ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι οργισμένες φίλες της Αργεντούλας καίνε την κόκκινη γκαρνταρόμπα

Ο Αφρικάνος Δήμαρχος Κ. Πολεμιδιών

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Δεν περιγράφω άλλο αναφώνησε το 2004 ο αθλητικογράφος Γιώργος Χελάκης, όταν η Ελλάδα κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, προφανώς εκστασιασμένος από την επιτυχία των παιδιών του Έθνους. Στα ίδια πρότυπα, αλλά για διαφορετικούς λόγους φωνάζουμε κι εμείς σήμερα. Δεν μπορούμε να περιγράψουμε το παρασκήνιο, το πάρε-δώσε και το αλαλούμ των τελευταίων ημερών που διημείφθη μεταξύ κομμάτων για την Προεδρία της Βουλής. Απίστευτα πράγματα που το μυαλό του ψηφοφόρου δεν μπορεί να συλλάβει. Κι όλα αυτά για την καρέκλα, την εξουσία με όλα της τα παρεπόμενα.

• Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα το πολιτικό σκηνικό στον τόπο δεν θα είναι το ίδιο με την προηγούμενη μέρα. Κάποια τραύματα που προκλήθηκαν δύσκολα θα επουλωθούν, αλλά και κάποιες προθέσεις για συνεργασίες και συμμαχίες τόσο για το άμεσο μέλλον, όπως η συνεργασία στο Κοινοβούλιο, όσο για το προσεχές στις Προεδρικές εκλογές θα διαμορφωθούν αναλόγως. Εμείς ως στήλη κάναμε τις προβλέψεις μας και δώσαμε τις πληροφορίες μας, οπόταν και θα τα πούμε γατάκια αύριο με σχολιασμό του αποτελέσματος.. Πάντως να ξέρετε ότι βλέπετε στις τηλεοράσεις σας στην συνεδρία της Βουλής αποτελεί απλώς εικονική πραγματικότητα ή αν προτιμάτε θέατρο σκιών.

• Περνάμε όμως στο ανεπανάληπτο γεγονός που σε άλλες χώρες θα συντάραζε την κοινωνία, αλλά στο μακάριο - ή μακάβριο άραγε- Κυπριστάν οι κουρασμένοι πολίτες το προσπερνούν επιδερμικά. Πάντως με αυτή την ενέργεια του ο Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών κατέταξε την χώρα μας στο πάνθεον των αφρικανικών χωρών, προσπερνώντας κατά παρασάγγας Μαδαγασκάρη, Ζιμπάμπουε, Ουγκάντα και την περίφημη νήσο Άου-άου. Φοβερός ο Νίκος Αναστασίου και το δημοτικό του συμβούλιο θα πάρουν τα χρυσά μετάλλια των Αφρικανών ηγετών. Που ήσουν κρυμμένος μεγάλε τόσα χρόνια και δεν εμφανίστηκες να κοσμήσεις το γκλαμουράτο Κυπριστάν;

• Έκανε επιδρομή με κλειδαρά και παραβίασε τις εισόδους του κτηρίου της ΣΠΕ ΠΟλεμιδιών εισβάλοντας σε ξένη περιουσία, αφού αυτό ανήκει στην ΚΕΔΙΠΕΣ και εγκαταστάθηκε. Είχε πρόβλημα λέει το κτήριο του Δημαρχείου και έπρεπε να βρει χώρο για να εγκατασταθεί. Και μπήκε όπου έκρινε το καλύτερο. Δηλαδή Δήμαρχε μου, επειδή το σπίτι κάποιου πολίτη παρουσίασε στατικά προβλήματα ναρθεί στο δικό σου να παραβιάσει την πόρτα με κλειδαρά και να εγκατασταθεί; Μάλιστα το αποκορύφωμα είναι ότι με τον Δήμαρχο σε ρόλο επιστάτη, οι υπάλληλοι του Δήμου μετέφεραν κούτες με τα πράγματα τους και εγκαταστάθηκαν στο κτήριο διαλέγοντας γραφεία.

• Δεν τελειώνει όμως εκεί η δράση. Πήγαν και κάποιοι φοβισμένοι αστυνομικοί και του έλεγαν χαμηλόφωνα και συνεσταλμένα αν έχει τίτλο ιδιοκτησίας. Και ο αγωνιστής Δήμαρχος τους είπε ότι δεν φεύγω με τίποτε. Και ακόμη να τον συλλάβουν για παραβίαση ξένης περιουσίας; Έλεος λυπηθείτε μας δηλαδή. Αν συμπεριφέρονται έτσι οι αξιωματούχοι του κράτους οι πολίτες τι πρέπει να κάνουν δηλαδή; Αν δεν τους αρέσει μια απόφαση να παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους και η Αστυνομία να κρύβεται; Κράτος είναι αυτό ή ομοίωμα; Κλασικό παράδειγμα ότι είμαστε Ευρωττοπουζοκυπραίοι με βούλα και βεβαίως μας ζηλεύουν οι συνοδοιπόροι της Ζιμπάμπουε. Έλεος δηλαδή τα χάπια μας.

• Και το χειρότερο ηθικά. Ο Δήμαρχος και οι μάγκες δημοτικοί σύμβουλοι αντέδρασαν γιατί το κτήριο η Κυβέρνηση θα το έδινε στον Δήμο Αμμοχώστου. Ε, βέβαια να τους πάρουν το κτήριο τους οι ξένοι που ήρθαν από άλλα μέρη; Αυτή είναι ρε η ευαισθησία σας για τα κατεχόμενα μέρη. Συμπεριφορά είναι αυτή αξιωματούχων έναντι προσφύγων; Αλλά αφού σας ανέχονται οι ψηφοφόροι - συνδημότες σας καλά κάνετε και λειτουργείτε ασύδοτα.

• Μην ξεχάσουμε να σας ενημερώσουμε και για τον χαμό που γίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ιδιαίτερα με το κύμα συμπαράστασης στην ΑΡΓΕΝΤΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΟΥ, την υποψήφια του ΑΚΕΛ στην Λεμεσό που απέτυχε να εκλεγεί. Σύσσωμες οι φίλες της εξερράγησαν και κατηγορούν επώνυμα και ανοικτά την Διευθύντρια του Γραφείου του Γ.Γ του ΑΚΕΛ ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΒΒΑ-ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ότι προώθησε την φίλη της και συγχωριανή της Πελεντρίτισσα ΜΑΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ να πάρει την βουλευτική έδρα στην Λεμεσό.

• Μάλιστα μια εξ αυτών φανατική με την Αργεντούλα την παροτρύνει να τους εγκαταλείψει αφού οι πληροφορίες της περί παρεμβάσεων της Μαρίνας για την φίλη και χωριανή της είναι αδιαμφισβήτητες. Περιμένουμε και την έκρηξη της Αργετνούλας αν και στο ΑΚΕΛ επικρατεί ακόμη ο νόμος της σιωπής και η κυριαρχία του βαθέος – κυρίαρχου κατεστημένου που ρυθμίζει τα πάντα.

• Πάντως οι πληροφορίες ότι οι φίλες της Αργεντούλας θα διαδηλώσουν έξω από το γραφεία του ΑΚΕΛ καίγοντας ότι κόκκινο είχαν στην γκαρνταρόμπα τους ελέγχονται για την ακρίβεια τους.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ευτυχώς εμείς ακόμη δεν κολλήσαμε τον ιό από τους αδελφούς εξ Ελλάδας. Βγήκε λέει στο μπαλκόνι του σπιτιού του ο Τριαντάφυλλος για να χαιρετίσει τους θαυμαστές του που εγκαταστάθηκαν με αντίσκηνα στην αυλή του μετά την επιστροφή του από το SURVIVOR. Αυτοί είναι απόγονοι του Σωκράτη, του Σεφέρη, του Κολοκοτρώνη, του Παπανικολάου και τόσων άλλων διακεκριμένων Ελλήνων που θαυμάζει όλη η ανθρωπότητα. Ουφ το Ελλαδιστάν μας πάει κι αυτό για την Αφρικανική ένωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πιστολέρο

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση