ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι δελφίνοι - ψώνια που εποφθαλμιούν Υπουργιλίκια - Στέλιο Πλατή προωθούν οι νέο-αριστεροί ως λύση έσχατης ανάγκης

Υποστηρικτές του Πλατή αριστεροί με δεξιά τσέπη. -ΕΔΕΚίτης ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΒΕΡΩΦ- ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Η ΠΟΡΝΗ ΚΑΣΣΙΑΝΗ- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΒΙΟΣ

• Ακούσαμε να ψάλεται χθες το βράδυ στους Ιερούς Ναούς το τροπάριο της Κασσιανής για την «εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή» και ο παραλληλισμός αναπόφευκτος για τα γήινα και τα επουσιώδη. Η πολιτική είναι περισσότερη πόρνη απ’ ότι υπήρξε η Κασσιανή, με εκατομμύρια αμαρτίες και εγκλήματα. Ωστόσο σημασία έχει ότι τελικά η Κασσιανή σταμάτησε τον κατήφορο , ανένηψε και ζήτησε συγχώρεση για να επανέλθει στον δρόμο Του Χριστού. Μάλλον στο Κυπριστάν η δική μας Κασσιανή θα συνεχίσει τις αμαρτίες, αφού εκ των πραγμάτων φαίνεται ότι δεν αντιλαμβάνεται το βούρκο που περιέπεσε και οι εκφραστές της δίνουν την εντύπωση ότι ο αμαρτωλός βίος είναι συνυφασμένος με την ύπαρξη τους.

• Ιδιαίτερα και εν όψει Προεδρικών εκλογών όλο και περισσότεροι θα επιθυμούν να πέσουν στο βούρκο έστω κι αν υπάρχει ένδειξη ότι στον εν λόγω χώρο μπορεί και να λερωθούν, αλλά κυρίως να ξευτελιστούν ως ανθρώπινες προσωπικότητες. Κι όμως η κατάσταση με όλους αυτούς τους τύπους που περιφέρονται στα εκλογικά επιτελεία των υποψηφίων Προέδρων και στα κομματικά γραφεία, ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ τον εαυτό τους και την αξιοπρέπεια τους θυσία προς υφαρπαγή ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΘΩΚΟΥ ξεπέρασε και την πλέον ΝΟΣΗΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.

Ατού για τον Πλατή θα είναι αν καταφέρει να προσελκύσει κάποια εκ των κομμάτων της αντιπολίτευσης για να στηρίξουν την υποψηφιότητα του

ΕΔΕΚίτης ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΒΕΡΩΦ- ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

• Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ως ΞΥΠ που έχει προσβάσεις σε όλα τα επιτελεία υποψηφίων η κατάσταση έγινε ΑΦΟΡΗΤΗ, αφού υποχρεώνουν τους κομματάρχες, τους επιτελείς τους και τους ίδιους τους υποψηφίους να ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ το κάθε ΨΩΝΙΟ να τους δηλώνει πίστη και σεβασμό, αλλά να ζητάει προς τούτο και ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ, κάποιο εκ των Υπουργείων. Λες και τα Υπουργεία είναι στραγάλια.

• Μάλιστα όπως μας πληροφόρησε πράκτορας της ΞΥΠ που έχει προσβάσεις στα επιτελεία των δυο εν δυνάμει Συναγερμικών υποψηφίων συγκεκριμένο στέλεχος της ΕΔΕΚ ζήτησε σε διάστημα μισής ώρας από ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ και ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, να τον υπουργοποιήσει και θα καταφέρει να ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΕΙ τους σοσιαλιστές στο άρμα τους, εν όψει εκλογών. Η μόνη διαφορά στην προσέγγιση είναι ότι αυτή η ιστορική ΜΟΡΦ(Η) ζήτησε διαφορετικό Υπουργείο από τον κάθε υποψήφιο. Βλέπετε δίνει και επιλογές στους Υποψηφίους Προέδρους για να επιλέξουν μέσω ΣΟΛΩΜΟΝ(ιτζής) την καλύτερη εκ των πραγμάτων διευθέτηση. Α, τον μπαγάσα. Που να ξέρει ότι τον ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ και ούτε σαν οδηγό του αυτοκινήτου που τους μεταφέρει δεν θα τον διορίσουν …Εξάλλου η ΕΔΕΚ χωρίς συλλογικά όργανα δεν μπορεί να αποφασίσει ποιον υποψήφιο θα στηρίξει. Αν ο ίδιος ορίζει την δική του ψήφο και δεν συγχυστεί στο παραβάν και καταγράψει ΑΚΥΡΟ , τότε ας την υποσχεθεί μόνο αυτή. Γιατί άλλους δεν ορίζει ούτε και επηρεάζει.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΠΟΡ ΤΩΝ ΕΥΡΩΤΤΟΠΟΥΖΟΚΥΠΡΑΙΩΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ

• Αυτό είναι κλασικό παράδειγμα με αρκετούς που έκλεισαν ραντεβού στον ράφτη τους ετοιμάζοντας τα κοστούμια τους , αλλά κου φαίνεται ότι τελικά θα τους μείνουν προς χρήση σε κανένα γάμο – βαφτίσια. Ε, μα υποψήφιοι Πρόεδροι είναι οι άνθρωποι . Έχουν ανάγκη τους ψήφους αλλά δεν έχασαν και την λογική και την κρίση τους να επιλέγουν όποιο περιφέρεται στα γραφεία τους και επιδίδεται στο αγαπημένο σπορ αρκετών Ευρωττοπουζοκυπραίων, το επονομαζόμενο και ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ. Μπλιαχ δηλαδή. Θαυμάζω και την κράση και την υπομονή που ανέχονται αυτούς τους ξεφτιλισμένους…

• ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΤΗ ΟΙ ΦΥΛΛΟΛΟΡΟΟΥΝΤΕΣ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ

• Στην περιρρέουσα διαδόθηκε το τελευταίο διάστημα ότι στο κάδρο υποψηφίων του ΑΚΕΛ βρίσκεται και ο οικονομολόγος ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΛΑΤΗΣ. Όσοι παρακολουθούν επισταμένα την στήλη δεν ΕΞΕΠΛΑΓΗΣΑΝ γιατί το όνομα του συνονόματου και ομότιμου διαφανοκέφαλου το καταγράψαμε προ 5-6 μηνών και μάλιστα με σχετικές αναλύσεις περί της προοπτικής του. Εμείς δεν παρασυρόμαστε από ΦΥΛΛΟΡΟΟΥΝΤΕΣ για να διατυπώσουμε τα πεπραγμένα ιδιαίτερα στο ΑΚΕΛ, όπου διαθέτουμε ισχυρό δίκτυο κόκκινων συντρόφων της ΞΥΠ.

• Για να ανακαλέσετε στην μνήμη σας να επισημάνουμε ότι καταγράφαμε ότι ο Στ. Πλατής αποτελεί ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ εσωκομματικής ομάδας με ισχυρές προσβάσεις στην ηγεσία του ΑΚΕΛ , την οποία και ονομάσαμε νέο- ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. Η νεότητα εν πολλοίς αποδίδεται και στην ηλικία, αλλά και στον τρόπο προσέγγισης της πολιτικής, ιδιαίτερα λόγω και της πετυχημένης ιδιωτικής τους επιχειρηματικής δράσης. Αν θέλετε παραστατικά να τους ονομάσουμε και αριστερούς με δεξιά τσέπη, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι μέχρι και να συνεισφέρουν ώστε να στηθεί το επιτελείο του Πλατή και όλα τα αναγκαία προς χρήση. Υπενθυμίζουμε για μια ακόμη φορά προς εμπέδωση και προβληματισμό ότι ο προεκλογικός αγώνας γα τις Προεδρικές εκλογές στοιχίζει από 7- 10 εκατομμύρια Ευρώ κατά ελάχιστο.

ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΑΛΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ

• Λοιπόν αυτή η ομάδα , οι νέο- αριστεροί που δεν θα ήταν αντίθετοι και σε υποψηφιότητα του πρώην Υπουργού Υγείας ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ, αλλά εκ των πραγμάτων ΚΑΗΚΕ λόγω της παρέμβασης της βουλευτίνας ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ επιμένουν ότι η λύση για να βγει το ΑΚΕΛ από το αδιέξοδο είναι μια ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ υποψηφιότητα που είναι και δοκιμασμένη αλλά και γνωστή εν πολλοίς στο πολιτικό σκηνικό …

• Προς τούτο θεωρούν ότι στις συζητήσεις των συλλογικών οργάνων πρέπει να τεθεί και η υποψηφιότητα Πλατή, θεωρώντας ότι μπορεί να πλατύνει το εύρος των κομμάτων που μπορεί να τον υποστηρίξουν. Θεωρείται άριστος οικονομολόγος που είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΣΟΝ, λόγω και των επερχόμενων δύσκολων καταστάσεων στην οικονομία, με μεστό πολιτικό λόγο , ενίοτε και ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ με απρόβλεπτες αντιδράσεις αλλά με μειονέκτημα ότι δεν έχει ΖΥΜΩΣΗ στην πολιτική και καθόλου εμπειρίες στο δύσκολο αυτό άθλημα ( της πολιτικής), το οποίο όπως προαναφέραμε είναι και ιδιαίτερα αμαρτωλό. Ατού για τον Πλατή θα είναι αν καταφέρει να προσελκύσει κάποια εκ των κομμάτων της αντιπολίτευσης για να στηρίξουν την υποψηφιότητα του. Αν και ιδιαίτερα για το ΔΗΚΟ είναι από δύσκολο έως ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.

• Πάντως ο Πλατής έχει κι αυτός τις δικές του πιθανότητες αφού και οι αντίπαλοι του στο ΑΚΕΛ δεν διαθέτουν ιδιαίτερο ΕΡΕΙΣΜΑ. Ήδη στις συζητήσεις των ΑΚΕΛικών αναφέρεται ότι ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ και ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ – ΤΑΣΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ είναι αντίγραφα ενός συγκεκριμένου είδους – τύπου ανθρώπων. ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ χωρίς ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ και ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Όταν δε μπουν στην αρένα της πολιτικής αντιπαράθεσης θα διαφανεί και η γύμνια τους, οπόταν και η κατάσταση θα είναι δύσκολη για την αποστολή που θα τους ανατεθεί.

• Για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία . Το ΑΚΕΛ αποφάσισε ότι θα ΧΑΣΕΙ στις Προεδρικές εκλογές του 2023 και επιχειρεί ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ να συγκρατήσει τα ποσοστά του και να μην διολισθήσουν στα τάρταρα, ώστε η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ να είναι ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΗ.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Δεν πρέπει κάποιος να μας εξηγήσει ποια είναι η επικινδυνότητα των κλειστών χώρων καφέ- εστιατορίων, ενώ ο ιός δεν προτιμά τους αντίστοιχους (κλειστούς χώρους) θεάτρων- κινηματογράφων και άλλων αιθουσών; Προς τι αυτή η έχθρα στην διασκέδαση των ανθρώπων. Τους θέλουν ζόμπι και ψυχικά καταρρακωμένους ή το κάνουν γιατί οι ίδιοι θέλουν να είναι κλεισμένοι στο σπίτι και μισούν( σωστό το ρήμα) όσους είναι καφενόβιοι και θαμώνες εστιατορίων και άλλων χώρων αναψυχής Εκτός κι αν το βίτσιο έχει συγκεκριμένες τάσεις. Τότε εντάξει το μελέτησαν επαρκώς οι Γερμανοί ψυχίατροι…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X