ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παρασυναγωγή ΔΗΣΑΚΕΛ χωρίς αρχηγούς με σπόνσορα επιχειρηματία

Εγχείρημα δευτέρου γύρου προετοιμάζουν - Στον πάτο η παιδεία και το 1 δις. στο βρόντο

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΟΥΤΟΠΙΚΟ – ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΒΕΡΩΦ- ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, παρασυναγωγές δίκην μυστικών οργανώσεων και υπόγειες συναλλαγές βρίσκονται σε εξέλιξη αυτό το διάστημα από στελέχη των δυο μεγάλων κομμάτων με φόντο τις Προεδρικές εκλογές. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ των δυο αρχηγών τους, προβαίνουν σε έντονο παρασκήνιο με σαφή στόχο να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των Προεδρικών εκλογών. Και προς τούτο εξασφάλισαν και το αναγκαίο χρήμα που πρόθυμα τους παρείχε μεγαλοεπιχειρηματίας, ο οποίος συνέλαβε και την ιδέα και βρήκε ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ στα κόμματα για να την υλοποιήσουν.

Μπορεί το σενάριο να φαντάζει ΟΥΤΟΠΙΚΟ και εν πολλοίς να χαρακτηρίζεται από ΑΝΕΦΙΚΤΟ ως εξωπραγματικό, αλλά στην νέα κομματική τάξη πραγμάτων που ζούμε και μπροστά στο φάσμα ορισμένοι να μην έχουν προσβάσεις στην εξουσία, επιχειρούν να πετύχουν και το ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ. Εξάλλου αυτό είναι και το μότο του επιχειρηματία, που είναι και ο εγκέφαλος της υπόθεσης. Σημειώνουμε κάτι το ιδιαιτέρως σημαντικό που οι μετέχοντες στην παρασυναγωγή αντιμετωπίζουν καθημερινά, αυτό που προαναφέραμε ότι δεν έχουν γνώση περί του σχεδίου, οι ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ και ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ .

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

Οι μετέχοντες του εν λόγω εγχειρήματος σημειώνουν το αυτονόητο ότι σε κάποια δεδομένη στιγμή και εκ των πραγμάτων, θα υποχρεωθούν και οι δυο αρχηγοί να ΣΥΝΑΙΝΕΣΟΥΝ λόγω και της κατάστασης που θα διαμορφωθεί στο εκλογικό σκηνικό. Σύμφωνα με όσα περισυνέλεξε ο πράκτορας της ΞΥΠ, υπό την επωνυμία αργυρώνητος (πουλημένος- εξαγορασμένος), ο οποίος φέρει τον εν λόγω κωδικό, γιατί εξειδικεύεται στην ανακάλυψη παρασυναγωγών και άλλων σκανδάλων που εμπεριέχουν χρήμα, πολύ χρήμα και μέσω του εξαγοράζονται συνειδήσεις, το σενάριο είναι απλό και απολύτως κατανοητό.

Η συμμαχία ΔΗΣΥ- ΑΚΕΛ θα ενεργοποιηθεί ΜΟΝΟ σε περίπτωση που ένας εκ των δυο υποψηφίων που στηρίζουν τα δυο κόμματα μείνει εκτός δευτέρου γύρου εκλογών. Όπερ μεθερμηνευόμενο, παίζουν καθαρά με όρους δευτέρου γύρου και στο παρόν στάδιο το κάθε στρατόπεδο ασχολείται με τα του οίκου του. Σύμφωνα με το σκεπτικό που καταγράφηκε στις συσκέψεις, όποιος εκ των δυο υποψηφίων ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ και ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ περάσει στο δεύτερο γύρο, θα τύχει της στήριξης του ανθυποψηφίου του. Στην περίπτωση που περάσουν και οι δυο, τότε η ΒΟΜΒΑ απενεργοποιείται και ο κάθε κατεργάρης στο δικό του κοτέτσι.

ΡΙΣΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΠΛΥΘΗΚΑΝ

Πάντως ο αργυρώνητος πράκτορας της ΞΥΠ στις παρασυναγωγές άκουσε και μεμονωμένες φωνές περί της επικινδυνότητας που εμπεριέχει το εν λόγω εγχείρημα, αφού δεν είναι και το πλέον ευκολότερο πράγμα στην πολιτική, να μεταφερθούν ψήφοι από ΔΗΣΥ στο ΑΚΕΛ και το ανάποδο. Ωστόσο, η επίκληση περί των εξελίξεων στο Κυπριακό, η οικονομία που θα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση το 2023, αλλά πάνω απ’ όλα η ανάγκη να είναι κοντά στην εξουσία, είναι ΔΕΛΕΑΡ που μπορεί να προσελκύσει οποιονδήποτε ψηφοφόρο που έχει επιφυλάξεις και κυρίως κομματικό πατριωτισμό. Εξάλλου όπως επικαλούνται οι εμπνευστές, πλέον οι κομματικές γραμμές έχουν σχεδόν σβήσει και όπως άδουν και στο σχετικό άσμα οι αξιόλογοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΩΚΑΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΑΝΟΥ, «ρούχα μαζί που πλύθηκαν/ και έχουνε γίνει ροζ». Στο κάτω- κάτω οι του ΔΗΣΥ επικαλούνται και την ατάκα ότι ο Μπλακτζον δεν είναι δα και αριστερός, αφού είναι υιός επιφανούς αγωνιστή της ΕΟΚΑ.

Οι επιφυλακτικοί πάντως των παρασυναγωγών κρούουν και τον κώδωνα του κινδύνου αφού σημειώνουν ότι τέτοιο ενδεχόμενο εμπεριέχει και ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΙΣΚΟ, αφού θα προκαλέσει εσωκομματικά προβλήματα και το περίφημο ΔΗΣΑΚΕΛ μπορεί να μετατραπεί σε ΕΦΙΑΛΤΗ. Πάντως η ΞΥΠ θα σας ενημερώνει επί τακτικής βάσης, αν και ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ που στήθηκε από τους παρασυναγωγούντες με το χρήμα του επιχειρηματία, θα δώσει το στίγμα του το επόμενο διάστημα.

1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΛΛΑ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ

Δεν θα ενοχλήσουμε κανένα από τις παρατεταμένες διακοπές του, οπόταν οι εκπαιδευτικοί μας – κυρίως οι συνδικαλιστές του - αλλά και το Υπουργείο Παιδείας, ας συνεχίσουν να λιάζονται. Εξάλλου οι μακάκες δεν θα πουν και οτιδήποτε, αλλά πάλι θα πληρώσουν τους φόρους τους για να δίνουμε στην παιδεία το 1 δισεκατομμύριο και κάποια εκατομμύρια τον χρόνο για να μορφωθούν τα παιδιά μας. Ωστόσο τα τραγικά αποτελέσματα των εξετάσεων, που τεχνηέντως δεν παρουσιάστηκαν στην επικαιρότητα, δεν αφήνουν περιθώρια για να σιωπούμε άπαντες.

Αν και δεν ενδιαφέρει την στήλη, εξάλλου είναι συνηθισμένη να της αποδίδουν διάφορα, αναλόγως με τον επηρεασμό τους από τα γραφόμενα, ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ και ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ τους καθηγητές και δασκάλους μας, και προς τούτο σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να αμφισβητούμε την προσπάθεια κανενός. Ωστόσο πάντα μετρούν τα αποτελέσματα. Κι αν αυτά αποτυπώνονται στις εξετάσεις ή έστω σε όσα παρακολουθούμε καθημερινά, η ΠΑΙΔΕΙΑ βρίσκεται στον ΠΑΤΟ.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ

Το δε κράτος σπαταλά από το υστέρημα του πολίτη το 1/23 του παραγόμενου πλούτου (ΑΕΠ) και του προϋπολογισμού του για την παιδεία. Δηλαδή για κάθε 23 Ευρώ που εισπράττεται από το κράτος μέσω φορολογιών, το 1 πάει στην παιδεία και τα υπόλοιπα σε άλλους τομείς. Οπόταν, επιτέλους πρέπει να καταλάβουν όλοι οι εμπλεκόμενοι και ν’ αφήσουν κατά μέρος τους ΝΑΡΚΙΣΙΣΜΟΥΣ, τις προσωπικές ατζέντες και τις επιθυμίες για προαγωγές και πολιτική ισορροπία για να ανεβάσουν το επίπεδο της παιδείας. Ε, δεν μπορούμε να ακούμε τους νέους μας να μιλούν μια γλώσσα που προσομοιάζει με την φοινικοκυπριακή και κυρίως να μην έχουν γνώσεις ιστορίας του τόπου τους. ΔΙΑΛΥΟΜΑΣΤΕ και επειδή εμείς δεν θα γίνουμε ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ στην διάλυση της κοινωνίας, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, θα ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ όλους αυτούς που βλέπουν ΜΟΝΟ το συμφέρον τους.

Και επειδή γινόμαστε μάρτυρες των περιπετειών και αντεγκλήσεων στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής, να γνωρίζουν όλοι ότι πλέον η κοινωνία δεν τους αντέχει άλλο να έχουν στόχο την υλοποίηση προσωπικών τους φιλοδοξιών. Αλλά και οι εκπαιδευτικοί ας κάνουν την δική τους ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, όπως την αντίστοιχη που έκαναν προ κάποιων ετών, για το καλό της παιδείας του τόπου και για να προστατεύσουν την υπόληψη και την ευθιξία τους. Διαφορετικά είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ και στην καταστροφή της πατρίδας, αφού χωρίς νέους που ξέρουν την γλώσσα και την ιστορία δεν έχουμε μέλλον…

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ο θρύλος της ψυχιατρικής ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΟΣΩΦΑΤ που πρόσφατα έφυγε από τα εγκόσμια άφησε παρακαταθήκη τα εξής: « Η μητρική παρουσία στα πρώτα χρόνια της ζωής καθορίζει το παιδί». Αυτά για όσους θέλουν να ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ την παρουσία μητέρας στην οικογένεια…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X