ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πασχαλινά δώρα Χριστοδουλίδη- X-FACTOR αντιπολίτευσης- οσφυοκάμπτες προσκύνησαν… Λαγκάρντ

Δεν ταιριάζουν τα χνώτα ΔΗΚΟ- ΑΚΕΛ και ψάχνουν να βρουν ποιος θα φορτωθεί το ναυάγιο

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Θα μοιράσει και ο τέως Υπουργός Εξωτερικών ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ τα δικά του πασχαλινά δώρα για να μην αγχώνονται και κυρίως να διαλογίζονται συζητώντας σε καφενέδες και κομμωτήρια αν θα κατέλθει υποψήφιος στις Προεδρικές εκλογές του 2023. Πλέον η εξαγγελία Χριστοδουλίδη είναι θέμα ημερών διαλύοντας την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που ακόμη και σήμερα αμφιβάλει περί των προθέσεων του. Μπαίνοντας στο κάδρο των υποψηφίων φαίνεται να σπρώχνει και κάποιους άλλους στην έξοδο και άλλους σε προβληματισμό έως και κατάθλιψη.

Όσον αφορά τα διαδικαστικά θέματα , όπως πληροφορείται πράκτορας της ΞΥΠ, βρίσκονται στα τελικά τους στάδια και οργανωμένα, βάσει της στρατηγικής Χριστοδουλίδη που θα κινείται σε δυο άξονες. Αφενός στην εμπέδωση της εικόνας ενός υποψηφίου Προέδρου που θα απευθύνεται στις ευρύτερες μάζες των πολιτών και της κοινωνίας και αφετέρου με τον προσήκοντα σεβασμό στα πολιτικά κόμματα και τους ηγέτες και στελέχη τους.

Εξάλλου οι δημοσκοπήσεις, κρυφές και φανερές καταδεικνύουν ότι ο Χριστοδουλίδης αντλεί την δημοφιλία του από την κοινωνία και τον ψηφίζουν άνθρωποι από όλα τα κόμματα με ευρεία διαστρωμάτωση αποδοχής. Σε μια δε περίοδο που βάσει και των αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών του 2021 ενδεχομένως και το 50 % του εκλογικού σώματος να ψηφίζει πέραν των παραδοσιακών κομμάτων και αν σ’ αυτό προστεθεί η αποχή, τότε η ανθρωπογεωγραφία κατατείνει ότι στις προσεχές προεδρικές εκλογές θα κορυφωθεί το ΔΡΑΜΑ των κομμάτων, τα οποία διαφαίνεται ότι έχουν απωλέσει την σημαντικότητα και την διείσδυση τους στο εκλογικό σώμα.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΕΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΎΝ

Εν πάσει περιπτώσει, το έργο του τέως ΥΠΕΞ δεν θα είναι καθόλου εύκολο γιατί θα μπει στην μάχη αντιμετωπίζοντας τους ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΕΣ οι οποίοι ήδη προετοιμάζονται για να επιχειρήσουν ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ του σε όλους τους τομείς, εν μέσω ενός άκρατου προεκλογικού αγώνα. Οι τηλεοπτικές μάχες και οι ανακαλύψεις των κομματικών στρατών που ετοιμάζονται πυρετωδώς θα παίξουν τον δικό τους ρόλο στην διαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού. Εκεί θα δώσουν και την μάχη των μαχών τα κόμματα και οι συνυποψήφιοι του Χριστοδουλίδη, σε μια προσπάθεια να τον αποδομήσουν, σε θέματα όπως Κυπριακό, οικονομία , εσωτερική κατάσταση. Ο Πάφιος πολιτικός δηλώνει έτοιμος και για να δούμε τι θα προκύψει από την πάλη του με τα λιοντάρια…

ΨΕΥΔΕΣ ΚΛΙΜΑ ΕΥΦΟΡΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΛΙΕΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η φαρσοκωμωδία που επονομάζεται προσπάθεια για συνεργασία των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Καθημερινά πέφτουν στο τραπέζι και νέα ονόματα υποψηφίων, διακωμωδώντας την προσπάθεια και ξευτελίζοντας εκ των έσω τις πολιτικές κινήσεις. Όπως το απέδωσε σε σχετική του έκθεση και ο Τμηματάρχης Υψηλής πολιτικής και κόκκινος πράκτορας της ΞΥΠ, η κατάσταση διαμορφώθηκε στα επίπεδα του μουσικού διαγωνισμού X-FACTOR. Κάθονται λένε στο τραπέζι και λένε διάφορα ονόματα και ότι ήθελε προκύψει. Μα αυτά είναι σοβαρά πράγματα και περιμένετε από κάποιο να σας πιστέψει δηλαδή ότι θέλετε να συνεργαστείτε;

Άσε που επιχειρούν να καλλιεργήσουν και κλίμα ΕΥΦΟΡΙΑΣ, λες και είναι σίγουροι ότι πέτυχαν την νίκη πριν αρχίσει ο αγώνας. Δεν αντιλαμβάνονται ότι όλα αυτά θα έχουν κόστος και θα επιτείνουν την απαξίωση των ψηφοφόρων στα κόμματα; Για να μην σας κοροϊδεύουν η κατάσταση βρίσκεται στα τάρταρα και απλώς προσπαθούν να βρουν τρόπους για να διαχειριστούν την ΔΙΑΛΥΣΗ της συνεργασίας και ποιος θα δεχτεί τις ευθύνες και τα επίχειρα των πράξεων τους. Αλλά γιατί να ευθύνεται κάποιος δηλαδή; Εμείς στην στήλη από καιρό επισημαίναμε ότι δεν ταιριάζουν ρε παιδί μου τα χνώτα τους, ο τρόπος σκέψης τους, η κουλτούρα τους, η αντιμετώπιση των καίριων θεμάτων που βασανίζουν τους πολίτες. Τι να κάνουν τον γάμο ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ ενώ δεν έχουν σημείο επαφής και δεν υπάρχει αγάπη; Μόνο και μόνο για την προίκα ο γάμος δύσκολα θα επιβιώσει.

Να επισημάνουμε δε ότι οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ αποφάσισαν να γίνουν η ουρά του ΑΚΕΛ και θα κολληθούν πάνω τους ότι και να κάνουν και με όποιο και να συνεργαστούν. Αποφάσισαν οι πράσινοι ότι θέλουν να είναι το ΨΥΧΟΠΑΙΔΙ του ΑΚΕΛ και ότι ήθελε προκύψει.

Να πούμε στον φίλο μας τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ τώρα που θα βρίσκεται στο Λονδίνο ενδεχομένως να βρει κανένα ικανό παίκτη στην Νέα Σαλαμίνα της παροικίας και να τον φέρει για υποψήφιο στις Προεδρικές. Τόσοι και τόσοι ακούστηκαν. Την ίδια ώρα που η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ βρίσκεται στις ΗΠΑ και παίρνει αύρα… πλανητάρχη. Ποιος μαζεύει την Ρένα μας τώρα. Όπως είπαμε το X-FACTOR της αντιπολίτευσης θα συνεχιστεί για λίγο ακόμη μέχρι να πέσουν τα φώτα και ο καθένας θα τραβήξει τον δρόμο του.

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕ ΣΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ

Ω Θεέ μου τι πολιτικό προσωπικό διαθέτουμε. Τι τύποι πλασμάτων ζούμε σ’ αυτό τον τόπο. Ποια Ουγκάντα, Νιγηρία και νήσος Άου- Άου. Αυτοί έχουν και ίχνη αξιοπρέπειας. Υποδέχτηκαν, προσκύνησαν και χειροκρότησαν μετά μανίας την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ. Αυτή την κυρία που ήταν η σκληρότερη στις διαπραγματεύσεις όταν μας έριξαν στα μνημόνια και ταλαιπωρηθήκαμε για κάποια νούμερα και δήθεν χρέη. Κι αυτή ήταν μέρος του ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ με το κούρεμα και τα δεινά που επισωρεύτηκαν καθότι τότε Πρόεδρος του περίφημου Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου( ΔΝΤ).

Κι όμως ξεχάσαμε. Την χειροκρότησαν όλοι οι ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ της πολιτικής και δεν βρέθηκε κάποιος να της ζητήσει εξηγήσεις γιατί μας έκαναν ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ και μας συμπεριφέρθηκαν σαν το αποπαίδι της Ε.Ε. Έριξε και δυο τρία Ελληνικά σαν την ΧΡΙΣΤΙΝΟΥ ΤΟΥ ΛΑΚΟΥΘΚΙΟΥ που την Τραχυπέδουλα και ενθουσιάστηκαν όλοι οι Ευρωτοοπουζοκυπραίοι με κάποιους εξ αυτών να φτάνουν και σε ακραία σημεία και να λερώνουν και τα σινιέ εσώρουχα τους από την έξαψη.

Καλά ρε κάποιος δεν έχει τσίπα. Δεν μας λέγατε όλοι σας ότι τα δεινά μας είναι και ελέω της σκληρότητας της Λαγκάρντ που δεν δέχεται μύγα στο σπαθί της; Ε, αυτί ξέφυγαν καθότι είναι ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ της πολιτικής. Πάντως η Λαγκάρντ θα διερωτήθηκε. Μα δεν υπάρχει ούτε και ένας Ευρωττοπουζοκυπραίος με γενετικούς αδένες να μου τα πει κατάμουτρα; Νομίζετε τυχαία μας έκαναν πειραματόζωα; Ήξεραν πόσο οσφυοκάμπτες, χέστηδες, φοβητσιάρηδες πολιτικούς έχουμε. Καλά να πάθουμε…


Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μην ξεχάσετε να δείτε την παράσταση φαρσοκωμωδίας που ανεβάζει σήμερα ο θίασος της Βουλής με το έργο υφυπουργείο πολιτισμού. Εκεί θα ξεφτιλιστούν τα κόμματα, θα διασπαστουν, θα μετρηθούν πολιτικές αντοχές, θα διαφανεί η δυναμική του καθενός και τελικά κάποιοι θα πληρώσουν τον λογαριασμό. Α, μην ξεχνάμε και ο πολιτικο- κορωνοιός θα παίξει τον ρόλο του για να κρυφτούν κάποιοι ώστε να μην ψηφίσουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X