ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όταν Νίκαρος - ΔΗΣΥ έκαναν διπλοθεσίτη τον Μαυρογιάννη με ειδικό νόμο και αντιδρούσε το ΑΚΕΛ

Αναζητά εκδίκηση ο Αχιλλέας Δημητριάδης, θα κάνει ζημιά στο ΑΚΕΛ - Ο Πούτιν παράτησε τον πόλεμο για να ασχοληθεί με το Κυπριστάν κατά τον Σχοινά

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ. ΘΕΣΠΙΣΤΗΚΕ ΝΟΜΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ

Ο κατατρεγμένος, ο ανυπάκουος και αντιδραστικός, ο επαναστάτης ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, όπως άρχισαν από χθες να τον παρουσιάζουν οι σύντροφοι του ΑΚΕΛ, δέχθηκε τις επιδαψιλεύσεις της Κυβέρνησης και ειδικότερα του ΝΙΚΑΡΟΥ που με νομοσχέδιο θέλησε να κάνει διπλοθεσίτη τον τέως υφιστάμενο του και εν πολλοίς τσιράκι του. Για να μην μας τον παρουσιάζουν αποστασιοποιημένο, να σας πληροφορήσουμε ότι η Κυβέρνηση Αναστασιάδη πρότεινε σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ, ειδικό νομοσχέδιο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ. Την αυτού μεγαλειότητα τον ΜπλακΤζον. Αυτός που μας είπαν οι σύντροφοι ότι θα παραιτείτο. Έμεινε στην ιστορία του Κοινοβουλίου ως ο ΝΟΜΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ.

Κάτι τέτοιο έφθασε στα αυτιά και του ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, αλλά αυτός δεν έχει πράκτορες της ΞΥΠ, για να ανατρέχουν στα αρχεία της υπηρεσίας και ούτε Διοικητή που να κατοικοεδρεύει στο Κοινοβούλιο και να γνωρίζει ότι περιφέρεται στον Ναό της Δημοκρατίας. Λοιπόν τον 11.2019 κατατέθηκε με την μορφή του επείγοντος στο Κοινοβούλιο και παραπέμφθηκε στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εξωτερικών προς συζήτηση, σχετικό κυβερνητικό νομοσχέδιο που επιχειρούσε να δώσει την ευχέρεια στην Κυβέρνηση, να διορίσει τον Μαυρογιάννη και ως Μόνιμο Αντιπρόσωπο της Κύπρου στον ΟΗΕ, παράλληλα με την διατήρηση της θέσης του ως διαπραγματευτή.

ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΟΥΣΑΝ – ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ - ΕΛΑΜ - ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Το ΑΚΕΛ στην Επ. Εξωτερικών της οποίας προέδρευε ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΛΛΗΚΑΣ, εκπροσωπείτο από τους – προσέξετε παρακαλώ συμπτώσεις - τους ΓΙΩΡΓΟ ΛΟΥΚΑΙΔΗ - ΑΡΙΣΤΟ ΔΑΜΙΑΝΟΥ και ΑΔΑΜΟ ΑΔΑΜΟΥ. Οι δυο πρώτοι ΕΠΕΒΑΛΑΝ τον Μαυρογιάννη στο κόμμα έστω και αν ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ήθελε Αχιλλέα. Οι εν λόγω βουλευτές εξέφρασαν επιφυλάξεις κατά πόσον ενδείκνυται να ψηφιστεί νόμος για ένα άτομο και μόνο για τον Μαυρογιάννη. Προβληματισμούς διατύπωσαν και άλλοι βουλευτές, όπως ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ - Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΙΔΙΚΗΣ των Οικολόγων και ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΑΛΛΑΣ της Αλληλεγγύης. Φυσικά το νομοσχέδιο ψηφίστηκε σε νόμο και με βούλα Βουλής και εισήγηση ΝΙΚΑΡΟΥ, κατέστη ο Μαυρογιάννης ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΗΣ. ΖΗΤΩ !!!

Αυτός είναι που μας λένε ότι θα παραιτείτο; Πότε θα το έκανε; Μετά την παραχώρηση των δυο θέσεων ή προηγουμένως. Τόσο πολύ δεν τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ ο Νίκαρος, ο ΔΗΣΥ και η Κυβέρνηση, όπως λένε οι σύντροφοι, που διέπραξαν ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΜΑΝΟΥΒΡΑ για να ΒΟΛΕΨΟΥΝ τον μέγα Μαυρογιάννη. Τότε στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου οι βουλευτές – κατοικοεδρεύοντες και λοιποί παρατρεχάμενοι, διερωτούνταν αν δεν υπήρχαν άλλοι ικανοί διπλωμάτες και στελέχη να διοριστούν και θα έπρεπε να πάρει την θέση ο Μαυρογιάννης. Και μια μικρή λεπτομέρεια. Το νομοσχέδιο στην Επ. Εξωτερικών παρουσίασε ο τέως Υπουργός Εξωτερικών ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ. Αυτόν που θα καταδιώκει ο Μαυρογιάννης.

Άστε σύντροφοι αντιλαμβανόμαστε ότι γενικώς ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΣΑΤΕ, ο Μαυρογιάννης κατατάσσεται κι αυτός στην κατηγορία των ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΩΝ.

ΣΤΥΜΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ Δ. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ

Εντάξει είπαμε ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ πήρε κι αυτός τον ΕΠΙΖΗΛΟ ΤΙΤΛΟ που αποδίδεται διαχρονικά από το ΑΚΕΛ ως άλλη μια ΣΤΥΜΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ. Την μέθοδο που χρησιμοποιεί το ΑΚΕΛ και αφού απομυζήσει ανθρώπους τους πετάει στην γωνία ή στον κάλαθο των πολιτικών αχρήστων. Ε, δεν είναι συνηθισμένος ο υιός Λέλλου σε τέτοια μεταχείριση, οπότε αντέδρασε βίαια και άγαρμπα. Αν γνώριζε αυτά που καταγράψαμε περί διπλοθεσίας Μαυρογιάννη θα κέρδιζε τις εντυπώσεις, αλλά περί μισθών περιέπεσε σε σφάλμα.

Όσον αφορά τους συντρόφους που αντέδρασαν βίαια κατά Αχιλλέα Δ., όπως ο Άντρος Κυπριανού - ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ να τους πληροφορήσουμε ότι προσέλκυσε ο δικηγόρος το 40 % των μελών της Κεντρικής Επιτροπής στην σχετική ψηφοφορία. Εν ΔΥΝΑΜΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ του. Δεν γνωρίζουμε αν οι ίδιοι μπορούν να συγκεντρώσουν – ειδικά αυτή την εποχή - τέτοιο ποσοστό της Κ.Ε. Μην ξύνουμε πληγές κόκκινοι φίλοι μου. Πάντως ο ΣτεφΣτεφ, επειδή ήθελε να κάνει και πρακτική έστυψε αρκετά λεμόνια αυτή την εποχή. Του άρεσε το παιχνιδάκι και η μηχανή και έτρεχαν να του φέρνουν λεμόνια. Δυσαρέστησε πολλούς και μάλλον οσονούπω θα τους βρει μπροστά του. Από τους ΔΗΚΟικούς (ΧΡΥΣΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ) έως και το ΝΑΙΝΑΙκιστάν (ΑΧΙΛΛΕΑΣ Δ. – ΕΡΑΤΩ ΜΑΡΚΟΥΛΗ - ΜΑΡΙΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ) θα έχει πολλούς να αντιμετωπίσει…

Η ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΧΟΙΝΑ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Α, δεν το προσέξατε. Εκτός από την κουβέρτα με την οποία σκεπάστηκε ο ΒΛΑΔΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ στην Κόκκινη Πλατεία κατά την διάρκεια της μεγαλειώδους παρέλασης θα προσέξατε και τον προβληματισμό στο βλέμμα του. Καμία σχέση με τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Είχε την σκέψη του στραμμένη στις Προεδρικές εκλογές του Κυπριστάν. Πως; Τι;

Ε, δεν ακούσατε τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ, που με ΟΡΓΙΛΟ ΥΦΟΣ από το βήμα του συνεδρίου της Ν.Δ είπε ότι δεν θα αφήσουν τους Ρώσους να εκλέξουν τον ημέτερο τους στις εκλογές του Κυπριστάν; Μιλάμε ότι ήταν τόσο κατηγορηματικός που δεν άφηνε περιθώρια αμφισβήτησης. Μάλιστα τόνισε ότι θα βοηθήσει τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ να εκλεγεί για να αποτύχουν οι Ρώσοι

Αυτό δεν σημαίνει - συνιστά ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα εσωτερικά ενός – υποτίθεται - ανεξάρτητου κράτους μέλους της Ε.Ε; Δηλαδή θα έρθει ο Σχοινάς να μας προστατεύσει; Α, Σάκη μου, Διονυσάκη μου, αν θες να μας προστατεύσεις κάνε κάτι με το μεταναστευτικό, αφού ήλθες - είδες και απήλθες και οι παράνομοι μετανάστες πληθαίνουν. Άσε εμάς τους Ευρωττοπουζοκυπραίους να αποφασίσουμε ποιον θα εκλέξουμε νέο Πρόεδρο. Έριξες στα σχοινιά κ. Σχοινά μας την αξιοπιστία της Ε.Ε γιατί σ’ αυτό το νησί διαβιούν κάτοικοι όλων των αποχρώσεων, προσανατολισμών και επιλογών και ενδεχομένως να μην συμφωνούν με την δική σου προτίμηση. Φαντάζομαι ότι κάποιος ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ και τον ΘΕΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ και δεν τοποθετείται τόσο βίαια.

Πάντως να σε πληροφορήσουμε κ. Σάκη μας ότι η παρέμβαση σου θορύβησε τον Πούτιν και το σκέφτεται από εκείνη την στιγμή… Σε φοβήθηκε υπέρμετρα με το αυστηρό σου ύφος και είπε ότι δεν θα επέμβει ξανά στο Κυπριστάν. Αναφώνησε και ΗΜΑΡΤΟΝ ΣΑΚΗ.

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Κρύβονται οι γιατροί που θα είναι οι δολοφόνοι σύμφωνα με την νομοθεσία περί ευθανασίας. Καλά τι φοβούνται; Τον Ιπποκράτη; Όχι ρε παιδιά. Ο άνθρωπος μετά που καταντήσατε την υγεία βαριά βιομηχανία ζήτησε από τον ΘΕΟ να φύγει και από τον Παράδεισο. Νοιώθει αποτυχημένος για τους επιγόνους του και θέλει να πάει στα καζάνια της κολάσεως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X