ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οικολόγοι: Κλίνουν προς Μαυρογιάννη - Ρατσιστή αποκάλεσαν Παπαδούρη στελέχη του κόμματος για μεταναστευτικό

Υπουργεία θα πάρουν Περδίκης – Γιάγκου – Συγνώμη στον Β. Φακοντή θα ζητήσει το ΑΚΕΛ;

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ

• Το όνειρο τους πάντα είναι να αποτελέσουν την ΟΥΡΑ του ΑΚΕΛ. Να έχουν ρε παιδί μου τόσο στενές σχέσεις που να περπατούν αγκαλίτσα στην πολιτική σκηνή. Ακόμη και στο πράσινο του εμβλήματος τους να προσθέσουν λίγες κόκκινες πινελιές. Τρελαίνονται να μετακινούνται αριστερότερα και να υιοθετούν τις θέσεις του κόμματος της αριστεράς σε αρκετά θέματα. Ακόμη και στο μεταναστευτικό θα μπορούσαν να προσφέρουν στην προσπάθεια του ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ. Εξ ου και το επεισόδιο που θα σας περιγράψουμε πιο κάτω.

• Όσον αφορά την απόφαση των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ για τις Προεδρικές εκλογές είναι προηλειμμένη - προκαθορισμένη και όσα ακούτε και βλέπετε περί συναντήσεων, συσκέψεων, συνεδριών των συλλογικών οργάνων είναι για να εμφανίζονται στα κανάλια και να κάνουν τους τεράστιους πολιτικούς. Η στροφή προς αριστερά έγινε και οι Οικολόγοι στις εκλογές θα ψηφίσουν Μαυρογιάννη. Εξάλλου δεν έχουν και άλλες επιλογές αφού ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ- ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ δεν μπορούν να ψηφίσουν, οπόταν προτιμούν τον τρίτο της ΝΙΚΑΡΙας παρέας. Όσο για τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ που προσδοκούσε να τον ψηφίσουν κάποιοι εκ των φίλων του και συνοδοιπόρων του την περίοδο του δημοψηφίσματος, προτίμησαν την λύση Μαυρογιάννη, ελπίζοντας για να πάρουν κι αυτοί το δικό τους μερίδιο εξουσίας.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΡΔΙΚΗΣ - ΓΙΑΓΚΟΥ

• Ουπς, είπαμε μερίδιο εξουσίας και περάσαμε στα ωραία. Η προκαταρτική συμφωνία θα περιστρέφεται στην παραχώρηση ενός Υπουργείου που θα καταλάβει κατά πάσα πιθανότητα, ο πρώην βουλευτής των Οικολόγων ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ, αν και το επιθυμεί διακαώς και ο Β’ Αντιπρόεδρος ΑΔΩΝΙΣ ΓΙΑΓΚΟΥ. Φυσικά την θέση του Επιτρόπου Περιβάλλοντος. Τα υπόλοιπα είναι αυτονόητα και η περαιτέρω συμμετοχή τους στην εξουσία θα συμπεριλαμβάνει και διορισμούς σε άλλα πόστα που θα κενωθούν. Πάντως, όπως πληροφορείται ο πράκτορας της ΞΥΠ που περιφέρεται στην Περικλέους, που είναι και το στρατηγείο των Οικολόγων, κάποιοι εκ των Πράσινων απαιτούν και δεύτερο Υπουργείο με την επίκληση ότι ενδεχομένως με ΑΚΕΛ- Μαυρογιάννη να είναι και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κόμμα που θα συμπλεύσει. Και οι πρώτοι που θα παράσχουν στήριξη μετά τις 5 Ιουνίου που θα τον επικυρώσει την υποψηφιότητα το κόμμα της αριστεράς. Ε, να μη πάρουν τα παιδιά το εξτραδάκι τους;

• Αν και φαίνεται ότι σχηματίζεται πλειοψηφία εκ μέρους των Οικολόγων για στήριξη Μαυρογιάννη, εντούτοις δεν είναι και απόλυτα σίγουρο ότι θα μεταφέρουν και όλους τους ψήφους τους προς τον υποψήφιο του ΑΚΕΛ. Υπάρχουν έντονες διαφωνίες και επιφυλάξεις κυρίως σε θέματα πολιτικής στο Κυπριακό, οικονομία, μεταναστευτικό, που διαφωνούν με το ΑΚΕΛ και συνειρμικά με τον ΜπλακΤζον που θα ακολουθήσει τις οδηγίες τους. Ακόμη ο φόβος ότι με την σύμπραξη με το ΑΚΕΛ, υπάρχει το ενδεχόμενο να ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ σταδιακά και να τους αρπάξουν τους αριστερίζοντες ψηφοφόρους που βρίσκουν πολιτική στέγη στο κόμμα των Πρασίνων.

• ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ GPS ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

• Για να διαπιστώσετε τον πράσινο αχταρμά, κάτι δηλαδή σαν εύγευστη σαλάτα, σε σχέση με τις θέσεις και απόψεις να περιγράψουμε τι συνέβηκε πρόσφατα στα ενδότερα των Οικολόγων, όπου οι αλληλοσυγκρουόμενες τάσεις είναι πασιφανής και ξεκάθαρες. Εξάλλου να σας θυμίσουμε και το σλόγκαν που εισήγαγε η στήλη μετά το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών ήτοι «ψήφισαν Οικολόγους αλλά δεν εξέλεξαν Πράσινους». Οι δυο εκ των εκλεγέντων ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ και ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΥΡΗΣ δεν ανήκαν στο κίνημα και για να βρουν τα γραφεία του κόμματος ζήτησαν την βοήθεια του κοινού και GPS.

• Οπόταν τα πάζλ ενίοτε χαλούν και οι ψηφίδες ξεχωρίζουν λόγω χρώματος και μορφής. Έτσι και στην προκειμένη όπου διαφάνηκε η διαφορετική προσέγγιση και απόψεις στους Οικολόγους, οι οποίοι κινούνται σε μια λεπτή πολιτική γραμμή. Οι εσωκομματικές έριδες και ΚΑΒΓΑΔΕΣ είναι καθημερινοί και συνεχείς επί διαφόρων θεμάτων , αλλά δεν βγαίνουν στην επιφάνεια καθότι τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης ασχολούνται ΜΟΝΟ με τους μεγάλους και τις παραξενιές τους.

• Εμείς ως υπηρεσία όμως που παρακολουθούμε τα πάντα έχουμε γνώση και για τις έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ στελεχών , αλλά και των βουλευτών αφού η πολιτική φιλοσοφία και προσέγγιση Ατταλίδου και Παπαδούρη απέχουν κατά παρασάγγας και απλώς κάθονται στα ίδια έδρανα για σημειολογικούς λόγους. Ενίοτε και όταν έχει όρεξη κρατά τις ισορροπίες ο μοναδικός ορίτζιναλ Πράσινος βουλευτής ο Πρόεδρος του κινήματος ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ, αλλά και αυτός δείχνει κουρασμένος και βαριεστημένος από τα βάρη που φορτώθηκε που δεν του αφήνουν χρόνο να αναλώσει στα αγαπημένα του θέματα και να κάνει τις δικές του έρευνες.

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΑΠΕΚΑΛΕΣΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΥΡΗ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ

• Λοιπόν σε πρόσφατο καβγά στην κοινοβουλευτική ομάδα των Οικολόγων ακούστηκαν ΒΑΡΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ που φτάνουν στα όρια των ΥΒΡΕΩΝ. Συγκεκριμένα η συζήτηση περιστρεφόταν γύρω από το μεταναστευτικό και όταν ο βουλευτής ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΥΡΗΣ, εξέφρασε τις ανησυχίες του, προβληματισμούς και επισήμανε ότι το κίνημα δεν θα πρέπει να έχει απόλυτη θέση υπέρ της μαζικής παραμονής μεταναστών στο νησί δέχθηκε επίθεση από Κοινοβουλευτικό συνεργάτη.

ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ

• Μάλιστα ο εν λόγω κύριος αποκάλεσε τον βουλευτή του κινήματος ΡΑΤΣΙΣΤΗ και τα πνεύματα οξύνθηκαν. Ούτε καν απέσυρε τις κατηγορίες του ο εν λόγω συνεργάτης αφού φαίνεται ότι διαθέτει πλάτες στο κόμμα που τον προωθούν αδιαλείπτως . Τι έκανε ο παριστάμενος Πρόεδρος των οικολόγων ο Παμπίνος ο Θεοπέμπτου. Επανέλαβε τον ρόλο που έπαιξε σε μαθητική παράσταση . Του ΠΟΝΤΙΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ.

• Είπαμε οι Οικολόγοι είναι πειθαρχημένο κόμμα . Δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Μέχρι και οι συνεργάτες βρίζουν τους βουλευτές και τους κοσμούν με επίθετα αλλά δεν συμβαίνει και κάτι…Όταν διολισθήσουν τα ποσοστά σας μην ψάχνετε περισπούδαστες αναλύσεις και φιλοσοφίες. Να θυμηθείτε όλα αυτά γιατί ο σεβασμός προς τους βουλευτές είναι ΚΟΡΩΝΙΔΑ στην επιβίωση ενός κόμματος. Κυρίως ο αλληλοσεβασμός…

ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟ ΦΑΚΟΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΕΛ;

• Παρεμπιπτόντως στο ΑΚΕΛ θα πρέπει να ζητήσουν ΣΥΓΝΩΜΗ στον νεαρό βουλευτή Πάφου ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΦΑΚΟΝΤΗ, που προειδοποίησε για επεισόδια από την μεταφορά ασυνόδευτων αλλοδαπών ανηλίκων στην Πάφο. Τότε έπεσαν να τον φάνε και μέχρι ανακοίνωση σε βάρος του εξέδωσε το ΑΚΕΛ. Αν δεν ήταν μονοδιάστατοι και απολίτικοι και αφουγκράζονταν την κοινωνία θα είχαν ως ΤΕΛΕΙΟ ΑΛΛΟΘΙ τον Φακοντή. Γιατί ας το μάθουν γιατί περίκλειστοι στα κομματικά γραφεία δεν έχουν επαφή με την κοινωνία. Και οι αριστεροί ανησυχούν για το μεταναστευτικό και επαναστατούν… Οι περισπούδαστες αναλύσεις είναι κόκκινα παραμύθια…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αιωρείται ακόμη το αναπάντητο ερώτημα του κορυφαίου πολιτικού - βουλευτή και νομικού ΑΡΙΣΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ στην συζήτηση στην Επιτροπή Νομικών του νομοθετήματος περί του χαρακτηρισμού ως ιδιώνυμου εγκλήματος, των γυναικοκτονιών. Πέστε μου είπε στην εκπρόσωπο της Νομικής υπηρεσίας «ποια η διαφορά της ανθρωποκτονίας από την γυναικοκτονία». Ακόμη περιμένει απάντηση. Όσον αφορά το σχετικό νομοσχέδιο παρά το ότι ΤΣΙΡΙΔΟΥ- ΛΕΩΝΙΔΟΥ- ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ- ΙΩΑΝΝΟΥ – ΠΑΣΙΟΥΡΤΙΔΗΣ- ΔΑΜΙΑΝΟΥ-ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ που κατέθεσε και άλλη πρόταση νόμου ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ, όπως λένε και οι ίδιοι στο προσκήνιο και το παρασκήνιο, Όπερ μεθερμηνευόμενο ΟΛΟΙ οι βουλευτές ΟΛΩΝ των κομμάτων είναι εναντίον ή το θεωρούν εκ του περισσού. Για λόγους ευγενείας και αβρότητας όμως προς την Πρόεδρο της Βουλής σιωπούν μέχρι παρακάτω όπως είπε και βουλευτής…

• ΥΓ: Όταν εκφωνείς λογύδρια από καθέδρας σε θεσμικά βήματα και με ύφος ηγέτη και δεν μπορεί ο επηρεαζόμενος που καταφέρεσαι εναντίον του, εμμέσως αλλά σαφέστατα να απαντήσει, δεν συνιστά και πολιτική μαγκιά Ξέρετε οι διακηρύξεις και νουθεσίες παρακαλούμε να απευθύνονται στους έμμισθους υπαλλήλους σας, παρατρεχάμενους, φερέφωνα , χειροκροτητές και κολαούζα. Υπάρχουν και κάποιοι που είναι ανυπάκουοι γιατί δεν έμαθαν να σκύβουν το κεφάλι στην εξουσία, γιατί δεν πήραν και ΔΕΝ θα πάρουν από ΚΑΝΕΝΑ …ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Αντίθετα δίνουν δωρεάν απόψεις και όποιος θέλει τις ακούει. Αν θέλει κάποιος, τις αναθεματίζει. Ο χρόνος όμως πάντα δείχνει ποιος τελικά έχει δίκαιο. Να μην είναι αργά …όμως…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X