ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι Χριστοδουλιδικοί Γ. Διευθυντές Υπουργείων - ΔΗΣΥ VS Ν.Δ και θυμωμένη Αννίτα…

Ποιοι δελφίνοι προαλείφονται να γίνουν απόλυτοι δερβέναγες στα Υπουργεία

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Η ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΟΥΛΛΙΚΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΩΝ Γ.Δ

• « Αν έβρεις σύκο σήκωστο πριν το σηκώσουν άλλοι», προσδιορίζει επακριβώς η λαϊκή θυμοσοφία, περιγράφοντας την στάση ζωής που παραπέμπει στις ευκαιρίες που δεν πρέπει να πηγαίνουν χαμένες και μάλιστα χωρίς χρονική καθυστέρηση. Μπορεί η ρήση να προκάλεσε ανατριχιαστικά σοκ, αφού αποτελεί το άκρον άωτο του απόλυτου χωρκαθκιού, που δεν συμμερίζονται αρκετοί ελιτιστές δημόσιοι υπάλληλοι που επηρεάζονται από την περιγραφή, αλλά αποτελεί οριοθέτηση της πραγματικότητας στην προκειμένη περίπτωση. Οι διορισμοί 6 Γενικών Διευθυντών στα Υπουργεία, αναβλήθηκαν προεκλογικά αφού λόγω της υπέρμετρης πίεσης κομματικών και άλλων ταγών, προτίμησε ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ που ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού, να μην προχωρήσει η διαδικασία, αφού θα δυσαρεστούσε αρκετούς. Τότε οι ψήφοι ήταν πολύτιμοι και δόθηκε παράταση στην διαδικασία.

ΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΔΗΚΟ- ΔΗΠΑ- ΕΔΕΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΟΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΣΥ

• Οι καιροί της παντοκρατορίας ΦΟΥΛΛΗ παρήλθαν ανεπιστρεπτί και στην εποχή ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ θα έπρεπε να επανεξεταστεί ο κατάλογος και να ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ αναλόγως. Οπόταν και θα δούμε νέα πρόσωπα να προστίθενται στον κατάλογο των υποψηφίων Γ.Δ των Υπουργείων , οι οποίοι θα πρέπει να δηλώσουν πίστη και σεβασμό στο Σύνταγμα …Χριστοδουλίδη. Οι κομματικές δράσεις των συγκυβερνώντων (ΔΗΚΟ- ΔΗΠΑ- ΕΔΕΚ) εντείνονται, ενώ μερίδιο θα πάρει και ο ΔΗΣΥ, που αποτελεί πλέον συγκεκαλυμμένη συμπολίτευση με πινελιές αντιπολίτευσης…

ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΔΕΡΒΕΝΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙ

• Λοιπόν, οι Γ.Δ είναι οι κυρίαρχοι στην δημόσια υπηρεσία και όπως τους ονομάσαμε και παλαιότερα και αναπαράχθηκε και από λειτουργούς της κρατικής υπηρεσίας είναι οι ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΔΕΡΒΕΝΑΓΕΣ. Μέσω τους ή αν προτιμάτε με την δική τους μεθόδευση η Κυβέρνηση κατά πρώτον και κατά δεύτερο τα κόμματα, μπορούν να πετύχουν όλους τους αντικειμενικούς σκοπούς. Κυριότερος φυσικά όλων είναι το αγαπημένο άθλημα των πολιτικών που είναι το ΡΟΥΣΦΕΤΙ. Οπόταν ο Γ.Δ. πρέπει να ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ, να είναι ΗΜΕΤΕΡΟΣ και κυρίως υπάκουος. Αν κάνει και σωστά την δουλειά του προς ευημερία του συνόλου των πολιτών , ε, αυτό είναι δευτερεύον. Μην τα ζητάμε και όλα…

• Είπαμε οι Υπουργοί είναι κατά το πλείστον ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, αφού μέχρι να καταλάβουν τον τρόπο λειτουργίας της δημόσιας υπηρεσίας θα αποχαιρετήσουν τον θώκο. Οπόταν χωρίς την στήριξη κατάλληλου Γ. Διευθυντή δεν έχουν πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Βλέπετε ο Γ.Δ μπορεί να στήσει παγίδες , να κωλυσιεργεί και να βραχυκυκλώνει το έργο του Υπουργού, χωρίς και να έχει κάποιες επιπτώσεις.. Το μάξιμουμ να πάρει μετάθεση σε άλλο Υπουργείο. Α, χα.

ΠΟΙΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΠΡΟΑΛΕΙΦΟΝΤΑΙ

• Ο κατάλογος που μας ενεχυρίασε ο πράκτορας της ΞΥΠ για όσους πλέον είναι ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙκοί περιέχει τους:

• ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΗΣ: Διευθυντής Δημοσίων έργων και Πρόεδρος της ΠΑΣΥΔΥ. Με τον διορισμό του θα τακτοποιηθεί και άλλη μια ημέτερη που περιμένει στον προθάλαμο, η αναπληρώτρια Διευθύντρια ΑΝΤΡΟΥΛΑ ΚΑΣΚΙΡΗ.

• ΓΙΑΝΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ: Διευθυντής ΤΟΜ- Αναπληρωτής Γ.Δ. Υπουργείο Συγκοινωνιών.

• ΜΑΡΙΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥ- ΧΑΣΑΠΗ: Αν. Γ.Δ Υφ. Κοινωνικής πρόνοιας- πρώην διευθύντρια τμήματος εργασιακών σχέσεων.
• ΕΜΑΝΟΥΕΛΛΑ ΜΟΥΣΙΟΥΤΤΑ- ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ: Αναπληρωτής Υφυπουργός Πολιτισμού.
• ΑΝΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ: Διευθύντρια Φυλακών. Με τον διορισμό της θα ησυχάσουν πολλοί.
• ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΑΤΖΗ: Διευθύντρια Τμήματος Κοινωνικής ευημερίας.
• Για την 5η και 6η θέση γίνονται μάχες με πολλούς κρατικούς δελφίνους να προαλείφονται για την θέση. Ανάμεσα τους και ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ: Διευθυντής Υπηρεσίας καταναλωτών, ο ΕΛΙΚΚΟΣ ΗΛΙΑ, Διευθυντής Κτηματολογίου – ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑ , Διευθύντρια Πολιτικής Άμυνας ( καθότι και οι δυο Μρωνίτες θα επιλεχθεί ένας απ’ αυτούς), καθώς και άλλοι υψηλόβαθμοι δημόσιοι υπάλληλοι…
• Φαίνεται ότι η ΛΙΑΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ- ΤΑΝΟΥ Αναπληρώτρια Γ.Δ Υφ. Ναυτιλίας- λειτουργός στον Φόρο εισοδήματος δεν προκρίνεται και θα χάσει το τρένο.

ΕΠΕΙΓΕΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΔΥ

• Τα δυο εγγενή προβλήματα, όπως η υπουργοποίηση ενός μέλους της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας ( ΕΔΥ), του ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΜΗ στο Υφυπουργείο Τουρισμού, και το κενό που παρατηρείται ώστε η ΕΔΥ να μπορεί να αποφασίσει ( χμ, χμ και πάλι χμ) για τους διορισμούς των 6 Γ.Δ, θα ξεπεραστεί οσονούπω, αφού βάσει του νόμου θα πρέπει σε 45 μέρες να πληρωθεί η κενωθείσα θέση. Όπερ μεθερμηνευόμενο, ο ΝΙΚΧΡΙ θα πρέπει να αποφασίσει αυτή την βδομάδα, για το νέο μέλος της ΕΔΥ , αφού η τελευταία ημερομηνία συμπίπτει με το Μεγάλο Σάββατο και κάποιος θα κάνει διπλή Ανάσταση. Εκτός κι αν ξέχασε ότι πέρασαν ήδη 36 μέρες από την εκλογή του είναι μεθυσμένος από το νέκταρ της εξουσίας…Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η ισορροπία ανάμεσα στις επιθυμίες των κομμάτων, που όντας παλιές καραβάνες γνωρίζουν την σημασία του διορισμού ημετέρων Γ.Δ, οπόταν και κυριολεκτικά …μάχονται μέχρις εσχάτων.

ΣΚΛΗΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – Ν.Δ ΓΙΑ ΓΓ. ΙΜΟ

• Α, μην νομίζουν στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ότι η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ θα είναι το πιόνι τους που θα το χρησιμοποιούν αναλόγως. Να ξεχάσουν τις εποχές ΦΟΥΛΛΗ και τις αγάπες με ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και λοιπούς Ελλαδίτες πολιτικούς. Όπως πληροφορείται η ΞΥΠ, κλιμάκιο Βουλής, η ΑΝΔΗ ξεκαθάρισε σαφέστατα και με την ΣΚΛΗΡΗ στάση της στο θέμα του διορισμού Γραμματέα Διεθνούς Ναυτιλιακού οργανισμού , Τούρκου αξιωματούχου, μετά από συμπαιγνία – συμμαχία Ελλάδας- Τουρκίας , ότι δεν θα είναι το παιχνιδάκι στα χέρια τα Ν.Δ. Και άμα λάχει θα δημοσιοποιήσει και επαρκέστερα την διαφωνία της. Έστω και αν διάγει προεκλογική εκστρατεία η Ν.Δ και ενίοτε η στάση των ταγών του Κυπριστάν επηρεάζουν σημαντικό αριθμό ψηφοφόρων στην μητέρα Πατρίδα. Εξάλλου στην Ελλάδα κατοικοεδρεύουν αρκετοί Κύπριοι, οπόταν και πολλοί οι ψήφοι που δεν υπολόγισαν ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ- ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ, όταν έκαναν πάρε – δώσε (κάπως αλλιώς λέγεται στο Κυπριστάν αυτή η αλλαγή αλλά για λόγους ευπρέπειας δεν θα αναφερθούμε σε σημαντικά μέρη του σώματος) με τους εισβολείς παραβλέποντας το Κυπριστάν. Αμάν τώρα συνειδητοποιώ ότι η προσφορά νερού σε νέα συσκευασία από την Αννιτούλα μας στο Κοινοβούλιο ενδεχομένως να προκάλεσε αναταραχές στον ταραγμένο εγκέφαλο του Διοικητή της ΞΥΠ που κατοικοεδρεύει στον Ναό της Δημοκρατίας.

ΤΑ ΑΝΕΜΟΔΑΡΜΕΝΑ ΥΨΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΚΟΙΚΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ

• Και εκτός των άλλων προκάλεσαν και θέμα στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη που βρέθηκε στον κυκεώνα των αντιδράσεων και των υποδείξεων, ότι θα έπρεπε να διεκδικήσει και το Κυπριστάν την σημαντική θέση του Γ.Γ του Ναυτιλιακού συμβουλίου ( ΙΜΟ). Φωνές ακούγονται από όλα τα κόμματα , όπως και του βουλευτή του συγκυβερνώντος ΔΗΚΟ ΧΡΗΣΤΟΥ ΟΡΦΑΝΙΔΗ , ο οποίος καλεί την Κυβέρνηση να μην ακολουθήσει την Ελλάδα και να ανακοινώσει εκ των προτέρων ποιο θα ψηφίσει για την θέση του Γ.Γ του ΙΜΟ.

• Πάντως ο ΝικΧρι παρέα με την ΦΙΛΙΠΠΑ παρακολουθούν καθημερινά την ταινία « ανεμοδαρμένα ύψη» και διαβάζουν και το διάσημο μυθιστόρημα της Έμιλι Μπροντέ ( τι σου είναι το διαδίκτυο, ακόμη και οι Παλαίχωροι- Πολιθκιάτες ξέρουν τους ηθοποιούς Τζούλιετ Μπινόχ- Ραλφ Ρενέ που πρωταγωνιστούν στην ομώνυμη ταινία σαν να είναι χωκρανοί τους) αφού ο φίλος τους ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ τους οδήγησε στους πέντε ανέμους( α, και ακούν το ομώνυμο άσμα του αοιδού ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΟΡΚΟΛΗ που αναφωνεί « με σκόρπισες στους πέντε ανέμους- για μια ακόμη φορά με εκδικείσαι/ να είσαι εδώ και να μην είσαι/ κι ενώ πως δεν θα φύγεις προσποιείσαι».

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τι θαυμάζουμε- όσοι το κάνουν δηλαδή- αυτό το κράτος που οδηγεί τέως Πρόεδρο του στα δικαστήρια γιατί δωροδόκησε πορνοστάρ. Τελικά οι ΗΠΑ είναι ομοίωμα δημοκρατικού κράτους. Ενώ εμείς τον ΝΙΚΑΡΟ μας. Κάτσε καλά. Μέχρι και θωρακισμένη σκοπιά του παρέχουμε…Τελικά οι παρενέργειες από τα κόκκινα σοβιετικά χάπια που παίρνουμε είναι αρκετές. Α, γι’ αυτό κάποιοι σύντροφοι είναι διαρκώς ζαλισμένοι και παραμιλούν…

• ΥΓ: Μπορεί ο ακατονόμαστος να μας πολεμάει, αλλά εμείς θα επισημάνουμε στο ΟΜΕΓΑ ότι την μοναδική αξιόλογη εκπομπή του προγράμματος τους ( DE FACTO) δεν την σέβονται και την μεταδίδουν στις 12 και βάλε την Κυριακή. Χειρότερη μέρα και ώρα προβολής. Λες και θέλουν να βάλουν παρούτη και να ανατινάξουν την εκπομπή. Ε, δεν σώζεστε ρε ΜΕΓΑλοι. Προτιμάτε τα χαζοχαρούμενα σκουπίδια τύπου shopping star. Και μην πει κάποιος την γνωστή επωδό μακακία , αυτά θέλει ο κόσμος, γιατί θα του απαντήσουμε δέστε την τηλεθέαση σας…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση