ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι παράλληλοι δρόμοι Αννίτας - Βουγιουκλάκη και ο Κωστής (ΕΔΕΚ) που δεν θέλει Προεδρία

Μαρίνος Σιζόπουλος και Γιώργος Βαρνάβα δεν θα μονομαχήσουν περί σοσιαλισμού και άλλων πολιτικών παρά μόνο περί οικονομικών ατασθαλιών

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Να το ψάξει η Αννιτούλα μας σε εύρος και βάθος τώρα που αρχίζει την καριέρα της ως δεύτερη τη τάξει στην Δημοκρατία. Ιδιαίτερα σαν Ηγούμενη στον Ναό της Δημοκρατίας, πρέπει να πείσει και τους υπόλοιπους μοναχούς και μοναχές ότι επιτελεί τον ρόλο της σαν πρώτη με τρόπο που αναβαθμίζει τον θεσμό και δεν τον καταπατεί. Δύσκολο έργο για το ξανθό κορίτσι, αλλά μην ξεχνάμε ότι και η αντίστοιχη στο σινεμά ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, αντιμετώπισε παρόμοιου είδους προβλήματα μέχρι να εδραιωθεί στο στερέωμα. Ε, μην ξεχνάμε ότι κινηματογράφος και πολιτική είναι παρόμοιας φύσης εργασίες, ενώ ο πολιτικός είναι τις πλείστες φορές, ΜΟΝΟ καλός ηθοποιός.

• Στα πλαίσια αυτά εισπράξαμε και την αμφισβήτηση που φθάνει τα όρια της αμφισβήτησης στην πρώτη συνεδρία Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της νέας περιόδου. Στην παρουσία του Διοικητή της ΞΥΠ ειπώθηκαν διάφορα στην Επιτροπή Παιδείας - στην παρουσία μάλιστα και αρκετών καλεσμένων - που θα πρέπει να προβληματίσουν την Αννιτούλα μας και να επιχειρήσει να αναμορφώσει την εικόνα. Τα πρώτα ψήγματα δόθηκαν, εμείς τα καταγράψαμε και αμαρτίες έχουμε πολλές (δεν έχουμε την ψευδαίσθηση της ρήσης αμαρτία ουκ έχω) καθότι είναι μέρος της διαστροφής της ΞΥΠ, να ανιχνεύει συμπεριφορές και καταστάσεις που θα εκραγούν στο άμεσο μέλλον.

• Λοιπόν στην Επ. Παιδείας και στην συζήτηση περί σχολικών συνοδών για τα παιδιά που παρουσιάζουν κάποιες ιδιαιτερότητες και ο Θεός τους στέρησε κάτι για να τους προσφέρει κάτι άλλο ως γνήσιος εξισορροπιστής της ανθρώπινης ύπαρξης, τέθηκε θέμα να σταλεί επιστολή – υπόμνημα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να επιληφθεί του θέματος και να μην παρουσιαστούν οικονομικής φύσεως σκόπελοι. Ακούστηκε μεμψιμοιρία από βουλευτές στην καθυστέρηση που θα παρατηρηθεί όπως και στα προσκόμματα που θα παρουσιαστούν από πλευράς Προέδρου της Βουλής.

• Οπόταν και παρενέβη ο βουλευτής του ΕΛΑΜ ΑΝΤΡΕΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ για να εισηγηθεί όπως η επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Υπουργό Παιδείας να σταλεί απευθείας στους παραλήπτες και να παρακάμψουν την ταχυδρόμο Αννιτούλα. Με την άποψη φαίνεται να συμπλέει και η πλειοψηφία των βουλευτών, όπως επισήμανε και ο Πρόεδρος της Επ. Παιδείας ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, ο οποίος και θα ετοιμάσει την σχετική παρέμβαση και θα την στείλει με γραμματόσημα δικά του…

• Αν και θεσμικά αφήνεται να νοηθεί ότι μόνο μέσω της Προέδρου της Βουλής οι εκπρόσωποι του λαού απευθύνονται στους πολιτειακούς αξιωματούχους σε ότι έχει πάντα σχέση με αποφάσεις Κοινοβουλευτικών επιτροπών, εντούτοις η τάση είναι να παρακαμφθεί η Αννιτούλα και εμείς τις χτυπάμε, μαζί με τον νεωκόρο, τις καμπάνες του Αγίου Λαζάρου που τις ακούει γιατί είναι παρακείμενες με την οικία της.

• Πάμε και στο κόμμα της αμαρτίας. Δηλαδή αν δεν το καταλάβετε θα κατέλθουν δυο υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν την Προεδρία της ΕΔΕΚ και θα κριθούν όχι για τις πολιτικές τους θέσεις και το όραμα τους για το κόμμα αλλά για τις οικονομικές τους δραστηριότητες. Αυτό να απασχολήσει τους πυγμάχους γιατί δεν οδεύουν προς πολιτικές λεωφόρους αλλά προτιμούν παρόδους που ενίοτε γίνονται και επικίνδυνες ατραποί. ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ δεν θα μιλήσουν περί σοσιαλισμού και άλλων τινών παρά μόνο περί οικονομικών ατασθαλιών και τις κατηγορίες που τους προσάπτουν.

• Πάμε παρακάτω. Ο βουλευτής ΚΩΣΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ που τον παρουσιάζουν ως έτοιμο για να παίξει τον ρόλο του τρίτου στην διαμάχη, μας ενημέρωσε ότι δεν ενδιαφέρεται και μάλιστα δεν θα διεκδικήσει ούτε θέση Αναπληρωτή Προέδρου στο συνέδριο του Οκτωβρίου. Που να πάμε σ’ αυτό το κλίμα και την πόλωση να αναμιχθούμε σου λέει ο Κωστής και παραμένει στρατιώτης του κόμματος. Όσον αφορά τα περί στήριξης ενός εκ των δυο υποψηφίων και ιδιαίτερα του Σιζόπουλου, όπως ακούστηκε στο παρασκήνιο, απάντησε «ουδέν σχόλιο». Μάλιστα με θυμό κάλεσε όλους να σιωπήσουν μέχρι τις εκλογές και ως γνήσιος Ελληνολάτρης και παθιασμένος χρήστης και ρήσεων των αρχαίων Ελληνικών, παρέπεμψε στην έκφραση, «όπερ έδει δείξαι» (αυτό που έπρεπε να αποδειχτεί, αποδείχτηκε).

• Πάντως το κλίμα στην ΕΔΕΚ είναι πολωτικό και ήδη άρχισε ο προεκλογικός αγώνας και όπως πληροφορεί πράκτορας της ΞΥΠ που κατοικοεδρεύει στην Λεωφόρο Βύρωνος, το επιτελείο Σιζόπουλου μαζεύει υπογραφές σημαινόντων στελεχών για να τις παρουσιάσει ως την βάση στήριξης του. Εμείς στους πυγμάχους αφιερώνουμε το άσμα της αξεπέραστης ΡΙΤΑΣ ΣΑΚΚΕΛΑΡΙΟΥ «ιστορία μου αμαρτία μου».

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Δεν περιμένει και ούτε υπακούει στον ευρωπαϊκό οργανισμό φαρμάκων ο Καραγιάννης και θέλει Τρίτη δόση πριν αποφασίσουν αυτοί που είναι αρμόδιοι. Καλά επί δυο χρόνια στις αστοχίες παρέπεμπαν στον ΕΜΑ τώρα θέλουν να τον παρακάμψουν; Εκτός κι αν είναι και αυτό μέρος της μελέτης που εκπονούν με γνωστούς σπόνσορες. Πάντως ο Καραγιάννης είναι στα πλάνα των καναλιών για παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών Τόση πείρα πια…

• ΥΓ: Βροντοφώναξε η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ για τους μετανάστες, αλλά για το θέμα της ανάκλησης των διαβατηρίων Τ/Κ που στήριξαν και οι Οικολόγοι της και που προεκλογικά θεωρούσε κόκκινη γραμμή δεν έβγαλε λέξη. Η γραμμή έγινε ροζουλίνι και η Ατταλίδου…πολιτικός συνηθισμένη. Έτσι για να καταλάβουν οι παραπλανημένοι που τους δίνουν την ψήφο τους…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση