ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όταν ο Εθνικιστής ΕΣΩΣΕ το ΑΚΕΛ από φιάσκο ολκής

Θα ψήφιζαν την ανέγερση μνημείου του Γρίβα και το κατάλαβαν όταν το υπέμνησε ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Σ. Ιωάννου - Σε αποσύνθεση ο κομματικός μηχανισμός κάτι δεν πάει καλά στο κόμμα της αριστεράς

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΥΠΝΩΤΤΕΙ

O κομματικός μηχανισμός ΥΠΝΩΤΤΕΙ. Ο κόκκινος στρατός των εμμίσθων για τους οποίους το κόμμα σπαταλά εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ και υποχρεώνεται σε συμβιβασμούς με τους κάθε λογής ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ επιχειρηματίες και εκπτώσεις στις πολιτικές του τοποθετήσεις, φαίνεται ότι βρίσκεται σε ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ. Οι βουλευτές του ΑΚΕΛ πέραν από το ότι αποδεικνύεται ότι δεν έχουν – η συντριπτική πλειοψηφία - την εμβέλεια και την προσωπικότητα για να αποτελούν μέλη της αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνεται ότι περί άλλων τυρβάζουν και κυρίως δεν ασχολούνται με τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα, παρά νοιάζονται για την προσωπική τους προβολή , το σόου και ενίοτε και τις ιδιωτικές επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Εν ολίγοις το ΑΚΕΛ διολισθαίνει και πήρε τον κατήφορο και φαίνεται ότι δεν μπορεί κανείς να σταματήσει την πορεία στο βάραθρο. Και μετά θέλουν να τους εμπιστευτεί ο πολίτης και να τους δώσει την εξουσία. Α, μπα. Είπαμε ο Ευρωττοπουζοκυπραίος δεν απασχολείται και ιδιαίτερα με τις εκλογές, αλλά για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα διαθέσει λίγα λεπτά. Όσο για τον ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ είναι μια ξεκάθαρη επιλογή ΗΤΤΑΣ και απλώς γίνεται η διαχείριση της συντριβής. Γιατί αν δεν περάσει δεύτερο γύρο και τα ποσοστά του ΑΚΕΛ συντριβούν τότε κανείς δεν σώζει τον Γενικό Γραμματέα ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και την υπόλοιπη κόκκινη ηγεσία.

ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ – ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ ΑΠΕΤΡΑΠΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ

Αν θέλετε το ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ της κόκκινης διολίσθησης διαφάνηκε ξεκάθαρα χθες στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου το ΑΚΕΛ σώθηκε από το ΦΙΑΣΚΟ ΟΛΚΗΣ και την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΚΑΦΑ στην Κοινοβουλευτική ιστορία του, από τον νεαρότερο βουλευτή του Κοινοβουλίου, και μάλιστα του ΕΛΑΜ, τον ΣΩΤΗΡΗ ΙΩΑΝΝΟΥ. Τι είπε ο νεαρός βουλευτής στα πλαίσια της δικαιολόγησης ψήφου του κόμματος του για τον συμπληρωματικό προϋπολογισμό του κράτους; Χαιρέτισε την πρόνοια του προϋπολογισμού για διάθεση κονδυλίου ύψους 42 χιλιάδων Ευρώ για την ανέγερση μνημείου του Αρχηγού της ΕΟΚΑ Στρατηγού Γεώργιου Γρίβα - Διγενή.

Τι επακολούθησε στο ΑΚΕΛ; ΠΑΓΩΜΑΡΑ - ΣΑΣΤΙΜΑΡΑ και χαμός. Έψαχναν το λάθος και ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ μετά την αναφορά του ΕΛΑΜίτη βουλευτή ότι θα ΨΗΦΙΖΑΝ για ανέγερση μνημείου του Γρίβα. Ωιμέ σύντροφοι μου. Εκτός τόπου και χρόνου. Κινητοποιήθηκαν και στο μεσοδιάστημα που ακολούθησε με μια σύσκεψη στο πόδι, κατάλαβαν ότι ο ΕΛΑΜίτης είχε δίκαιο και τότε ενεργοποιήθηκαν. Έκανε σχετικές διαβουλεύσεις με τα άλλα κόμματα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ και στα πλαίσια του ΠΑΖΑΡΙΟΥ και του πάρε - δώσε (κάνε μου μια χάρη και θα στο ανταποδώσω είναι το σλόγκαν), κατέθεσε εκτός κοινοβουλευτικών θεσμίων, ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ για να σταυρώσουν το κονδύλι και να ξανασυζητηθεί στην Επιτροπή Οικονομικών. Προφανώς αν ήταν προετοιμασμένοι και το έπαιρναν πρέφα θα κατέθεταν γραπτή τροπολογία και θα έκαναν και σχετικές δηλώσεις για τους Εθνικιστές και την Κυβέρνηση και τον Πενταδάκτυλο.

ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΟΥΡΗΣΟΥΝ

Προσέξετε δεν ζήτησαν πλήρη κατάργηση του κονδυλίου γιατί δεν δέχονταν οι υπόλοιποι και η χάρη που τους έκαναν έφθανε μόνο μέχρι το σταύρωμα. Τόσο χαμηλά έπεσε το ΑΚΕΛ για να σωθεί. ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ τους αντιπάλους του… Η τροπολογία υπερψηφίστηκε από τους βουλευτές ΑΚΕΛ – ΔΗΚΟ – ΕΔΕΚ - Οικολόγοι με αρκετούς εκ των βουλευτών που παρουσιάζονται στους ψηφοφόρους τους ως υποστηρικτές του Γρίβα να μην παραμείνουν στην αίθουσα. Για δεύτερη φορά, αφού το κονδύλι απορρίφθηκε κατά την διάρκεια της συζήτησης των προϋπολογισμών, στο ΡΑΝΤΕΒΟΥ με την ιστορία τους και τα πιστεύω τους, πήγαν για να ΟΥΡΗΣΟΥΝ.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ Α. ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Όπερ μεθερμηνευόμενο για όλα αυτά είναι ότι το ΑΚΕΛ σώθηκε από ένα Εθνικιστή γιατί σήμερα θα κουτουλούσαν ο ένας τον άλλο. Η απορία μας όμως ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ του οποίου ο πατέρας ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ήταν επιφανής αγωνιστής της ΕΟΚΑ, πολιτικός κρατούμενος και συναγωνιστής με τον ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ και τον Αρχηγό της ΕΟΚΑ τι θα πει επί του προκειμένου. Συμφωνεί που το ΑΚΕΛ αποκαλεί ΟΛΕΤΗΡΑ τον Γρίβα. Για να δούμε τι θα μας πει το δασκαλούι που τον Αγρό και το κονκλάβιο του.

Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΜΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΝΙΚΑΡΟΥ- ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΉΣΗ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ

Τι παράνοια κι αυτή. Να προβάλλεται ότι ο ΝΙΚΑΡΟΣ συνομίλησε με τον Τούρκο κατακτητή ΕΡΝΤΟΓΑΝ και να μας πληροφορούν ότι τον παρέπεμψε για συνομιλίες με τους Τουρκοκύπριους. Ξέρετε αυτή η κοροϊδία του Ερντογάν περιγράφεται ανάγλυφα – με το συμπάθιο στους κυριλέ αναγνώστες μας – σε μια τουρκική έκφραση. Άει- σιχτίρ. Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια της Χαλιμάς, φληναφήματα και αερολογίες. Ψευδαισθήσεις και ΟΥΤΟΠΙΕΣ με τις οποίες είναι διάσπαρτη η πολιτική ζωή του τόπου.

Θυμηθήκαμε μια αντίστοιχη στο παρελθόν όταν διαφημίστηκε έντονα στο Κυπριστάν για συνάντηση του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας, αείμνηστου ΣΠΥΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Και τα Μέσα μαζικής Εξημέρωσης έπαιζαν επί μια βδομάδα τα παρεπόμενα της συνάντησης και τις υποσχέσεις του Αμερικανού Προέδρου. Τελικά αποκαλύφθηκε ότι η συνάντηση έγινε στις τουαλέτες και η ανταλλαγή απόψεων κατά την διάρκεια αποβολής υγρών αποβλήτων. Ξέρετε στους άντρες δεν είναι τόσο πολύπλοκη η διαδικασία οπόταν και παρέχεται χρόνος για να πεις και δυο αρλούμπες με τον διπλανό σου. Αυτό είναι το τεράστιο Κυπριστάν.

Η ΗΤΤΑ Γ.ΕΛΕΓΚΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ

Προσπάθησαν οι φίλοι του Γενικού Ελεγκτή να του κάνουν το χατίρι περί της ονομασίας των τριών Βοηθών (Εισαγγελέα – Ελεγκτή - Λογιστή) αλλά δεν τα κατάφεραν. Ηττήθηκαν κατά κράτος ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ και ΧΡΥΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ και τελικά τους έμεινε η προσπάθεια. Είπαμε είστε συνεργάτες αλλά για κάθε θέμα υπάρχει και όριο. Στην προκειμένη ο φίλος μου ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ξέφυγε. Και καλά είναι να ΦΟΡΤΩΣΕΙ δουλειά τον Βοηθό Γενικό Ελεγκτή και ας τον κρίνει αναλόγως.

ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟ 2024

Επιμένουμε και δεν αλλάζουμε άποψη. Τα δημόσια νοσοκομεία θα ιδιωτικοποιηθούν το 2024 γιατί το κράτος δεν θα δώσει άλλη χρηματοδότηση καθότι δεν θα το επιτρέπει η Ευρωπαϊκή ένωση αφού θα συνιστά κρατική χορηγία. Για να επιτρέψει η ΕΕ να δοθεί επιπρόσθετο κονδύλι θα βάλει όρους και προϋποθέσεις, που δύσκολα θα δεχθούν εργαζόμενοι και ΟΚΥΠΥ. Οπόταν έχετε δυο χρόνια άπαντες να συνέλθετε. Διαφορετικά τα ιδιωτικά κοράκια καραδοκούν οι ασφαλιστικές προετοιμάζονται και αρκετοί θα μείνουν στους δρόμους. Για να μην γίνετε CYPRUS AIRWAYS, σταματήστε τις μεμψιμοιρίες και μην τσακώνεστε άσκοπα…

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όταν σκοτώνονται σε καιρό ειρήνης τρία μόνιμα στελέχη της Εθνικής Φρουράς μέσα σε λίγους μήνες, τότε σε περίοδο πολέμου τι θα γίνει; Αν δεν είναι απειθαρχία τότε πως προσδιορίζεται; Αυτοί όλοι οι αστεράδες που παίρνουν ένα κάρο χρήματα τι κάνουν;

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X