ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι καλοαναθρεμμένοι (ΑΗΚ - γιατροί - δάσκαλοι) απεργούν - Ρέκορντμαν Χαμπιαούρης

Ένας σου (ΦΟΥΛΗ) ένας μου (ΝΙΚΑΡΟΣ) στους διορισμούς στην ΕΕΥ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Ζουν σε γυάλινο κλουβί . Στον δικό τους παράλληλο κόσμο που δεν επιδέχεται παρεμβάσεις. Αυτοί προγραμματίζουν πως θα καταβροχθίσουν τον παχυλό 13ο μισθό όταν οι άλλοι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα βασανίζονται για να βρουν τον 12ο. Κι όμως δεν φτάνει που η ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ από την μέρα που εισήλθαν μέχρι την ώρα αφυπηρέτησης είναι ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ, όταν στον ιδιωτικό τομέα καθημερινά πρέπει να αποδεικνύεις ότι είσαι ο καλύτερος και να παράγεις περισσότερα από όσα σου προσφέρει ο εργοδότης, ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ και αφορμές για να απεργούν και να προκαλούν αναστάτωση και αναταραχή. Αυτοί είναι οι ΚΑΛΟΑΝΑΘΡΕΜΜΕΝΟΙ της Κυπριακής κοινωνίας που με την ΑΝΟΧΗ - ΣΥΝΕΝΟΧΗ Κυβερνήσεων – κομμάτων και Διοικητικών συμβουλίων, εκτραχύνονται… ανερυθρίαστα.

ΤΟ ΚΑΘΙΣΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΧΝΙΑΚΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

Τα αυτονόητα και τα συνήθη περί του δικαιώματος διεκδίκησης δικαιωμάτων, ή του κυριότερου, ότι οι συντεχνιακοί για να δικαιολογήσουν το καθισιό τους, αφού δεν εργάζονται και πληρώνονται, δεν χρειάζονται ανάλυσης, γιατί η επίκληση τους είναι το καταφύγιο όσων θέλουν να παραπλανήσουν την κοινωνία από την πραγματικότητα. Η οποία είναι ΣΤΥΓΝΗ και ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ. Υπάρχουν στο Κυπριστάν δυο κατηγορίες εργαζομένων, που με την πάροδο του χρόνου το χάσμα διευρύνεται. Είτε γίνεσαι κυβερνητικός υπάλληλος και ΖΕΙΣ κανονικά, είτε πας στον ιδιωτικό τομέα και αγχώνεσαι, βασανίζεσαι και κάποια στιγμή σε πετάνε στους δρόμους.

Οπόταν και στα πλαίσια αυτά οι εξαγγελλόμενες απεργίες σε τρεις κλάδους για παρεμφερή, επουσιώδη και χωρίς βλάβη των δικαιωμάτων των εργαζομένων δικαιώματα, είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ. Κι αφού τα κόμματα και λοιποί πολιτειακοί αξιωματούχοι ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ να πουν την αλήθεια, εμείς θα την καταθέσουμε με καθαρότητα για να μάθει και η κοινωνία , αλλά και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι. Αρχίζοντας από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ) να σημειώσουμε ότι είναι οι ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ για να μην αναφέρουμε ότι χρειάζεται και κάποιος να τους βάλει στην θέση τους.

ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ

Απεργούν γιατί δεν θέλουν να μπουν στην συμφωνία με την Κυβέρνηση για το ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ των εργαζομένων δημόσιου τομέα, ημικρατικών και άλλων ημιδημόσιου τομέα, γιατί έχουν λένε δικό τους Ταμείο στο οποίο συνεισφέρει περισσότερα ο εργοδότης. Ακούσατε τι λένε οι κύριοι συντεχνιακοί της ΑΗΚ; Από το αίμα του κόσμου που βασανίζεται κάθε μήνα να πληρώσει το ρεύμα και που ο λογαριασμός του ηλεκτρικού έγινε ΒΡΑΧΝΑΣ για τα νοικοκυριά θέλουν περισσότερα, το δικό τους μερίδιο για να παίρνουν καλύτερες συντάξεις και μεγαλύτερα εφάπαξ, περισσότερα από όλους τους υπόλοιπους! Κι επειδή η Βουλή θα ψηφίσει το συνταξιοδοτικό την ερχόμενη Πέμπτη απεργούν για να ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ. Κι επιτέλους μίλησε και το αλάλητο Δ.Σ της ΑΗΚ και χαρακτήρισε την απεργία «κοινωνική πρόκληση». Εμείς θα την λέγαμε ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ. Κι αν οι εργαζόμενοι στην ΑΗΚ έχουν ευαισθησίες πρέπει πάραυτα να αλλάξουν τους συντεχνιακούς τους. Γιατί τους προσβάλουν…

ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΙΩΤΗ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ

Πάμε και στους δασκάλους που ανακάλυψαν ότι θα ιδιωτικοποιηθεί η παιδεία, γιατί η Κυβέρνηση με κονδύλια από το Ταμείο Ανάκαμψης θα δώσει κουπόνια σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία για να φοιτήσουν παιδιά στην προδημοτική. Και βγήκε με πάθος η ψηλή Πρόεδρος της ΠΟΕΔ ΜΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, να χαρακτηρίσει επικίνδυνη την πράξη της Κυβέρνησης και απαίτησε να χτιστούν πάραυτα νηπιαγωγεία για να στεγάσουν τα παιδιά. Και φυσικά να προσληφθούν κι άλλοι 600 νηπιαγωγοί που θα γίνουν μέλη της ΠΟΕΔ και θα δίνουν εισφορές για να γιγαντώνεται η οργάνωση των δασκάλων. Και καλά τα κορίτσια του ιδιωτικού τομέα που εργάζονται ως νηπιαγωγοί, οι άνθρωποι που επένδυσαν χρήμα για να δημιουργήσουν νηπιαγωγεία γιατί δεν πρέπει να πάρουν κάτι αν δεν μπορούν όλα τα παιδιά να καλυφθούν στον δημόσιο τομέα;

Αυτή η έχθρα με τους ιδιώτες που ανάγεται; Όλοι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι είναι αχάπαροι και όσοι διορίζονται στο δημόσιο είναι οι πάνσοφοι. Είστε και δάσκαλοι και πρέπει να διδάσκεται την συμπόνια και την κατανόηση στον συνάδελφο σας και να μην το παίζετε άρια φυλή. Και ποιος θα δώσει εμπνευσμένοι ηγέτες της ΠΟΕΔ τόσα εκατομμύρια να χτίσει σχολεία και να προσλάβει ακόμη 600 νηπιαγωγούς; Προφανώς θέλετε οι μακάκες φορολογούμενοι, γιατί ο ΝΙΚΑΡΟΣ και ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ δεν θα τα βάλουν από την τσέπη τους. Α, και τα ΚΟΜΜΑΤΑ και τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης ΕΣΚΑΣΑΝ. Όταν θα ψηφιζόταν πρόταση νόμου για αναστολή των εκποιήσεων δεν έμεινε ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ που δεν την εκτόξευσαν, με αναφορές ότι θα χάνονταν τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης της Ευρωπαϊκής Ένωσης . Ε, μα οι δάσκαλοι είναι ψήφοι και δίνουν ειδήσεις στους δημοσιογράφους για να σιωπούν…

ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ

Αλλά και οι πλέον ευνοούμενοι της Κυπριακής κοινωνίας. Οι ιατροί του δημοσίου τομέα που θέλουν τα πάντα στα πόδια τους και να κυρίως να μην τους ενοχλεί κανένας. Ξέρετε με απλά λόγια γιατί εξήγγειλαν απεργία και θα ταλαιπωρούσαν τον κόσμο (ανεστάλη αφού έγινε το δικό τους), που ο λαλίστατος Πρόεδρος της ΠΑΣΥΚΙ ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΜΑΣ δεν σας είπε; Να κάνουν λάθη στην ιατρική πράξη, αλλά να μην έχουν να λογοδοτήσουν σε κάποιο αν χάθηκε μια ζωή (ε, καλά σιόρ είναι και αυτά στο παιχνίδι) και μάλιστα θέλουν, αν κάποιος κακόμοιρος διαπιστώσει την αμέλεια τους και προσφύγει στο δικαστήριο, το κράτος να τους καλύψει τα έξοδα των δικηγόρων. Ε, ρε και ο οι Άγιοι Ανάργυροι (ιατροί ΚΟΣΜΑΣ ΚΑΙ ΔΑΜΙΑΝΟΣ) θα σηκωθούν από τους τάφους και θα αρχίσουν πατσαρκές. Έλεος δηλαδή έλεος.

ΤΡΙΑ ΠΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΑΡΟΥ Ο ΧΑΜΠΙΑΟΥΡΗΣ

Α, πάμε και στα ωραία. Το ψάξαμε επαρκώς, αλλά δεν βρήκαμε κάτι αντίστοιχο σε όλο τον πλανήτη, παρά μόνο ένα περιστατικό στην Μαδαγασκάρη και άλλο στην νήσο Άου- Άου όπου κάποιος έγχρωμος που τύγχανε κουμπάρος του αρχηγού των Ζουλού στην διάρκεια της θητείας του φύλαρχου πήρε διορισμό σε δυο πόστα. Κι όμως ο ΝΙΚΑΡΟΣ με τον αψεγάδιαστο ΚΩΣΤΑ ΧΑΜΠΙΑΟΥΡΗ έσπασαν όλα τα ρεκόρ. Διορίστηκε ο φίλος του ΝΙΚΑΡΟΥ στην δεύτερη θητεία του Προέδρου της Δημοκρατίας, ως Υπουργός Παιδείας, Επίτροπος Ορεινών Κοινοτήτων και τώρα μέλος της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας( ΕΕΥ). Ουάου και ουάου. Τι είναι ο Χαμπιαούρης τελικά; Ο σοφός της παιδείας ο απόγονος του ΠΛΑΤΩΝΑ και του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ; Ούτε τον γαμπρό του δεν θα διόριζε ο ΝΙΚΑΡΟΣ σε τόσα πόστα.

Κι όμως το ΓΑΛΑΖΙΟ κράτος του ΝΙΚΑΡΟΥ θα έπρεπε να εμπεδωθεί. Διορίστηκε σε νέο πόστο παρά τις αντιδράσεις όλων εκείνων που συνεργάστηκαν μαζί του, ενώ επί θητείας του έγινε η μεγαλύτερη απεργία εκπαιδευτικών με 10 χιλιάδες άτομα. Φαίνεται ότι είχε κάποιο γραμμάτιο να πληρώσει ο ΝΙΚΑΡΟΣ, αφού ο Χαμπιαούρης προκάλεσε εσκεμμένα ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ για να ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ την κοινή γνώμη που εκείνη την περίοδο βασανιζόταν με τις αποκαλύψεις από το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ. Και ησύχασε από τις επικρίσεις ο ΝΙΚΑΡΟΣ.

ΕΝΑΣ ΣΟΥ ΕΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΛΗ ΚΑΙ ΩΡΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΕΥ

Α, και για να μην φωνάζει ο ΦΟΥΛΗΣ διόρισε και ένα καθαρόαιμο φίλο του Προέδρου του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΙΚΕΛΛΙΔΗ. Έδειξε ότι στηρίζει και έμπρακτα τον Φούλη, αφού του κάνει ρουσφέτι. Έριξαν και ένα κοκαλάκι στο ΑΚΕΛ, με τον διορισμό ενός δικού τους (ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ) και έζησαν όλοι καλά και εμείς οι μακάκες να πληρώνουμε . Η κλασική μέθοδος, ένας σου - ένας μου εφαρμόστηκε χωρίς διορισμό γυναίκας στην ΕΕΥ, αλλά οι ευαισθητούληδες ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, οι φίλες της του Μεσογειακού Ινστιτούτου φύλου και άλλα κορίτσια έχουν άλλες δουλειές. Κάνουν κουραμπιέδες. Η πλάκα ή ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ δεν ξέρουμε πως λέγεται στην προκειμένη είναι ότι ο Χαμπιαούρης και ο Μικελλίδης είναι ΕΧΘΡΟΙ και δεν μιλιούνται. Οπόταν καλά ξεμπερδέματα Πρόεδρε της ΕΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τι περιπαίξιμο και αυτό με το νέο στάδιο της Λεμεσού. Θα κόψει την κορδέλα ο ΝΙΚΑΡΟΣ για να εκπληρώσει την επιθυμία του, αλλά αγώνες δεν θα γίνονται, αφού ο Πρόεδρος του ΚΟΑ και οι υπόλοιποι έκρυψαν την αλήθεια, ότι ακόμη εκκρεμούν αρκετά διαδικαστικά θέματα, και η απάντηση της Κομισιόν. Κάτι σαν μουσείο δηλαδή θα είναι το γήπεδο , αλλά ο ΝΙΚΑΡΟΣ κορδελάκιας και ο Αντρέας Μιχαηλίδης και οι υπόλοιποι χειροκροτητές…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση