ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οργή Φούλη για εποφθαλμιούντες Προεδρία ΔΗΣΥ

Πανδημία ο Συναγερμικός λινοβαμβακισμός - Νουθετεί ο Πρόεδρος των δικηγόρων παρακούει ο υιός του

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΚΛΕΒΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ

• Ψιτ αγόρια- κορίτσια, άστε τις μαγκιές γιατί δίνεται όλοι εξετάσεις και μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεως το 2023 ανεξαρτήτως της έκβασης των Προεδρικών εκλογών. Κάπως έτσι ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ επισήμανε σε συνάντηση που πραγματοποίησε πρόσφατα με τους δελφίνους του κόμματος, που προαλείφονται για την διαδοχή του και την περίοδο αυτή επιδίδονται σε παράλληλο προεκλογικό αγώνα. Οργίλος ο ΦΟΥΛΗΣ διεμήνυσε προς όλους ότι δεν θα ανεχθεί τον ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟ ΛΙΝΟΒΑΜΒΑΚΙΣΜΟ( εφεύρεση του Τμηματάρχη Υψηλής πολιτικής ) ο οποίος κατατρώει αυτή την περίοδο τον ΔΗΣΥ.

• Όπως μας πληροφορεί ο πράκτορας της ΞΥΠ ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ήταν εξοργισμένος με την στάση ανωτάτων στελεχών του κόμματος , οι οποίοι και στο διάστημα του προεκλογικού αγώνα κυριολεκτικά ΚΛΕΒΟΥΝ από τον χρόνο του Φούλη για να τον προωθήσουν ως Προεδρικό υποψήφιο και τον αποδίδουν στον εαυτό τους και στην ικανοποίηση των φιλοδοξιών τους, ως διάδοχοι του. Η ΞΥΠ διέγνωσε και επισήμανε την κατάσταση με συνεχή δημοσιεύματα, αλλά ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είχε την ψευδαίσθηση ότι οι στενοί τους συνεργάτες θα συνέρχονταν και θα έδιναν όλες τους τις δυνάμεις στον αγώνα των Προεδρικών εκλογών παρά εξυπηρέτησης της προσωπικής τους ατζέντας.

ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
• Κι επειδή ήθελε να κρατήσει τις ισορροπίες, παρέβλεπε τα περί Συναγερμικού λινοβαμβακισμού , αλλά όταν τα μηνύματα και οι ενδείξεις έγιναν φορτικές τότε παρενέβη δραστικά. Συγκάλεσε διευρυμένη γραμματεία με την συμμετοχή όσων κατά καιρούς εξέφρασαν την επιθυμία να διεκδικήσουν την Προεδρία του ΔΗΣΥ και τους μίλησε σε ιδιαίτερα αυστηρό τόνο. Μάλιστα ανάμεσα στ’ άλλα που τους διεμήνυσε ο οργισμένος Φούλης ήταν και η επισήμανση ότι ενδεχομένως και να προκηρύξει έκτακτο εκλογικό συνέδριο πριν τις Προεδρικές εκλογές και όποιος θέλει, ας τον αμφισβητήσει, υποβάλλοντας υποψηφιότητα.

• Ακόμη στις φωνές Φούλη ξεχώριζαν και οι ατάκες περί ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ στην προώθηση θέσεων του κόμματος στο Κοινοβούλιο , στην ανεπάρκεια στην συνεργασία με Υπουργούς, τους οποίους θεωρούν αντιπάλους τους στην διεκδίκηση του γαλάζιου θρόνου, αλλά και στην δημιουργία πυρήνων στην βάση, δήθεν για να προωθήσουν την υποψηφιότητα Φούλη, αλλά που θα αποτελέσουν τα προκεχωρημένα τους φυλάκια στον πόλεμο για την κατάληψη της Προεδρίας του ΔΗΣΥ. Πάντως οι παροικούντες στην Πινδάρου, γαλάζιοι πράκτορες της ΞΥΠ μας έλεγαν ότι χρόνια είχαν να δουν τον Φούλη τόσο οργισμένο με στελέχη του και οι φωνές του ακούγονταν μέχρι το εστιατόριο SUSHI LU και την καφετέρια PROJECT…

• ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΣΤΟ ΓΛΑΖΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ

• Εν πάσει περιπτώσει μερική συμμόρφωση επήλθε αλλά το φαινόμενο του Συναγερμικού λινοβαμβακισμού παίρνει διαστάσεις πανδημίας και προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία στην Πινδάρου. Αρκετοί τρέχουν να πεταχτούν από το καράβι και να πάνε σε διπλανά πλεούμενα και ορισμένοι πατάνε και στις δυο βάρκες επιδιδόμενοι σε άκρατο λινοβαμβακισμό που είναι και ενοχλητικός και προσβλητικός για τον Φούλη. Όσον αφορά τον προεκλογικό αγώνα θα πάρει πλέον νέα μορφή με συγκεντρώσεις, συναντήσεις, επαφές σε όλη την επικράτεια και σαφή προσπάθεια πρώτα να πειστούν οι ημέτεροι Συναγερμικοί για υποψηφιότητα του Προέδρου του κόμματος.

• Ευελπιστεί ο Φούλης ότι η σημαντικότερη ζαριά του θα ριχτεί την περίοδο των τηλεοπτικών συζητήσεων , επονομαζόμενων στην Αργάκα και debate, εκεί όπου θεωρεί ότι υπερέχει των αντιπάλων και θα μπορεί να κάνει επιθέσεις κατά κύματα.

• ΟΙ ΤΗΛΕΔΙΚΕΣ ΧΡ. ΚΛΗΡΙΔΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΥΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

• Πάμε και σε σύντομα. Όταν ο Πρόεδρος του Παγκυπρίου Δικηγορικού συλλόγου ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΛΗΡΙΔΗ νουθετούσε από τηλεοράσεως άπαντες να μην προβαίνουν σε ΤΗΛΕΔΙΚΕΣ για την υπόθεση των Φυλακών, γιατί ενδεχομένως η δημόσια καμπάνια να επηρεάσει την έκβαση της όποιας δίκης , θα είχε στο μυαλό του τον υιό του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ που συμμετείχε σε εκδηλώσεις – πορείες στις Φυλακές και γενικώς δεν έμεινε κανάλι και ραδιόφωνο που δεν εκφράστηκε υπέρ της Διευθύντριας των Φυλακών. Οπόταν Πρόεδρε των δικηγόρων αρχίστε από το σπίτι σας τις νουθεσίες και αφήστε τους υπόλοιπους για μετέπειτα στάδιο…

ΑΔΕΙΑΣΕ Η ΒΟΥΛΗ – ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ
• Αναβάλλονται προγραμματισμένες επιτροπές της Βουής γιατί απουσιάζουν αρκετοί βουλευτές σε ταξιδάκια στο Στρατσβούργο στο Παλέρμο και αλλού. Όπως η χθεσινή συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής αλλά και η έλελιψη Οικολόγου βουλευτή να προεδρεύσει στην Επιτροπή Περιβάλλοντος αφού Θεοπέμπτου και Ατταλίδου λείπουν ταξιδάκια. Τι ωραία καλοκαιριάτικα να την κάνεις για δροσερά μέρη με όλα πληρωμένα. Και μετά επανέρχεσαι και το παίζεις ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ στους Ευρωττοπουζοκυπραίους.

ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ
• Φιάσκο και τεράστια αποτυχία το σύστημα φωτοεπισήμανσης και ας μην καυχιέται ο Υπουργός Μεταφορών ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΟΥΣΟΣ ότι πρόκειται και για επίτευγμα Απλώς έγινε για να επιβάλλονται πρόστιμα στους καθημαγμένους πολίτες, ενώ τα δυστυχήματα αυξάνονται ραγδαία. Μάλιστα η τραγική ειρωνεία είναι ότι σε δυστύχημα, οι αστυνομικοί προσάρμοσαν την κίτρινη τους ταινία για να αποκόψουν την σκηνή του επεισοδίου ,σε ταμπέλα που προειδοποιούσε για ύπαρξη κάμερας. Άστα αυτά Καρ Αγιαναπίτικο και δεν σου βγαίνουν. Και ρε παρέα μου παίξε λίγη κιθάρα και μην προβάλεις ότι θέλεις να γίνεις Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, γιατί θα σε καταβροχθίσουν χωρίς να το καταλάβεις. Μέχρι Πρόεδρος της ομάδας της Αγίας Νάπας από τον Φεβρουάριο θα είναι για σένα καλή και αρμόζουσα ενασχόληση.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Προσέξετε όσοι ασχολείστε με την υπόθεση των φυλακών γιατί πάντα στις μάχες υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες. Πέραν από ένα εκ των δυο που θα είναι σίγουρα χαμένος θα χτυπηθούν και άλλοι που θα δεχτούν αδέσποτες…

 

 

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X