ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οικολόγοι: Εκπαραθύρωσαν την Ξάνθου και κοκκινίζουν... στις «φυλακές» Πετρίδη-Πηλείδου

Τα φάουλ του Γιώργου Λουκαίδη (ΑΚΕΛ) και η παραίτηση από Επ. Δεοντολογίας της Βουλής

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Παίρνουν πλέον αυτό το ροδαλή χρωματάκι και εγκαταλείπουν οριστικά και αμετάκλητα το πράσινο οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, αφού μετά το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών όπου από τους 3 βουλευτές τους, μόνος πράσινος είναι ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ, σταδιακά απομακρύνουν από την ηγεσία τους και ότι θυμίζει το κόμμα στα αρχικά του στάδια. Πλέον από τις 12 Δεκεμβρίου δεν θα βρίσκονται στην ηγεσία των Οικολόγων οι δυο πυλώνες του, που κάτω από την καθοδήγηση τους απέκτησε ταυτότητα και οντότητα το πράσινο κίνημα. Οπόταν το μέλλον των Οικολόγων φαντάζει αβέβαιο αφού οι εκπρόσωποι του στο Κοινοβούλιο θα κλίνουν άλλοι προς αριστερά (Θεοπέμπτου- Ατταλίδου) και ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΥΡΗΣ μάλλον προς δεξιά, ενώ η παραδοσιακή του ηγεσία αποτελεί πλέον παρελθόν.

• Μετά την φυγή του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΡΔΙΚΗ από την ηγεσία των Οικολόγων και την ανάληψη της από τον Παμπίνο που οδήγησε το κόμμα στην πρώτη του ήττα, ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΝΕΤΑΙ και η Αναπληρωτής Πρόεδρος ΕΦΗ ΞΑΝΘΟΥ. Με το πρόσχημα τήρησης καταστατικής πρόνοιας, βάσει της οποίας έμμισθο στέλεχος του κόμματος δεν μπορεί να διεκδικήσει αξίωμα στο κόμμα, αφαιρέθηκε από την κ. Ξάνθου το δικαίωμα να επαναδιεκδικήσει, οδηγώντας την ουσιαστικά εκτός των κέντρων λήψης αποφάσεων των πρασίνων. Παράδοξο είναι ότι αν δεν αναβάλλονταν οι εκλογές λόγω απόφαση Δικαστηρίου τότε η κ. Ξάνθου θα μπορούσε να διεκδικήσει αξίωμα. Εκτός κι αν αυτό ήταν ο σχεδιασμός για ΑΛΩΣΗ των Οικολόγων.

• Για τους Πράσινους τα προβλήματα τώρα αρχίζουν αφού μετά τις 12 Δεκεμβρίου που θα εκλεγεί η νέα ηγεσία θα πορευτούν σε αχαρτογράφητα νερά, λόγω της απουσίας της έμπειρης και δοκιμασμένης ηγεσίας τους, και της ανάληψης καθηκόντων από δευτεροκλασάτα στελέχη που μέχρι στιγμής δεν πέρασαν από την κάμινο της πολιτικής κονίστρας.

• Ακόμη ξεκάθαρα πλέον διαφαίνεται ότι οι Οικολόγοι μετατρέπονται στο ακραίο παράρτημα του ΑΚΕΛ ή αν προτιμάτε συνδεδεμένη οργάνωση, με μπροστάρη την βουλευτή ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ, που η συνεργασία της με τους συντρόφους στην Βουλή είναι περισσότερο από εμφανής. Οι Οικολόγοι θα αποτελέσουν την ΟΥΡΑ του ΑΚΕΛ στην όποια τους συνεργασία για τις Προεδρικές εκλογές με την κ. Ατταλίδου να αποτελεί το χρήσιμο εργαλείο, που θα μεταφέρει ψήφους από υποστηρικτές – σχηματικά όπως διαχωρίζονται - της όποιας - γρήγορης λύσης στο Κυπριακό, υποστηρικτών του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, αλλά και λαού που συμπαρατάσσεται με τους γνωστούς και μη εξαιρετέους, «ως δαμαί» που εμείς τους προσθέσαμε ως στήλη, «τζιαι τους ποτζιεί τζαι ποδά».

• Τυχαίο δεν είναι το κίνημα ανθρώπων που εμφανίζεται στα σύγχρονα καφενεία, ή όπως αλλιώς ονομάζονται σόσιαλ μίντια, από τις εν λογω κατηγορίες ψηφοφόρων που στηρίζει αναφανδόν την κ. Ατταλίδου και την παρουσιάζει μάλιστα και ως την καλύτερη λύση για να είναι υποψήφια του ΑΚΕΛ στις Προεδρικές εκλογές. Τέτοιο φαν κλαμπ πάντως λίγοι βουλευτές του ΑΚΕΛ διατηρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Ατταλίδου συμπεριφέρεται όντως σαν μέλος των νέων δυνάμεων του ΑΚΕΛ.

• Όσον αφορά τον Παμπίνο μου Θεοπέμπτου θα επανεκλεγεί στην Προεδρία των Οικολόγων αφού οι Περδικικοί που εκπροσωπούνται από τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΣΙΜΙΛΛΗ στην εκλογική αναμέτρηση δεν φαίνεται να έχουν τις δυνάμεις να αντιπαραταχθούν. Ο δε Παμπίνος ξεκάθαρα ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ και προσδοκεί και Υπουργείο Γεωργίας σε Κυβέρνηση συνεργασίας με ΑΚΕΛ, ενώ συνεχίζει ως Πρόεδρος των Οικολόγων να τηρεί την ίδια ράθυμη και χαλαρή στάση και παραπέμπει σε κάποιο που του φόρτωσαν ευθύνες ενώ ο ίδιος βαριέται και προτιμά να ασχολείται με απόβλητα, στρούθους και περτίτζια (εξαιρουμένου του Γιώργου).

• Πάντως σε περίπτωση που οι Οικολόγοι κοκκινίσουν να μην είναι σίγουροι ότι θα τους ακολουθήσει ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΥΡΗΣ, που από σχετική έρευνα της ΞΥΠ, μάλλον τοποθετείται προς δεξιά και λίγο πιο κάτω, αφού φέρει όνομα βαρύ σαν ιστορία, όπως άδει περιπαθώς και συγκινητικά ο Στέλιος Διονυσίου για τον κολοσσό πατέρα του. Σε περίπτωση που οι πράσινοι στρίψουν το τιμόνι στα αριστερά, αυτός θα βάλει τα γαλανόλευκα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού.

• Ουάου! Ουάου! Επανήλθε δριμύτερη και με πολιτικές τοποθετήσεις υψηλών τόνων η ΕΜΙΛΥ ΓΙΟΛΙΤΗ, καταδεικνύοντας ότι πλέον κατατρώγεται από το σκουλήκι της πολιτικής (το απαίσιο αυτό έντομο) αφού κατακρίνει την Κυβέρνηση για τα μέτρα που έλαβε κυρίως για τους 12χρονους. Σκέφτεται την επάνοδο η Μηλού που την Γιόλου, αλλά τον τρόπο ακόμη δεν τον οριοθέτησε. Προφανώς στις επικείμενες Προεδρικές εκλογές να είναι σε κάποιο επιτελείο…

• Αλλά και η πλαστή Λαίδη Έμιλυ Καρνάσιαν που προκάλεσε αναταραχή με τις αναρτήσεις της και μέχρι την Βουλή συζητήθηκε το θέμα προ των βουλευτικών εκλογών… έγραψε. Σε φωτογραφία που ανήρτησαν οι Υπουργοί Οικονομικών και Εμπορίου σε επίσκεψη στο THE SOUL PUBLISHING (DIGITAL STUDIO εταιρεία ) εμφανίστηκαν εικονικά πίσω από κάγκελα. Η απομίμηση της Έμιλυς μίλησε για αππώματα των Υπουργών και σαν να είναι μαθητές σε επίσκεψη Λυκείου. Η όμορφη πράκτορας της ΞΥΠ που μας μετέφερε την φωτο στη έκθεση της μίλησε για υπερβολή της απομίμησης της Έμιλυς, αν και δεν είμαστε σίγουροι αν τα απορρίπτει παντελώς και η ορίτζιναλ Γιολίτη.

• Ω, τι ήταν αυτό «Βουλγαροκτόνε» (διάβαζε χθεσινή στήλη περί επικράτησης των Βούλγαρων στο ΑΚΕΛ) ΓΙΩΡΓΟ ΛΟΥΚΑΙΔΗ. Δεν μας συνήθισες σε τέτοιου είδους αγένειες. Μα να αποκαλέσεις τον εκπρόσωπο τύπου του ΕΛΑΜ ΓΕΑΔΗ ΓΕΑΔΗ σαν καθαρίστρια. Κατ’ αρχάς αριστερός δεν υποτιμά τις καθαρίστριες που με τα λόγια σου υποδηλοίς ότι δεν μπορούν να συνυπάρχουν με τους ογκόλιθους της πολιτικής, όπως είσαστε εσείς. Κατά δεύτερο η ευγένεια των ανθρώπων απαιτεί να μην υποτιμούμε κανένα, αλλά και ούτε να υπερεκτιμούμε οποιονδήποτε και ιδιαίτερα τον εαυτό μας (μότο ζωής). Και τρίτο ως μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής πως θα δικάσεις άλλους συναδέλφους σου όταν αναφέρεσαι με τέτοιο απαξιωτικό τρόπο σε εκπρόσωπο κόμματος (Προεδρίνα ΑΝΝΙΤΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ τι λες);

• Μάλλον βρίσκεσαι σε ένταση και σύγχυση, όπως και ολόκληρη η ηγεσία του ΑΚΕΛ, και καλά κάνεις γιατί είσαι πολιτικός υψηλών προδιαγραφών να ηρεμήσεις για να μην προκαλέσεις περαιτέρω τραύματα στην πολιτική σου ζωή που θα είναι ασύμβατα με την ιστορία και την καριέρα σου. Ήταν σκληρό φάουλ και αν και γνωρίζουμε ότι είσαι ψυχούλα και ήταν παρόρμηση της στιγμής και αποτέλεσμα έντονων πολιτικών πιέσεων η συμπεριφορά σου, εντούτοις θα σου δείξουμε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για μια αγωνιστική. Πότε θα την εκτίσεις διάλεξε. Είτε θα απέχεις από Επ. Δεοντολογίας είτε δεν θα προωθείς για κατάλληλο υποψήφιο για Προεδρικές εκλογές τον φίλο σου τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό. Επανήλθε ο διαχωρισμός στρατοπέδων βάσει του εμβολιασμού. Μάλιστα κατάφεραν στο στρατόπεδο των ανεμβολίαστων να προσθέσουν και όσους παρασύρθηκαν από τις πομπώδεις δηλώσεις των επιδημιολόγων και εμβολιάστηκαν δυο φορές για να επανέλθουμε στην κανονικότητα, αλλά τώρα τους λένε ότι αυτή ήταν ΚΟΡΟΙΔΙΑ και θα χρειαστούν και Τρίτη, διαφορετικά θα χάσουν το safe pass. Καλά ξεμπερδέματα.

• ΥΓ. Απορία αδαούς περί των ιατρικών. Υπάρχει εμβόλιο για άλλη ασθένεια που το βάζεις κάθε έξη μήνες; Φαντάζομαι ότι για να προστατεύεσαι κάθε εξάμηνο πρέπει να βάζεις και άλλο. Διαφορετικά δεν προστατεύεσαι κατά τους επιστήμονες-εξουσιαστές. Εμείς ξέραμε για χάπια, αλλά για εμβόλια πρώτη φορά ακούμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X