ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραμυθιάζουν Πηλείδου - Νίκαρος για φ. αέριο - Τα μαγειρέματα στο ΡΙΚ

32 χιλιάδες Ευρώ μηνιαίως παίρνει η Φον ντερ Λάιεν για να μας σώσει…

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΕΠΙΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΩΝ- ΜΟΝΟ ΑΛΛΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΘΑ ΟΣΜΙΣΤΟΥΜΕ
• Ξεπέρασαν σε φαντασία και επινοητικότητα και τους μεγαλύτερους παραμυθάδες. Ιδιαίτερα στο αφήγημα που μας λένε, ότι οι εταιρείες που εξασφάλισαν τεμάχια στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη ( ΑΟΖ), βιάζονται και οι επικεφαλής τους δεν κοιμούνται τα βράδια, γιατί θέλουν να βγάλουν γρηγορότερα το φυσικό αέριο, ξεπερνά και τα αντίστοιχα του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν στα καλύτερα του, σε πλοκή και συνάμα έμπνευση. Γιατί μας κοροϊδεύουν όμως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Υπουργός Ενέργειας; Θα ήταν καλύτερα να μας πληροφορήσουν, ότι άλλοι είναι οι σχεδιασμοί και το μόνο φυσικό αέριο για το οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε σχετική αναφορά, για τις παρενέργειες του είναι αυτό που αποτελεί την ύστατη προσπάθεια μέρους του σώματος, να άδει από λαϊκά άσματα έως και άριες…Ε, ναι ρε άλλο είναι να παραχθεί από μια καλλίπυγο νεαρή και διαφορετικά θα το ακούσουμε- οσμιστούμε, σαν λαϊκό άσμα περιωπής αν προέρχεται από κάποιο καλουψιή.

• Τι να γίνει κι εμείς κάνουμε πλάκα για να μην κλαίμε. Δηλαδή ο ΝΙΚΑΡΟΣ και η παρατρεχάμενη του ΝΑΤΑΣΑ ΠΗΛΙΕΔΟΥ θεωρούν ότι μας ξεγελούν με όλα αυτά που μας αράδιασαν περί αναθέρμανσης ενδιαφέροντος των εταιρειών παραγωγής φ.αερίου; Δηλαδή, ότι δεν μπορεί να βγει ούτε για δείγμα από την ΑΟΖ του Κυπριστάν, ποσότητα φ.α. δεν χρειάζεται και επιστημονικές γνώσεις για να το αντιληφθεί κάποιος. Δεν είδατε τον επικεφαλής της ΤΟΤΑΛ, που μετά την συνάντηση με Νίκαρο- Νατασούλα έτρεξε να φύγει και μας είπε το χαμογελαστό κορίτσι την επινόηση της, ότι ζήτησαν οι Γάλλοι να ασχοληθούν με τα φωτοβολταικά; Όπως δηλαδή να φέρνεις κάποιον υδραυλικό να σου φτιάξει τις βρύσες και αυτός φεύγοντας, κι αφού δεν κατάφερε να τις επιδιορθώσει και το νερό γέμισε το σπίτι και κινδυνεύεις να πνιγείς, σου λέει ότι μπορεί να σου φέρει τα ψώνια από την υπεραγορά.

• ΡΩΤΗΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ Τ/Κ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Φ.Α

• Πέστε καθαρά Νατασούλα και μην μας κοροϊδεύετε με τερματικά και άλλες αρλούμπες . Δεν μπορούμε να βγάλουμε φ. αέριο, γιατί απειλεί η Τουρκία και ζητάει δικαιώματα και μερίδιο στην παραγωγή . Αλήθεια, θέλουμε και από τους υποψηφίους Προέδρους και όχι υπεκφυγές και παραμύθια όπως αυτά της Πηλείδου και του Νίκαρου. Για να εξορύξουμε φ. α. θα πρέπει να συσταθεί ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ στα πρότυπα των άλλων που λειτουργούν , όπως για διάσωση πολιτιστικής κληρονομιάς, εγκληματικότητας , η οποία να αποτελείται από ένα Ελληνοκύπριο, ένα Τουρκοκύπριο που βεβαίως να καθοδηγείται από την Τουρκία και κάποιο ξένο , εκπρόσωπο ΟΗΕ- Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για να γίνει ο ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ . Α, μην διαμαρτύρεστε ότι είναι εύκολη λύση, αφού ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, είμαστε κράτος και ανήκει στην κυριαρχία μας, το φ. αέριο Και εμείς θα πρέπει να το διαχειριστούμε και αν θέλει η Τουρκία να λύσει το Κυπριακό διαφορετικά να μην πάρει τίποτε . Που ζείτε; Αυτά γίνονται σε όλες τις αφρικανικές χώρες. Μοζαμβίκη, Μαλάουι νήσο Άου- άου. Και σ’ αυτούς, τον φυσικό πλούτο τον μοιράζονται οι ξένοι και οι ντόπιοι παίρνουν ψίχουλα και ζουν στην ανέχεια, εκτός φυσικά από τους αρχηγούς των φυλών που ζουν στην χλιδή. Ε, κάναμε βήματα σαν αφρικανική μπανανία.

• ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΓΩΓΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ

• Υπάρχει και το άλλο κεφάλαιο σ’ αυτό το παραμύθι που διηγούνται Νίκαρος και η Νατασούλα. Ο αγωγός προς Τουρκία, που τον προωθούν αρκετοί από τους Ελληνοκυπρίους και ιδιαίτερα υποψήφιοι Πρόεδροι της Δημοκρατίας. Κι ας μην τους αφήνουν οι περισπούδαστοι μαρκουτζοφόροι των καναλιών να τους αραδιάζουν το παραμύθι ότι θα δέχονταν αγωγό μετά την λύση. Αυτό είναι ΨΕΜΑ και λέγοντας το υποκρύπτουν την αλήθεια, για να μην χάσουν ψηφοφόρους. Αρκετοί συμφωνούν ο αγωγός να περάσει από τώρα από την Τουρκία, πιστεύοντας ότι έτσι θα επιτευχθεί η λύση. Το άγριο θηρίο που λέγεται ΕΡΝΤΟΓΑΝ και Τουρκική πολιτική στο Κυπριακό δεν τα λαμβάνουν καθόλου υπόψη τους. Αυτό είναι και το αφήγημα των οπαδών της ΟΠΟΙΑΣ ΛΥΣΗΣ κι ας μην το λένε δημόσια… Ρωτήστε τους απόψε στην τηλεμαχία να σας απαντήσουν κι αφήστε την παραπολιτική και ποιος θέλει να γίνει Υπουργός.

Δυστυχώς είναι κλινικά νεκρή και η πολιτική και η δημοσιογραφία στο Κυπριστάν-

• Η αξιοποίηση του φυσικού αερίου είναι ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΘΕΜΑ που μπορεί να δώσει λύσεις σε όλα τα προβλήματα ενός μικρού κράτους , όπως το Κυπριστάν . Αν είμαστε κράτος με νουνεχείς κατοίκους και όχι παραπλανημένους θα ήταν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μας ΚΡΙΤΗΡΙΟ. Ποιος έχει την ικανότητα, στόμφα και έχει μέθοδο και πρόγραμμα , αλλά κυρίως τους πολιτικούς γενετικούς αδένες, την ευλογία που μας παραχώρησε ο Ύψιστος, να την μετατρέψει σε πηγή ευημερίας για τον τόπο. Τα υπόλοιπα, γιατί δεν θέλει να μπει Υπουργός ο Καρούσος ή η Πηλείδου να γίνει Δήμαρχος Λευκωσίας, θα έπρεπε να ήταν αντικείμενο για χάχανα στους καφενέδες. Δυστυχώς είναι κλινικά νεκρή και η πολιτική και η δημοσιογραφία στο Κυπριστάν.

• Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

• Επικίνδυνο είναι και από όσα πηγάζουν από δηλώσεις συμβούλων, όπως αυτή του ΝΙΚΟΥ ΤΣΑΦΟΥ, που παρουσιάζεται ως δεξί χέρι στα ενεργειακά του Πρωθυπουργού της Ελλάδας ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Αυτός ο τύπος μίλησε για την Τουρκική Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου για νότο και βορρά σε κάποιο πόνημα του για το φ.α. Φαίνεται ότι ο αχάπαρος και επικίνδυνος, το διάβασε σε κάποιο έγγραφο ξένης πρεσβείας και δεν γνώριζε τις πραγματικότητες.

• Για να ξεθυμάνουμε λοιπόν θα ρίξουμε και λίγες πιστολιές στα γρήγορα αφού αυτοί θα μας τρελάνουν με την υποδούλωση τους.

• Ο ΣΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΚΑΙ ΟΙ 31250 Ευρωπουλάκια τον μήνα ΤΗΣ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΙΕΝ

• Ξέρετε γιατί ξεσηκώθηκε όλος αυτός ο σάλος για τον κορωνοιό και την Κίνα και τα άλλα που μας τρέλαναν και δεν αφήνουν τον κόσμο να ηρεμήσει; Για να χτυπήσουν την Κίνα εμπορικά – οικονομικά , αλλά και για να καλυφτούν οι πομπές των ταγών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους χειρισμούς με τον κορωνοιό, όπου έστησαν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ και κατέστρεψαν την οικονομία. αλλά και για να μην συζητηθεί η αποκάλυψη ότι η Πρόεδρος της Κομισιόν, η Γερμανίδα Φον ντερ Λάιεν παίρνει 1000 Ευρώ την ημέρα ή 31250 Ευρωπουλάκια τον μήνα. Ε, αυτοί είναι που μάχονται για εσάς. Πληρώνετε φόρους για να τα παίρνουν αυτοί και να μας ταλαιπωρούν. Το ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ των Βρυξελλών που βρίθει από παρανομίες και μας το παίζουν σωτήρες.

• ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

• Παρεμπιπτόντως είδατε την κωλοτούμπα της Αυστραλίας που ταλαιπώρησε τον Τζόκοβιτς με συλλήψεις και εγκλεισμούς γιατί δεν ήταν εμβολιασμένος και φέτος επιτρέπει σε όλους τους αθλητές ακόμη κι αυτούς που νοσούν να αγωνίζονται; Τουλάχιστον αυτοί δεν συνεχίζουν την λεηλασία των ψυχών των ανθρώπων. Κάνατε τους ανθρώπους τρομαγμένους φοβισμένους και ακόμη βγαίνει ο Καραγιάννης και λέει διάφορα ( κόπηκαν τα επιδόματα και εξαφανίστηκαν ο Τσιούτης και η Πανά;) και κάνουν συσκέψεις να πάρουν αποφάσεις. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Αφήστε τον κόσμο να ζήσει …Η επιδημία από άλλες ασθένειες είναι σε εξέλιξη αφού πήρατε τις ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ των λοκντάουν- εγκλεισμούς και ακόμη και σήμερα την πρόσβαση σε νοσοκομεία, την κάνετε δύσκολη.

• Α, τώρα που θυμηθήκαμε. Πως γίνεται η Πρόεδρος της ΠΟΕΔ ΜΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ που συνεχώς βρίσκεται στα ΜΜΕ και κατηγορεί το Υπουργείο Παιδείας και την Κυβέρνηση για την εκπαιδευτική της πολιτική να υπογράφει την δήλωση στήριξης του Πρόεδρου του κυβερνώντος κόμματος; Σταθερή στο ύψος της η Μυρού…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μαγειρεύουν πυρετωδώς στο ΡΙΚ. Και μάλιστα σερβίρουν τα εδέσματα τους σε γαλάζια δισκάκια . Το κουβαριστράδικο του Τσώκου, και του λογιστή ΜΙΧΑΗΛ με την συνέργεια του ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ , αλλά και του παρουσιαστή ΑΝΤΡΕΑ ΚΗΜΗΤΡΗ θα σας προσφέρουν κι εσάς αύριο Πέμπτη τα εδέσματα τους. Εντάξει έβαλαν το χέρι τους στην παρασκευή και προμήθεια των υλικών ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΗΧΑΗΛΙΔΗΣ και ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΗΣ, αλλά σημασία έχει ποιος είναι ο ταβερνιάρης Θα μείνετε στην ιστορία πάντως . Για λάθος λόγους αλλά έκαστος εφ’ ώ ετάχθη. Και την κονκάρδα στο πέτο να την διορθώσετε ρε αγόρια…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση