ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Persona non grata η Υφ. Πρόνοιας - Διάβημα στον Χριστοδουλίδη

Σκόρπιες πιπεράτες σκέψεις περί καρτέλ ράπιντ - Χαραλαμπίδου - Βύρα - δήμαρχο Λεμεσού

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

 ΤΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ – ΦΙΛΗΣ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ

- Πως τα κατάφερε αυτό το κορίτσι; Πρόκειται για ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ολκής που μπορεί να διδάσκεται και ως παράδειγμα προς αποφυγή στους κλάδους πολιτικών επιστημών. Δηλαδή να καταφέρνεις να έχεις απέναντι σου ΟΛΑ τα κόμματα - οργανώσεις και παράλληλα να μην επιτυγχάνεις τον στόχο που εξαγγέλλεις. Άλλη μια φαεινή ιδέα του Προέδρου της Δημοκρατίας, αφού ο διορισμός της ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ στο Υφυπουργείο Κοινωνικής πρόνοιας, αποτελεί προσωπική του επιλογή, με την συνδρομή και παρότρυνση φυσικά της Πρώτης Κυρίας, καθότι φίλη της και συνεργάτης στο παρελθόν.

• Τώρα ας ξεμπερδέψουν ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ και ΦΙΛΙΠΠΑ από την δράση της Μαρουλλούς του Βαντζελή, η οποία κατάφερε να προκαλέσει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ στα κόμματα (κηρύχθηκε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ), με το θέμα της ανέγερσης των δομών φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων μεταναστών, εισπράττοντας μέχρι στιγμής 9 ΟΧΙ από δήμους και κοινότητες, που δεν τις θέλουν στην επικράτεια τους. Άκρως ανησυχητικό θεωρείται και το ότι μόλις χθες η Ευρωπαϊκή Ένωση ενέκρινε χρηματοδότηση 23 εκατομμυρίων Ευρώ γι’ αυτό τον σκοπό, αλλά τελικά μάλλον δεν θα απορροφηθούν τα κονδύλια, αφού για να εκταμιευτούν θα περιμένουν να δουν τα έργα να υλοποιούνται.

ΕΦΗΣΥΧΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

• Περίμεναν το δίδυμο ΝικΧρι - Φιλι από μια δημοσιογράφο, να μπορεί να επικοινωνήσει το θέμα, να καθησυχάσει τις κοινότητες, να επεξηγήσει τους στόχους και την δράση μέσω των δομών ανηλίκων, αλλά εφησυχασμένη και χαλαρή, στο πολυτελές της γραφείο, συζητούσε μαζί με τις φίλες της που διόρισε να την περιστοιχίζουν στο Υφυπουργείο Πρόνοιας, τα κουτσομπολιά, το λάιφ στάιλ και την μεγαλοδικηγόρο που κινείτο σε χώρους δεξιώσεων και έκανε αρπαχτές μέσω διαφόρων τεχνασμάτων και πυραμίδων. Ε, μέχρι να ανταλλάξουν πληροφορίες αν την είχαν προσέξει σε κάποια event των σοσιαλιτέ (άτε ούστ που θα πείτε δέστε τους χώρκατους που έμαθαν και τέτοια, εμείς στο Παλαιχώρι τα κάναμε από μικροί), αν πήγαν στο περιβόητο πάρτι της που φόρεσαν όλα τα κορίτσια κόκκινα (καλό βίτσιο κι αυτό της ελίτ, προφανώς για να καταδείξει ότι θα πάρουν όλες φωτιά κάποια στιγμή στην προσωπική τους ζωή, γιατί η ψυχή τους είναι καμένη…ποζάβλι), περνούν οι μέρες και η δουλειά τους δεν γίνεται… Ε, καλά ποιος βιάζεται; Το χρήμα να πέφτει, το σόου να γίνεται και η φίλη τους η Φιλίππα να είναι καλά που θα της σώσει κι αυτές…

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ - ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

• Όπως μας πληροφορεί όμως ο κοκκινοτρίχης πράκτορας της ΞΥΠ (παρέστη στην εορτή των κόκκινων, φορεμάτων όπως περιγράψαμε πιο πάνω) που περιφέρεται και στο Υφυπουργείο Πρόνοιας ήδη η Μαριλένα Ευαγγέλου δέχτηκε τις πρώτες παρατηρήσεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος έγινε δέκτης παραπόνων και λοιπών διαβημάτων απ’ όλα τα κόμματα – πλέον και οι Οικολόγοι άλλαξαν στάση μετά την αποχώρηση Θεοπέμπτου - Ατταλίδου - αφού δέχονται κι αυτά (κόμματα) την ΟΡΓΗ και την μήνη των κατοίκων διαφόρων περιοχών που επιχειρήθηκε να κτιστούν οι δομές ανηλίκων. Κανείς δεν θέλει στην επικράτεια τέτοιου είδους κτίσματα, βλέποντας καθημερινά τι συμβαίνει σε αντίστοιχες στην Πάφο, όπου συχνά - πυκνά προκαλούνται καβγάδες, ζημιές και ανησυχίες.

ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΛΕΕΙ ΣΙΓΑΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ - ΟΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΧΑΛΙ

• Δέησε δε μετά την ΕΔΡΑΙΩΣΗ των αντιδράσεων, ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ακόμη και αριστερούς Δημάρχους, αλλά και αρκετούς εκ των δημοτικών συμβούλων ΔΗΣΥ - ΔΗΚΟ- ΕΔΕΚ - ΔΗΠΑ – προφανώς το ΕΛΑΜ ήταν εξαρχής αντίθετο - να επαναστατήσουν και να ταχθούν στο πλευρό των κατοίκων, να ρίξει κάποιες ατάκες δια τηλεφώνου στον ΑΝΤ1. Και τι μας είπε η ποιήτρια; Μα δεν είναι δομές για ασυνόδευτους ανήλικους μετανάστες, αλλά σπιτάκια που θα διαμένουν παιδιά που η ζωή τους φέρθηκε απαίσια και τα πέταξαν οι γονείς τους που θα ανεγερθούν. Ποιος θα σε πιστέψει τώρα Μαρουλλού μου, ποιος;

• Πάντως στο ΑΚΕΛ είναι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ από τον χειρισμό της υπόθεσης από την υφ. Πρόνοιας, αφού πέραν των άλλων υποχρεώθηκαν να ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ το αφήγημα τους περί προστασίας μεταναστών, ενώ βουλευτές ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ - ΕΔΕΚ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ για να μην παραστούν σε εκδηλώσεις αντιδρούντων κατοίκων, οι του ΔΗΣΥ παρίστανται και δέχονται πυρά, ενώ το Προεδρικό έγινε δέκτης πλειάδας παραπόνων. Πως θα ξεμπερδέψει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από το κουβάρι της αμέλειας της αγαπημένης φίλης του; Μα όπως και σε άλλες περιπτώσεις. Να τα κρύψει όλα κάτω από το τεράστιο χαλί του Προεδρικού, έχοντας την πεποίθηση, για μας ΟΙΚΤΡΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ, ότι η κοινωνία ξεχνάει εύκολα και δεν προσθέτει άλλο ένα κρίκο στην αλυσίδα των λαθών και παραλείψεων της Κυβέρνησης του. Τελικά πόσο προφητική ήταν η ατάκα της στήλης μετά τον διορισμό του Υπουργικού Συμβουλίου… Περιγράφει την δράση της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη. Ήτοι είπαμε σε στιγμές έξαρσης «έβαλε τον πήχη ψηλά και πέρασε από κάτω».

ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΡΑΠΙΤ - Η ΕΙΡΗΝΗ – ΟΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΟΥ ΒΥΡΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

• Ας ρίξουμε και μερικές σκόρπιες πιπεράτες σκέψεις, αρχίζοντας από την έρευνα της Επιτροπής Ανταγωνισμού της Ελλάδας για καρτέλ που συνέστησαν εταιρείες και πήραν αρκετά εκατομμύρια από την πώληση των περιβόητων rapid-test. Θυμάστε τον παροξυσμό των Κυβερνήσεων και τα μέτρα κατά της covid, καθώς και τα εκατομμύρια διαγνωστικών εξετάσεων, ωσάν και θα γλιτώναμε από την θανατηφόρα ασθένεια του αιώνα, που αποδείχτηκε τελικώς… γριππούλα. Α, μην ψάχνετε για Επιτροπή Ανταγωνισμού στο Κυπριστάν. Διόρισαν 5 ευνοούμενους που αρπάζουν κάμποσες χιλιάδες Ευρώ και περιφέρονται στα γραφεία τους χωρίς να κάνουν οτιδήποτε και το κυριότερο, δεν τους ψάχνει κανείς να τους ζητήσει ευθύνες. Την κάνουν ΑΘΟΡΥΒΑ.

• Όταν η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ φώναζε για τις παθογένειες της Αστυνομίας, λόγω των ανίκανων που διόρισε το πολιτικό σύστημα, εννοούσε πρώτιστα το ΑΚΕΛ, προς άρση κάθε παρεξηγήσεως.

• Την δύσκολη εξίσωση καλούνται να λύσουν με τις δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους η ηγεσία του ΔΗΣΥ για δημάρχους Λεμεσού - Παραλιμνίου. Αν ακούσετε εκρήξεις στην Λεμεσό, μην παρασυρθείτε και φοβηθείτε ότι πρόκειται περί νέων εγκληματικών ενεργειών, αλλά θα προέρχονται από τα γραφεία του ΔΗΣΥ στην συμπρωτεύουσα και των αντιδράσεων της Επαρχιακής Επιτροπής, που δεν θα επιλεγεί ο εκλεκτός τους ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ. Μάλλον ΝΕΟΦΥΤΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ πάει το παιχνίδι.

• Μανιωδώς το κύκλωμα του λιπώδους επικοινωνιολόγου με τους κολαούζους ΑΛΦΑ-ΑΛΦΑ δημοσιογράφους, προσπαθούν να επιβάλουν ότι πρέπει ΔΗΣΑΚΕΛ να συμπλεύσουν στην Λάρνακα ψηφίζοντας ΑΝΤΡΕΑ ΒΥΡΑ. Καλά η ΑΝΝΙΤΑ Δ. δεν φώναζε ότι δεν θα κάνει συνεργασία με το ΑΚΕΛ. Ε, μα οι εμπνευσμένοι ΑΟΡΑΤΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ προέτρεψαν το Αντρικκούι, να λέει ότι είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ. Δηλαδή πέταξες τα κόκκινα βυρούι και έβαλες πολύχρωμη φανέλα για να ξεγελάσεις τους Λαρνακείς. Τι δεν κάνει κάποιος να εκλεγεί Δήμαρχος και κυρίως να τον στηρίξουν άλλα κόμματα. Μέχρι και την ιδεολογία και το κόμμα του ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ καιΠΕΤΑΕΙ στα σκουπίδια. Μπράβο ρε Αντρικούι. Αν σου πει ο επικοινωνιολόγος για χάρη της παραπλάνησης των πολιτών θα φωνάξεις και ΑΕΚ θρύλος πρωτάθλημα. Η ΑΛΚΗ και η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ . Ε, καλά ποιος ασχολείται με τους χώρκατους τους κότσχινους, όταν το Αντρικιούι θέλει τους δεξιούς επιχειρηματίες; Τα χάπια μου τα Σκαλιώτικα.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μια και ο διαπραγματευτής μας στο Κυπριακό ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΥ δεν έχει αντικείμενο ενασχόλησης αυτή την περίοδο, διοργάνωσε εκδήλωση για την «αριστερά στον σύγχρονο κόσμο». Μάνα μου ρε ανησυχίες που έχει ο Μελής του Μελή. Μάλιστα ο Μελής είναι και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Προμηθέας, που αποτελεί ΔΟΡΥΦΟΡΟ του ΑΚΕΛ και που χρησιμοποιείται από το κόμμα της αριστεράς σε ειδικές αποστολές περί πολιτικής... κουλτούρας. Ανησυχίες του πρώην ΕΔΟΝόπουλου και άλλων ΘΡΑΥΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, πασπαλισμένη με ψευτοκουλτούρα πολιτικής διανόησης. Φανταστείτε σε Κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο διαπραγματευτής με την Τουρκία για τα περιβόητα ΜΟΕ μεταξύ των δυο χωρών, να διοργάνωσε εκδήλωση για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ και να καλούσε τον Κασελάκη ή τον Κουτσούμπα. Είπαμε, ζούμε στον αστερισμό Χριστοδουλίδη, ήτοι στην απολιτίκ περίοδο και γινόμαστε μάρτυρες της διαβολής, καταστροφής των κομμάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση