια της δημοσιογραφικής διερεύνησης ψάξαμε εμείς για τοποθέτηση, από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου ΤΑΣΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ, εκεί όπου ανήκει και ο θαυμαστής του Κουφοντίνα, αν. Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος κοινωνικών και πολιτικών επιστημών Σταύρος Τομπάζος. Προφανώς με βαριά καρδιά -αν ήθελε μπορούσε να το καταθέσει σε ανακοίνωση- μας διεμήνυσε μέσω μηνύματος για να αποφύγει τις ερωτήσεις τα εξής: «Ο Κουφοντίνας καταδικάστηκε για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου. Η τοποθέτηση του συναδέλφου είναι εντελώς προσωπική και δεν εκφράζει το Πανεπιστήμιο Κύπρου».

• Αδειάζει τον συνάδελφο του καθηγητή, αλλά μέχρις εκεί εξαντλούνται τα ιδεώδη που καλλιεργούν στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για το οποίο σπαταλούνται εκατομμύρια Ευρώ από τους φορολογούμενους πολίτες για να εμπνέονται οι καθηγητές του και να στηρίζουν ελεύθερα τρομοκράτες. Καλό παράδειγμα δίνεται στους φοιτητές σας. Το θέμα όπως πληροφορούμαστε θα τεθεί και προς συζήτηση στην Βουλή εκεί όπου θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις όλοι οι προύχοντες του Πανεπιστημίου Κύπρου.

• Πάμε λοιπόν σε άλλο θέμα. Τσαντίστηκαν οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ με το δημοσίευμα μας ότι μετατράπηκαν σε «ιδεολογικό αχταρμά και πόλεμος μεταξύ Θεοπεμπτικών και Περδικικών» εκδίδοντας ανακοίνωση ότι δεν κοιτάζουν δεξιά- αριστερά, παρά μόνο πράσινα. Έλα όμως που η ΞΥΠ επιμένει ότι ο πόλεμος μαίνεται και η επικράτηση θα αφήσει σημάδια στους Οικολόγους εν όψει βουλευτικών εκλογών. Χαρακτηριστικές είναι οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την ένταξη στο κίνημα, ως αριστίνδην υποψηφίων, των ΘΕΑΝΩ ΚΑΛΑΒΑΝΑ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ που κλίνουν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση στο Κυπριακό. Ανατρίχιασε ο Περδίκης όταν διάβασε το τούιτ της κ. Καλαβανά που έγραφε ότι η Κύπρος κατοικείται από ελληνόφωνους Χριστιανούς και όχι έλληνες κατά συνείδηση και προσπαθεί να εντάξει κάποιον ημέτερο στα ψηφοδέλτια αλλά αντιδρούν οι ομαδάρχες του νυν Προέδρου ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ. Βλέπετε θέλουν να επιβάλουν μια νέα τάξη πραγμάτων στους Οικολόγους και να τους σύρουν – καταστήσουν ουρά της συνεργασίας ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ με προοπτική να αποκομίσουν κάτι στις Προεδρικές εκλογές.

• Για να δούμε πως θα προσαρμοστούν στους Οικολόγους και οι πλατφορμιστές της ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, που αποτελείται κυρίως από κουρεμένους καταθέτες της Λαϊκής τράπεζας. Θα έχουν αρκετή δουλειά για να καταφέρουν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα , αφού οι περισσότεροι όπως οι τραγουδιστές Χατζηγιάννης- Κωνσταντίνα, οι ηθοποιοί Κώστας και Τόνυς Δημητρίου, ο Φώτος Φωτιάδης, δεν έχουν γνώση περί των ιντρίγκων-δολοπλοκιών και λοιπών που ταλανίζουν τα κόμματα. Φυσικά θα έχουν ως καθοδηγητή τους και επικοινωνιολόγο τον ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΡΑΣΧΟ -στον οποίο ειρήσθω εν παρόδω ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα- ο οποίος γνωρίζει τα μονοπάτια και θα τους τα σηματοδοτήσει.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Κάθε λαός έχει αποθέματα υπομονής και ανοχής. Οι Ολλανδοί από την πρώτη μέρα που επιβλήθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας... επαναστάτησαν. Εμείς έγκλειστοι εδώ και ένα χρόνο ακόμη αντέχουμε και υπομένουμε. Ωστόσο, δεν είναι ανάγκη να εξαντλήσουν και το έσχατο απόθεμα οι σοφοί επιδημιολόγοι-κυβερνήτες και η Κυβέρνηση που υπακούει…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X