ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι Υπουργοί Χριστοδουλίδη - Αννίτα, Ειρήνη Χ., Ατταλίδου Α «έβαλαν» μαντήλα

Οι πολιτικοί αεριτζήδες λικνίζουν το πολιτικό σκηνικό- το γενετικό υλικό Νίκαρου πέρασε στον ΝικΧρι

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΝΙΚΑΡΟΥ...ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ

• Υποτίθεται θέλουμε να κάνουμε αλλαγή και να πάμε στην επόμενη μέρα χωρίς να μας κατατρέχει το παρελθόν και η απελθούσα κατάσταση, όπου κυριαρχούσαν στην πολιτική και στην Κυβέρνηση οι ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ. Φαίνεται όμως ότι είναι κολλητικό και οι συνεργάτες του ΝΙΚΑΡΟΥ υπέστησαν την εν λόγω « ασθένεια», η οποία προέρχεται κυρίως λόγω αυτοκρατορικών συνδρόμων. Αποτέλεσε δε εκ των κυριότερων προβλημάτων στην θητεία του απερχόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας. Ε, βέβαια αν υπήρχε ή μάλλον καλύτερα για να ακριβολογούμε, άφηνε κάποιο δίπλα του ο ΝΙΚΑΡΟΣ με ισχυρή άποψη, καθαρή θέση θα του επισήμανε ότι η χώρα δεν μπορεί να συνεχίσει να διολισθαίνει στην ΔΙΑΦΘΟΡΑ μέσω των χρυσών διαβατηρίων, αλλά και να διαιωνίζονται οι παθογένειες από τον ωχαδερφισμό των ταγών που αντικρίζουν τους βασανισμένους πολίτες, αφ’ υψηλού.

• Όσοι μας παρακολουθούν θα επισήμαναν ότι η ΞΥΠ προειδοποίησε προ ημερών περί του ΑΔΥΝΑΜΟΥ έως ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ επιτελείου του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ και όσων παρεισέφρησαν σ’ αυτό που θα του προκαλέσουν προβλήματα και θα τον αφήσουν εκτεθειμένο. Προφανώς ο ΝικΧρι σαν γνήσιο πολιτικό παιδί του ΝΙΚΑΡΟΥ, φέρει το γενετικό του υλικό και κάποιες εκ των ιδιορρυθμιών του. Μια εκ των σημαντικότερων αδυναμιών είναι αυτή που περιγράφαμε με την έκφραση ότι δεν κουτσ(χ)ιούν διορισμό. Στο συγκεκριμένο ο ΝικΧρι είναι γνήσιο τέκνο του Νίκαρου.

Ο ΙΔΙΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΤΩΝ ΖΟΓΚΛΕΡ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

• Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται – αυτό είναι το πλέον επικίνδυνο για τον Χριστοδουλίδη αφού το προώθησε εις διπλούν- στρέφει την κοινωνία να ασχολείται και απασχολείται με την παραπολιτική, τα επονομαζόμενα από τους νεοέλληνες fake news, να έχουν σαν συνεργάτες τους περιθωριακούς, γυρολόγους, τυχοδιώκτες. Το ανησυχητικό είναι ότι συνεχίζει την παράδοση ΝΙΚΑΡΟΥ και ο εκ Γεροσκήπου ορμώμενος με την προώθηση του ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΧΤΑΡΜΑ, την ανακήρυξη ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΩΝ και κατ’ επέκταση ΖΟΓΚΛΕΡ της πολιτικής και ενίοτε των φύλων …Η εν λόγω πρακτική αποδεικνύεται καταστροφική και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ σε βάρος όσων την χρησιμοποιούν.

ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ Ο ΝΙΚΧΡΙ

• Για να τελειώσουμε με αυτή την ιστορία. Περιμένουμε ως δείγμα από τον ΝικΧρι να μας πει π.χ ποιον προορίζει για Υπουργό Οικονομικών, Υπουργό Εσωτερικών (λόγω μεταναστευτικού) και Υπουργό Ενέργειας. Να αντιληφθούμε τους προσανατολισμούς του και να μην διατηρούμε τις αμφιβολίες μας ότι θα προκύψουν και πάλι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ που με το φύσημα του ανέμου απλώς θα ΛΙΚΝΙΖΟΝΤΑΙ και θα αφήνουν τους πολίτες μετέωρους. Ευαγγελίζεται την αλλαγή ο ΝικΧρι. Ιδού έστω και πρόωρα πρόκληση για εκείνα που υπόσχεται. Παραβίαση πολιτικών θεσμίων και πρακτικής θα πείτε; Έλα καλέ.. Στο Κυπριστάν ζούμε …Η πρόκληση ισχύει για όλους τους υποψηφίους Προέδρους. Υποφέραμε αρκετά με τα ΚΟΝΚΛΑΒΙΑ των πολιτικών ταγών…

ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ
• Οι ευαισθητούληδες γιατί σώπασαν για την κατάσταση στο Ιράν; Δεν θεωρούν γυναικοκτονία τις δολοφονίες των κοριτσιών; Σε διαφορετικές περιπτώσεις θα ήταν σε υπερδιέγερση και θα φωνασκούσαν από το πρωί μέχρι το βράδυ στα κανάλια και σε παντός είδους μέσο τους προσφέρεται. Οι ΘΟΡΥΒΩΔΕΙΣ κυρίες που κατέκλυσαν την ζωή του Κυπριστάν σώπασαν και δεν συμμερίστηκαν την άποψη ότι η μαντήλα αποτελεί ακραία μορφή καταπίεσης των γυναικών.

• Η ΑΥΤΟΚΛΗΤΗ κλίκα των προστάτιδων κάθε είδους γυναικείας δραστηριότητας, δεν μίλησαν , δεν τρόμαξαν με όσα συμβαίνουν στο Ιράν σε βάρος των γυναικών. Φαίνεται θέλουν να επαναφερθεί και η μαντήλα στο Κυπριστάν όπως φορούσαν μέχρι πρόσφατα στα χωριά μας οι γυναίκες της Κύπρου. Κι όμως η ΣΙΩΠΗ τους φωνάζει ότι βλέπουν τις καταστάσεις αναλόγως των ψήφων, των συγκυριών και ενίοτε των πολιτικών τους πεποιθήσεων.

• Η Πρόεδρος της Βουλής που μέχρι και νόμο περί γυναικοκτονιών ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ το Κοινοβούλιο- κόμματα να ψηφίσουν για να μην την αφήσουν εκτεθειμένη, αφού τέτοιου είδους νομοθεσία δεν προσφέρει κάτι στον ποινικό κώδικα , λόγω του ότι η ανθρωποκτονία παραπέμπει σε άντρες και γυναίκες, ΘΡΗΝΕΙ τον πρώην Πρωθυπουργό της Ιαπωνίας και γνωρίζει – φοβερό ταξιδάκι πέντε ημερών με όλα πληρωμένα- την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Αλλά και οι φωνασκούσες και φασαριόζες με κάθε ευκαιρία, ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ δεν έβγαλαν άχνα και δεν τις ενδιαφέρει τι παθαίνουν τα κορίτσια στην Περσία.

• Φαίνεται ότι είναι οπαδοί των μουλλάδων. Αν τα έκαναν οι Αμερικάνοι, Γάλλοι και άλλοι θα έσκιζαν τα ωραία τους φουστανάκια για να υπερασπίσουν τα κορίτσια. Αλλά και τα Μεσογειακά Ινστιτούτα Φύλου , ευαισθητοποιούνται κατόπιν εντολών , η ΠΟΓΟ, και άλλες γυναικείες οργανώσεις δεν διοργάνωσαν μια εκδήλωση διαμαρτυρίας, μια ανακοίνωση δεν εξέδωσαν , δεν άνοιξαν τέλος πάντων το όμορφο στοματάκι τους , μπας και χαλάσει το κραγιόν…

• Τέλος πάντων θα εκδηλωθούν όταν διαπιστώσουν ότι τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης ενδιαφερθούν και τις βγάλουν στα κανάλια να κάνουν το καθιερωμένο σόου που πάντα συνοδεύεται με φρου- φρου κι αρώματα. Μέχρι τότε ας φορέσουν την μαντήλα τους θα είναι και στην μόδα οσονούπω….

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του ΡΙΚ επί κονκλαβίου του λογιστή ΜΙΧΑΛΗ ΜΙΧΑΗΛ ( Προέδρου ΔΣ) του τέως CEO του κουβαραστράδικου ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΩΚΟΥ ( Γενικού Διευθυντή) , τέως συντεχνιακού ΣΑΒΒΑ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ ( Διευθυντής τηλεόρασης) και της Κάθριν Αχλαδιώτη ( κατά κόσμον ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΗΛΙΩΤΗ- Διευθύντριας ραδιοφώνων) που στο πέτο τους έχουν όλοι την φωτογραφία του προστάτη αγίου τους…Φούλη του εξ Αργάκας. Εκτός από την διολίσθηση των ποσοστών τους, εξουδετέρωση του ρόλου της δημόσιας ραδιοητλόρασης, τώρα εισήγαγαν και την ΑΠΑΞΙΩΣΗ των θεσμών μέσω των επικαιρικών τους εκπομπών Όπως της δικαιοσύνης, της οικογένειας και όλων των πυλώνων της κοινωνίας. Το φοβερό όμως που είναι ότι εκφράζουν τα συναισθήματα και τις πεποιθήσεις τους στα δελτία ειδήσεων . Προκάλεσαν διπλωματικό επεισόδιο αφού αποκαλούσαν την νικήτρια των Ιταλικών εκλογών ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ, σαν νεοφασίστρια. Μα πάτε καλά ΡΙΚάδες ; Αμφισβητείτε την ετυμηγορία του Ιταλικού λαού και χαρακτηρίζεται μια εκλεγείσα πολιτικό, φασίστρια; Κι αν σας πάρει πρέφα ο Ιταλός πρέσβης; Όταν την συναντήσει αύριο ο ΝΙΚΑΡΟΣ θα του πει εσείς με αποκαλείται φασίστρια οι πας( χ) δημοκράτες; Ε, ναι η δημόσια ραδιοτηλεόραση της χώρας – υποτίθεται- ότι είναι αντικειμενική και σοβαρή. Ας γελάσουμε με το γνωστό χάχανο…Αυτοί ξεπέρασαν και τον από-πατο. Ψάχνουν για ποιο κάτω…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X