ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι Υπουργοί που θέλουν να γίνουν Πρόεδροι - αντι Χριστοδουλίδης - τα τρία ΕΕΕ

Χτίζουν μεθοδικά το προφίλ τους κάνοντας και χατίρια στους πολιτικούς

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

 Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ

• Πως τα φέρνει η μοίρα δηλαδή. Λες και μας παίζει άγρια παιγνίδια, ενίοτε δε μας βγάζει και την γλώσσα. Εν προκειμένω το αρκτικόλεξο για ένα εκ των σημαντικότερων κοινωνικών μέτρων, όπως προσδιορίζεται το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, ή όπως λέγεται στην αργκό τα τρία Έψιλον μπορεί και να χρησιμοποιηθεί για να προσδιορίσει τις μύχιες ή ενίοτε και ομολογημένες επιθυμίες Υπουργών της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη για να καταλάβουν την Προεδρία της Δημοκρατίας. Η αποκωδικοποίηση των επιθυμιών, η ταύτιση με συγκεκριμένο στόχο και τα προκαταρτικά πλάνα και προγραμματισμός που ακολουθούν με σταθερά και συντονισμένα βήματα, χρειάζονται εξειδικευμένες υπηρεσίες, συλλογή πληροφοριών και ανίχνευση επιθυμιών, τις οποίες διαθέτει η ΞΥΠ μέσω του δικτύου πρακτόρων της.

ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ - ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

• Μετά από ενδελεχή έρευνα σας παρουσιάζουμε σήμερα τους φιλόδοξους Υπουργούς, που κάποια στιγμή και υπό τις κατάλληλες συγκυρίες, ενδεχομένως να αποτελέσουν την εναλλακτική λύση για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Γνωρίζοντας δε ότι για να ανέλθουν στο ανώτατο κρατικό αξίωμα χρειάζεται και η στήριξη των κομμάτων, ήδη εργάζονται πυρετωδώς προς αυτή την κατεύθυνση ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ μεθοδικά και με έντεχνο τρόπο τις σχέσεις τους με βουλευτές, Προέδρους κομμάτων και άλλους υπηρέτες των κομμάτων (ενίοτε και χρυσούς χορηγούς!!) , που διαδραματίζουν ρόλο στις αποφάσεις των πολιτικών σχηματισμών. Πέραν από το έργο που παράγουν και που τους δίνει πόντους στις διάφορες μετρήσεις, χρησιμοποιούν και την κλασική μέθοδο που προϋποθέτει την πολιτική επιβίωση ενός βουλευτή. Τους παρέχει το πολιτικό τους ΟΞΥΓΟΝΟ, που προσδιορίζεται σαν το ΡΟΥΣΦΕΤΙ. Αυτό που απαιτείται για να επιβιώσει κάποιος πολιτικός.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΗ ΕΛΙΤ

• Φυσικά όπως σε όλες τις περιπτώσεις και για όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, ιδιαιτέρως για την συγκεκριμένη, που παραπέμπει στον πρώτο πολίτη της Δημοκρατίας, χρειάζεται και η σθεναρή στήριξη, της ούτω καλούμενης από την στήλη ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΗΣ ΕΛΙΤ. Όλων αυτών που στο παρασκήνιο διαφεντεύουν τις τύχες του τόπου, για να ικανοποιήσουν τα προσωπικά – επαγγελματικά τους συμφέροντα και πάντοτε ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ τον εκλεκτό τους. Χωρίς την στήριξη τους, δύσκολα κάποιος μπορεί να εκλεγεί σε ένα τόπο, όπου λόγω του μικρού αριθμού ψηφοφόρων, μπορείς να γνωρίζεις επακριβώς τι ψήφισε ο καθένας. Μάλιστα, αυτοί οι ελιτιστές θα σε παραπέμψουν και σε κορυφαίους επικοινωνιολόγους που μέσω του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή και μετά την φόρτωση σχετικών δεδομένων (εν χρειάζονται και πολλά τέτοια για το Κυπριστάν), θα σε παραπέμψουν στον τακτική που θα ακολουθήσεις για να σε ανεβάσει στο απόγειο της δόξας. Κάπως έτσι και ο Πρόεδρος ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, που μέσω των αόρατων επικοινωνιολόγων (ρε μπας και είναι Αμερικανοεβραίοι, οι ίδιοι που χρησιμοποιεί ο Μητσοτάκης;) ο οποίος είχε εκ των προτέρων και σε ανύποπτο χρόνο προ των εκλογών, ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΝΙΚΗΣ που του μετέφεραν - εμπέδωσαν οι ΓΚΟΥΡΟΥ της επικοινωνίας.

Εσωτερικών - Εργασίας - Εμπορίου, τα ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ

• Λοιπόν οι Υπουργοί που επιθυμούν σε επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις να γίνουν αντι - Χριστοδουλίδης, είναι οι Εσωτερικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, Εργασίας ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, Εμπορίου - Ενέργειας ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ. Μην περιμένετε ότι κάποιος εξ αυτών θα το ομολογήσει και θα παραδεχτεί δημόσια ότι επιθυμεί να γίνει ο άρχοντας του τόπου. Αυτά γνωρίζουν μόνο ο ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ που περιφέρονται και ενίοτε και κάποιος επικοινωνιολόγος που μισθώνουν για να τους χαράσσει γραμμή στην οποία θα κινούνται. Άλλο ένα χαρακτηριστικό που διαθέτουν, περισσότερο οι Ιωάννου-Παπαναστασίου και λιγότερο ο Παναγιώτου, είναι η οικονομική τους άνεση που δίνει την ευχέρεια να υλοποιήσουν τα πλάνα τους.

• Βεβαίως-βεβαίως και τα φιλόδοξα ΕΕΕ ανήκουν ιδεολογικά στον χώρο της κεντροδεξιάς με προσανατολισμό προς τα δεξιά, καθότι ως επιχειρηματίες δεν θα μπορούσαν να παίξουν παίγνια τύπου ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ, που ΑΓΟΡΑΣΕ το ΣΥΡΙΖΑ, αφού μόλις τις προηγούμενες μέρες έκανε και δάνειο στο κόμμα για να επιβιώσει και κατά τ’ άλλα δηλώνει αριστερός. Εξάλλου, ένας εκ των κυριότερων παικτών στην πολιτική σκακιέρα το ΑΚΕΛ, πάντα επιθυμεί να αναδείξει κεντροδεξιό υποψήφιο, αφού θεωρεί τους ορίτζιναλ αριστερούς σαν κατώτερα πολιτικά όντα. Ε, μην διαμαρτύρεστε κόκκινοι σύντροφοι, πράκτορες της ΞΥΠ και λοιποί. Η πολιτική πραγματικότητα και ιστορία βοούν.

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΦΥΛΑΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΝΩ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ ΝΙΚΧΡΙ

• Να σημειώσουμε ότι και σε σχετικές δημοσκοπήσεις που διενεργεί το Προεδρικό και είναι καλά φυλαγμένες στο πάνω συρτάρι του γραφείου του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, όπου καταγράφεται η δημοφιλία των Υπουργών, τα τρία ΕΕΕ κατέχουν υψηλές θέσεις, αν και γενικότερα η Κυβέρνηση καταγράφει χαμηλά ποσοστά με κάποιους εκ των μελών της να προσδιορίζονται αριθμητικά και σαν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ (η ΞΥΠ ετοιμάζεται να παρεισφρήσει και στο συρτάρι του ΝικΧρι για να σας αποκαλύψει τις δημοσκοπήσεις).

• Στην εξίσωση των φιλοδοξιών – πλάνων των ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (θα άδουν όπως και ο μέγιστος τραγουδιστής το άσμα, «χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία») θα πρέπει να προστεθεί και ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, που – μέχρι στιγμής - δεν επέδειξε σε κανένα εκ των τριών ΕΕΕ ιδιαίτερη προτίμηση. Σίγουρα η άποψη του και η θέση του θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ανέλιξη τους, αφού πάντα έχει ανά χείρας και το όπλο με σιγαστήρα (αμάν Νικολή μου θα σε κάνουμε Πιστολέρο) που ονομάζεται ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ. Ε, σου ρίχνει μια και τρέχα να ψάχνεις άλλες διόδους. Πάντως το ερώτημα που απασχολεί το ακρωνύμιο ΕΕΕ και τους στρατούς που διαθέτουν είναι ποιες είναι οι βλέψεις του Χριστοδουλίδη για το 2028. Α, χαχαχα. Καλό.

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΛΥΣΗ

• Πάμε σε κάτι άλλο. Πως το είπε ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος στην Χριστουγεννιάτικη του εγκύκλιο και ενόχλησε τους ευαισθητούληδες; «Βρισκόμαστε στο μεταίχμιο τουρκοποίησης της Κύπρου. Οι υποχωρήσεις δεν εξευμενίζουν τον Αττίλα». Α, μα δεν τα έμαθε ο Προκαθήμενος μας από την περιρρέουσα ή φαίνεται το πιθανότερο, τους μυρίστηκε και τα εκστόμισε. Όσοι έσκιζαν τα πολύχρωμα πληρωμένα ιμάτια τους, περί της καταστροφικής λύσης δυο κρατών, τώρα την υποστηρίζουν και την προωθούν μέσω καμουφλαρισμένου μανδύα, που ονομάζεται ΟΠΟΙΑ ΛΥΣΗ. Όπερ μεθερμηνευόμενο να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα και να πηγαίνουν άνετα τα παιδιά στα καζίνο, να κάνουν εμπόριο να πάρουν χρήμα και να υπογράψουμε και σύμφωνο καλής γειτονίας με το ψευδοκράτος. ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ; Φύγετε την στάχτη από τα μάτια και δέστε καθαρά.

Η ΠΛΑΣΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ

• Αυτός ο ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης να προβάλουν αυτές τις μέρες λαμπερές πρωτεύουσες, ιδανικές εξόδους, ευτυχία παντού σε κάποιους πλούσιους και αππωμένους, προσφέρει την ΧΕΙΡΙΣΤΗ έως και ΕΙΔΕΧΘΗ υπηρεσία σε αρκετούς συμπολίτες μας. Οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν μπορούν να επιδοθούν σε άκρατο καταναλωτισμό και ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΝΤΑΙ ΨΥΧΙΚΑ από τέτοιου είδους φληναφήματα και παρουσίασης μιας ψεύτικης- φτιασιδωμένης πραγματικότητας. Εσείς που παρουσιάζεστε ως προστάτες της δεοντολογίας δεν γνωρίζετε την ρήση της νέας τάξης πραγμάτων; Της επονομαζόμενης ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗΣ. Αν σας ενδιαφέρουν μόνο τα νούμερα τηλεθέασης είστε νούμερα. Κρίμα γιατί δεν αντιλαμβάνεστε την αποστολή σας ή μπορεί κάποιοι από εσάς να μην έζησαν στιγμές φτώχειας…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Είπαμε περί σχεδίων και άλλων τινών αλλά να προσχωρήσουμε και σε ένα σύντομο απολογισμό για το έτος που αναχωρεί. Επιχειρήσαμε χωρίς ΦΟΒΟ, αλλά με ΠΑΘΟΣ, να καταγράψουμε όσα περιήλθαν στην αντίληψη μας και των πρακτόρων της ΞΥΠ( ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς για την προσήλωση τους στο καθήκον). Χωρίς σκοπιμότητες, κρυφές ατζέντες και επιδιώξεις. Δεν ζητήσαμε οτιδήποτε από κανένα, δεν χρωστάμε σε οποιονδήποτε κάτι και δεν αγόμαστε και φερόμαστε από τις ματαιοδοξίες και εγωπάθειες πολιτικών και πολιτικάντηδων. Ενίοτε είμαστε αυστηροί, κάποιες φορές και ισοπεδωτικοί. Ωστόσο, αυτός είναι ο ρόλος μας ως δημοσιογράφοι και πρέπει να εκριζώνουμε τα σάπια, να ρίχνουμε τα μισογκρεμισμένα, για να χτιστούν καινούρια με στέρεα θεμέλια. Πάντα όμως με ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ και ΑΓΑΠΗ, αφού παρά τα όσα μας προσάπτουν κάποιοι με ιδιαίτερο φανατισμό, τα προσπερνούμε, γιατί αυτή είναι η φύση της εργασίας μας. Αν δεν έχουμε την ψυχική αντοχή, υπάρχουν και άλλα επαγγέλματα να επιδοθούμε, που θα συνάδουν και με το επίθετο μας. Ακούς εκεί ΞΙΟΥΡΗΣ. Μάλλον στο ευγενές, ιδιαίτερα δύσκολο επάγγελμα του παρπέρη παραπέμπει…ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ λοιπόν σε όλους με ψυχική ισορροπία και κυρίως υγεία – ευεξία και χαμόγελο. Μην πιστεύετε ότι η ΕΥΤΥΧΙΑ που σας πλασάρουν είναι το σόου, το χρήμα και οι ψευδολογίες. Όλα είναι περιττά και αρλούμπες των αχάπαρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση