ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πίνακες Γ. Γαβριήλ: Γυναίκα με το λουρί και μορφή σκύλου και οι ερμαφρόδιτοι ΔΗΣΥ- Κυβέρνηση

Τους ψήφισαν τους Συναγερμικούς άθεοι που αρέσκονται να βλέπουν τον Χριστό γυμνό, πολέμιοι της ΕΟΚΑ που χαρακτηρίζουν ολετήρα τον Αρχηγό της Γρίβα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Πάντως αν ρωτήσει κάποιος οποιονδήποτε Ευρωττοπουζοκυπραίο ποιο γνωρίζει περισσότερο, τον Βαν Γκόγκ ή τον ΓΙΩΡΓΟ ΓΑΒΡΙΗΛ, σίγουρα θα απαντήσει τον δεύτερο και μάλιστα θα επιχειρηματολογήσει για τα έργα του. Για τον Βαν Γκόγκ ενδεχομένως να ρωτήσει σε ποια ομάδα αγωνίζεται ως ποδοσφαιριστής και αν έβαλε αρκετά γκολ. Αυτό που ήθελε πάντως το κατάφερε ο κ. Γαβριήλ με τους πίνακες του. Έγινε θέμα συζήτησης, αφορμή διχασμού, επίδειξη θεατρινισμού αλλά και απόδειξη ότι τίποτε δεν λειτουργεί σωστά σ’ αυτό τον τόπο και απλώς επιβιώνουμε λόγω της ανάγκης του Ύψιστου, να προστατεύει τα αδύναμα και ολίγο τι με ειδικές ανάγκες κατασκευάσματα του.

• Πως διαφορετικά θα άκουγες τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης ΘΕΟΔΟΣΗ ΤΣΙΟΛΑ να μιλάει χαμηλόφωνα-λες και δεν ήθελε να ακουστεί και φοβόταν την ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ - και να επικαλείται άλλες εργασίες για να αποχωρήσει από την συζήτηση στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Βουλής. Και τι μας είπε ο Θεοδόσης ο Κοτσινοχωρκάτης για την απόφαση της Κυβέρνησης να μην προχωρήσει η πειθαρχική δίωξη και να λογοδοτήσει για τα έργα του, που ο κ. Γαβριήλ όντας εκπαιδευτικός φιλοτέχνησε και εν πολλοίς προσβάλουν τα θεία και παρουσιάζουν αρκετούς να δέχονται τα ούρα του (μεγάλη κατανάλωση υγρών αποβλήτων έχεις Τζιόρτ Γκάβριλ και πρέπει να το κοιτάξεις μπας και υποκρύπτει κάτι η συνεχής αποβολή…).

• Μας είπε το θεσπέσιο και θεόρατο. Η Κυβέρνηση λέει αποφάσισε να σταματήσει την πειθαρχική δίωξη γιατί το ζήτησαν οργανωμένα σύνολα και υπήρξε αντίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αμάν τα χάπια μου. Δηλαδή η Κυβέρνηση στις αποφάσεις της ανατρέχει στο facebook, instragam και αναλόγως τι γράφει ο κάθε αθκιασερός λαμβάνει αποφάσεις. Α, γι’ αυτό ο Νίκαρος και οι Υπουργοί του δεν πήραν καμία απόφαση χθες, αφού ήταν εκτός λειτουργίας τα εν λόγω μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έλεος ρε. Αυτοί μας κυβερνούν δηλαδή; Όσο για το άλλο που μας είπαν ότι η απόφαση λήφθηκε λόγω αντιδράσεων οργανωμένων συνόλων, προφανώς θα εννοούσαν την Ειρήνη, την παρέα της Ατταλίδου και 5-6 ευαισθητούληδες , ψευτοκουλτουριάρηδες ακαδημαικούς που τα παίρνουν χοντρά από τους μακάκες φορολογούμενους πολίτες μέσω των ψηλών μισθών στα Πανεπιστήμια και προσδοκούν να μας γλιτώσουν με φιλοσοφίες του καφενέ…

• Για να ολοκληρωθεί το πακέτο προφανώς και ο ευαίσθητος ΔΗΣΥ που στήριξε τον Γαβριήλ έδειξε ότι γνωρίζει καλά το ακροατήριο του. Όλοι οι υποστηρικτές του ΔΗΣΥ και της Κυβέρνησης χαίρονται όταν διακωμωδούν τον Χριστό, παρουσιάζουν τον Τζορτ Γκάβριλ να ουρεί στον Αρχηγό της ΕΟΚΑ, να λοιδορεί το γυναίκειο φίλο και άλλα συναφή. Αυτοί τους ψηφίζουν. Οι ευαισθητούληδες-αθκιασεροί του φέισμπουκ. Κλασική περίπτωση ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗΣ πολιτικής που στους ψηφοφόρους του στα εθνικόφρονα σωματεία ψέλνει άλλα και στα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία μας, το παίζουν προοδευτικοί και διεθνιστές. Μετά ψάχνουν σε βαθυστόχαστες αναλύσεις γιατί χάνουν ψήφους και απλώς δεν φάνηκε η ήττα τους γιατί ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ είναι εν ολίγοις αχάπαροι και κατρακύλησαν. Μπορεί και να θεωρείται υποκλοπή ψήφου η στάση του ΔΗΣΥ, όπως διατυπώθηκε και από την ανυπαρξία των βουλευτριών του ΡΙΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ και ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΙΡΙΔΟΥ στην χθεσινή συνεδρία. Άφησαν όλους να επιτεθούν στον ΠΡΌΔΡΟΜΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ χωρίς καν μια τυπική στήριξη. Ε, ναι αφού και αυτές και όλους τους υπόλοιπους του ΔΗΣΥ τους ψήφισαν άθεοι που αρέσκονται να βλέπουν τον Χριστό γυμνό, πολέμιοι της ΕΟΚΑ που χαρακτηρίζουν ολετήρα τον Αρχηγό της Γρίβα, ψηφοφόροι που θέλουν την γυναίκα – φυτό και με λουρί να την τραβούν, αρκετοί που ουρούν στον Αναστασιάδη, τον Αρχιεπίσκοπο και την Αστυνομία, Ομονοιάτες. Όλοι αυτοί τους ψήφισαν. Συγχαρητήρια και εις ανώτερα.

• Εντέχνως δεν παρουσιάστηκαν πίνακες του Γαβριήλ που διακωμωδούν, λοιδορούν την γυναίκα και την παρουσιάζουν σκυλί που το τραβάει κάποιος με λουρί. Ξέρετε τους αρέσει αυτό και τους ΑΚΕΛικούς και τους Συναγερμικούς και όλους τους υπόλοιπους να παρουσιάζονται οι μάνες, οι γυναίκες, οι αδελφές, οι εγγονές, οι γκόμενες, οι αγαπημένες τους, σαν σκύλες που τις τραβούν με το λουρί. Ακόμη δε τρελαίνονται οι πάντες, όταν αντί για κεφάλι η γυναίκα έχει φυτό, λουλούδι, στάχυα, αλλά ποτέ κεφάλι με μυαλό. Κι αν ρε μάγκες κάποιος στον δρόμο αποκαλέσει μια από τις γυναίκες της ζωής σας σκύλα που την τραβάς με λουρί τι θα κάνετε; Θα του πείτε είναι τέχνη του ζωγράφου και έτσι ήθελε να παρουσιάσει τις γυναίκες;

• Όσο για τις ευαίσθητες γυναικείες οργανώσεις αντιδρούν για τις ποσοστώσεις στα κέντρα λήψης αποφάσεων και θέλουν περισσότερους διορισμούς, αλλά όταν τις λοιδορούν, υποτιμούν και εξευτελίζουν… σιωπούν. Μην ξεχάσουμε δε τον πίνακα με την σκύλα και το λουρί να τον αφιερώσουμε στην Πρόεδρο της Βουλής ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που πρώτη στήριξε τον ζωγράφο Τζόρτζ Γκάβρι (καλλιτεχνικό που του προσδώσαμε) και κάλεσε όλους να τον χειροκροτήσουν. Ας αγοράσει τον πίνακα και να τον δωρίσει στα εθνικόφρονα σωματεία Τρούλων μαζί με τον άλλο που απεικονίζει γυμνό τον Χριστό και να τους εξηγήσει για το όραμα του καλλιτέχνη.

• Πάμε και πιο κάτω. Αλλά και ο Αρχηγός Αστυνομίας ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, ορίτζιναλ Ευρωττοπουζοκυπραίος, ακολουθεί την κλασική κυπριακή παγκόσμια πατέντα «κρύψε να περάσουμε». Καλά ρε φίλε Στελλάρα δεν σας έθιξαν οι πίνακες που παρουσιάζουν τους αστυνομικούς ως τους χειρότερους στον πλανήτη που τους αξίζει μόνο κατούρημα; Έτσι προστατεύεις το σώμα ως επικεφαλής; Μα καλά δεν θίγεστε με τίποτε καλοί μου άνθρωποι. Τόση πια τσίπα έχετε που και να σας ουρούν το απολαμβάνετε; Καλά ότι οι παγκοσμίου φήμης ψυχολόγοι – ψυχίατροι μόλις επιχείρησαν να ανιχνεύσουν τον ψυχισμό και την συμπεριφορά των Ευρωττοπουζοκυπραίων, πρώτα έσκισαν τα πτυχία τους και μετά κατέληξαν σε ψυχιατρείο, είναι πλέον πασίγνωστο.

• Αλλά και ο Αρχιεπίσκοπος μας και οι άλλοι ευαίσθητοι Συνοδικοί που για τα πάντα έχουν άποψη δεν θίχτηκαν από τους πίνακες του κυρίου που υβρίζει τα θεία; Αν ήταν για άλλα θέματα θα έκαναν πόλεμο και θα φώναζαν αλλά γι’ αυτά σώπασαν. Μέχρι και ο Μητροπολίτης Μόρφου δεν μίλησε Εκτός κι αν ήταν μαζί ΕΔΟΝόπουλα με τον Γαβριήλ στις κατασκηνώσεις- αναμορφωτήρια των Περβολιών και εκτιμά την φιλία τους.

• Πάντως ο θίασος Ρένας Χαραλαπίδου και Ατταλίδου έδωσαν άλλη μια παράταση. Εκτός των άλλων είναι η Επιτροπή που ασχολείται με τις πράξεις μεμονωμένων ατόμων λες και δεν υπάρχουν γενικότερα προβλήματα . Οπόταν υπομονή και οι νέες παραστάσεις του θιάσου θα δοθούν προσεχώς με φαντασμαγορικές εκπλήξεις. Όμως η Ειρήνη Χαραλαμπίδου που υπερασπίστηκε με πάθος τον καλλιτέχνη γιατί δεν αγόρασε τον πίνακα που παρουσιάζει τον Χριστό Ομονοιάτη χούλιγκαν σε μηχανή; Θα χαίρονταν αρκετά οι ΑΠΟΕΛίστες υιοί και σύζυγος της να τον έβλεπαν καθημερινά.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Παραλίγο να κηρύξουν μέρα εθνικού πένθους. Δεν μαράζωσαν και δεν συγκινούνται ούτε στις επετείους της εισβολής όσο χθες που οι παγκόσμιοι ματάκηδες του φέισμπουκ τα έκλεισαν όλα…Τόση πια εξάρτηση που έγινε μάλλον αρρώστια.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση